VI TRÄNAR – WE WORK OUT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 77f8f5c9930f2d7070dd8b90a2cbda5a.jpg

SER FOLK PRATAR OM TRÄNING. Men ser ett ställe där folk går och tränar. Men står och pratar med en person om träning. Men befinner sig där folk tränar får råd där.

MEN FOLK SOM GICK OCH TRÄNAR. Folk gick runt om kring på träning platsen. Folk tränar där och tar hand om sig själv. Men finns folk, som hinner inte med gå och tränar fast borde göra det. Men tränar förr i tiden, men hinner inte med träna sin kropp. Har för mycket runt sig då. Men borde träna som folk gör idag tar hand om sin hälsa.

Men så finns det folk som hinner inte med träning. Men handlar om pengar ,som en del kan få lite pengar att lägga på träningen. Men borde träna fast har egentligen inte råd att gå till träningen. Men många ställen kan kosta pengar fast vet måste träna kroppen, som folk gör idag. Men ser andra gör det ,men hinner inte med träning som även kostar pengar att gå till. MEN DRAR UT PÅ TIDEN.

Men sitter och tittar på, men känner att benen får problem med. Men träna finns där, men ta sig dit tar tid att göra då. Men går och tar promenad, så fort hinner med. Men benen känns bättre då. MEN DRAR UT PÅ ALLT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb-1920-694155.jpg

DET ÄR BRA SÄTT ATT GÅ TRÄNA BENEN. Men sitter hemma och orkar inte med ta den svängen. Men vet att det är bättre att röra kroppen. Men ta sig ut, kläder, skor till speciella skor för det. Men känns lite gruvensamt att gå en sväng. Men sätter sig att titta på teven fast borde ta en liten runda promenad.

Men blir mörkare ute sent att gå rundan. Men vet någonstans borde röra sig träna kroppen. Men gör lite annat i hemmet. Men borde ta den rundan gå en sväng. Men vet att kan hjälpa livet bättre när går rundan. MEN ÄR SÅ TRÅKIGT ATT BARA GÅ. Men vill ha ett mål att gå till då.

Vad gör man då för att ändra om det? Tråkigt att bara gå, men vill ha ett mål som känns mycket bättre. Men folk skaffar hundar då kan de gå kan inte smita undan träningen ens hunden måste ut och kissa och då blir tvingad att ta sin promenad.

MÄNNISKOR KAN HAMNA SÅ NÄR TAPPAR SUGEN ATT GÅ. Men ändra om folk är svårt ,tills själv ser att måste göra något åt det. Men hinner inte med samhället ens har så mycket annat att göra då. Men träna gå en promenad går dåligt. Men folk kan träna inne gå inne när går inte ut. Kan göra övningar inne så röra på kroppen. Men folk kan inte träna så mycket genom coronavirus ,men kan träna inne göra det man orkar med.

Men det finns människor som har svårt att sätta igång träning kan vara trött av folk ,som drar dem baklänges orkar inte med träna, utan lägger den tanken åt sidan. Men allt hänger ihop, vi bor bra och lever med rätt människor ,som lyfter oss till bättre liv, än bråk och konflikter, då tar energin slut, ska träna känna glädjen inom sig att röra sig. Men måste leva med positiva människor, som hjälper till att lyfta livet på bättre sätt. DÅ GÅR ALLT BÄTTRE TRÄNA MED GLÄDJEN INOM SIG.

GE GLÄDJE TILL TRÄNINGEN, kan behöva pengar till det eller kläder och skor, som hjälper folk med. Men ge hjälpande hand, attention som lyfter folk in i bättre värld. Men folk måste puttas, när mår inte bra av konflikter och bråk, måste ha glädje runt sig, då kan hälsan leda till bättre liv för dem ,som har problem folk runt sig. Men har inte energi att träna, när har folk som drar dem bakåt.

MEN KAN VARA SVÅRT ATT ÄNDRA OM FOLK NÄR HAR PROBLEM ATT SE SJÄLV, Kan gå upp i vikt genom att mår inte bra ens.

Men folk kan bli större och större då när livet går åt fel håll. MÅR SÄMRE OCH SÄMRE.

Men maten kan hjälpa dem lägga på kilon efter kilon, fast vet att vi ska inte ta socker i maten. SOCKER ÄR ETT GIFT.

Eller läser dåligt på paketen, vad paketen innehåller. Men försöker hålla sig undan socker i maten eller mycket mat kan innehålla socker, som vi ser inte smyger sig in hos oss. VI MÅSTE HA KOLL SJÄLV VAD INNEHÅLLER.

Men affären är fullt med mat, vi kan tillaga och leva gott. Men finns så mycket mat ,som kan innehålla smygande socker som vi ser inte då. Men köper hem och tänker inte på att läsa på baksidan, vad innehåller för medel. Kan innehålla socker som vi ska undvika. MÅSTE LÄSA PÅ PAKETET.

Men vi struntar och blundar, men äter ändå av som vi inte ska ens se åt. Men vi känner oss själv, hur kroppen känner av vikten går upp i vikt ,då kan kroppen gå upp för mycket i vikt när vi ser inte signalerna mat vi äter. HÅLLA KOLL PÅ DET.

Men vi kan lätta på det och kolla upp, vi kan äta utan att känna av stressen mat och socker. Vi väljer egen matsedel där vi har mer koll på det. GÖR DIN EGEN MATSEDEL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kvinnor-birgitta-andlig-inspiration1.png

DET BÄSTA TISP HÅLL EGEN KOLL NÄR ÄTER FEL MAT GENOM ATT SÅ MYCKET KAN SMYGA IN SOCKER I MATEN. Vi köper och tror det är bra. Men bästa röra ihop din egen mat ,där har du bäst koll på vad du äter.

Men färdiglagad mat innehåller oftast fel mat. Men kan innehålla så mycket socker eller andra saker ,som vi ska undvika. MEN DET BÄSTA PLOCKA IHOP DIN EGEN MATSEDEL laga din egen mat ,där har du all koll vad innehåller.

MEN DET FINNS GRÖNSAKER SOM ÄR LÄTT ATT GÖRA AV men finns så lite sött i grönsaker. Men har bästa koll när går runt i affären, vad du kan äta slippa gå upp i vikt. Men kroppen, kan ta stryk när lägger på för mycket vikt benen och höfter tar stryk ,och knäna får jobbigt att röra sig.

MEN FOLK KAN KOLLA SJÄLV, genom att slippa bli lurad av all reklam ,som finns på teven, eller datorn kommer även reklam om nya saker. Men bästa tips håll koll på, vad innehåller när köper färdig mat att värma, där kan du bli lurad, kan innehålla socker eller annat ,som är inte så bra att äta då.

MEN FÖRSÖK ATT LAGA DIN EGEN MAT DÄR HAR DU FULL KOLL VAD INNEHÅLLER DÅ. Folk är allergisk mot en del saker. Men håll egen koll på maten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.