BADA – BATHE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il_570xn.1780248878_gmed-2.jpg

SER SIMMAR FRÅN BRYGGAN. Simmar under vattnet. Ser träd där han simmar. Han simmar igen och igen. Han simmar igen och igen. Grönska där han simmar. Ser gröna blad och grönska där han simmar.

Ser vatten, han simmar där vattnet är så mörkt. Han simmar där botten är så mörk ,och svårt att se botten där han simmar. Men han simmar och simmar, men får ont i benet när han simmar. Men struntar i det han fortsätter simma. HANS BEN BÖRJAR BLI BLÅ, han har problem med benet. Killens ben börjar ändra om färgen på benet. Han slår emot botten, han skadar sig från botten, ligger skräp där. Men han simmar igen fast hans ben börjar förvandlas.

Han försöker ta sig vidare när han får problem med benet. Men sätter sig på en stenparti. Han sätter sig där. KILLENS BEN HAR ÄNDRAT FÄRG BLÅ SVART. Måste simma fast han har problem med benet.

KILLEN HAR PROBLEM MED BENET, ser fotvristen han är röd där. Han föddes inte med fel, men han har skadat sig från andra saker. Men han kan halta när han har som värst ont i benet. Men killen vill bada och simma, fast han har ont en del dagar. Men vatten för han är härligt att stäcka ut sig. Han tar simtur när han kan. Men benet mår inte så bra av det. Han får ont efter ett tag. Han kan hoppa ner och bada en stund.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b112d1688e45dd6822a0a013cdb87d9f.jpg

VATTNET ÄR DÅLIGT ATT SIMMA I HAR ALGER OCH MANETER Men vattnet är inte så bra att simma i. Som gör att en del kan skada människor.

Men han simmar där är MYCKET ALGER OCH MANETER, som gör att han kan skada sig mer.

Manet är inte bra att simma bland. MEN EN DEL MANETER ÄR MER FARLIG ÄN ANDRA MANETER. Men killen har fått en smäll av maneten. Men kan bränna till rejält.

Men finns olika maneter vi ska vara aktsam ,och kolla upp innan vi simmar där. KILLENS BEN VAR SKADAD FRÅN MANTEN HAN MÖTTE PÅ. Men han älskar att simma.

DET ÄR SÄKRAST ATT SIMMA I SJÖAR, som har så lite av alger och maneter. Han blev skadad den gången han mötte på maneten. Men haven är fullt med maneter på en del ställen ,han skadar sig den gången. Folk måste ha koll på maneter, genom att en del hav finns det farliga maneter, vi kan bli sjuk och skadad av. Men finns maneter, som kan ta i dem. Kan hålla i maneten utan att händer dig.

MEN TÄNK PÅ BAD OCH SOL SOMMAREN NALKAS MED BAD OCH SOL. MÅSTE KOLLA UPP MANETER. Kan skada dig när ser inte maneten. Men finns farliga maneter som skadar dig. Kan hålla i maneten, men så har vi maneter kan inte vara nära ens. Maneten är mer farlig än andra maneter, har gift i sig, som skadar dig på en gång. Maneten har gift i sig. Men håll dig, så långt bort från dem.

Men vi såg killen blev skadad av maneten. Vi fick upp den bilden. VI LÄGGER UT OM SOMMAREN.

DET ÄR SOMMAR OCH SOL OCH EN DEL HAV ÄR FULLT MED MANETER.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.