SPRUTAN MOT CORONAVIRUS- SYRINGE AGAINST CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

NU HAR DELAT UT SPRUTA PÅ MÅNGA STÄLLEN I SVERIGE. CORONAVIRUS. Vi har sett att äldre människor måste ta coronavirus sprutan. Vi ser även folk som är sjuk och har underliggande sjukdomar tar sprutan. Vi förstår att vill skydda sig, men tänker inte vad sprutan innehåller ,genom att skydda sig. Men har tillit att fixar rätt spruta den här gången. Men många är bränd efter svininfluensan.

Men äldre tar alltid influensasprutan som gjort i många år. Men vi ser att det är inte konstigt att tar coronavirus sprutan, men kan skydda sig bättre.

MEN YNGRE FRISKA MÄNNISKOR VARFÖR SKA TA SPRUTAN SOM ÄR FRIKS??? Men vi såg äldre människor skulle ta den. Men nu har till och med yngre människor tagit coronavirussprutan, och får till och med ont i armen.

Men fick jätteont och då är det fel innehåll i sprutan. Men tar 1 spruta och får ont i armen. Men är frisk och har bra immunförsvar. MEN INGEN VERKAR KOLLA UPP SPRUTAN. GODKÄNNER DEN. Har gott igenom tester, men hitta fel i vaccinet . Men var samma med svininfluensan. Har svårt att göra rätt då.

VI ANSER LÅT YNGRE VARA FRI FRÅN SPRUTAN, och sluta jaga dem. Men äldre kan bli sjuk ,och då kan ge coronavirussprutan till dem, som i vanliga fall tar influensasprutan.

Men tänker ge vaccin till yngre som går i skolan. Friska barn ska ta sprutan. Men fick testa sprutan mot coronavirus. Men vi fick en chock, när man hör föräldrar tillåter barnen testa sprutan håller på ta fram. Men vi tycker synd om barnen, som har föräldrar som gör så hemska saker. VI FICK EN CHOCK TILLÅTER TA SPRUTA INNAN ÄR SÄKER ATT DEN ÄR BRA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är barn-i-samhc3a4llet-birgitta-andlig-inspiration1.png

Vi varnar egna barnen genom att skydda dem. Vi är rädd om barnen. Men aldrig skulle jag utsätta mina barn testa en spruta, det finns inte på kartan ens. ALDRIG ÄR RÄDD OM MINA BARN VILL DEM VÄL.

När tar sprutan ,då ska den innehålla bra medel som gör dem frisk. ,SOM MÅSTE INNEHÅLLA BRA MEDEL, SOM SKADAR INTE BARNEN.

Men gått igenom så många tester, så man ser att barnen kan ta sprutan. MEN MÅSTE VARA HUNDRA PROCENT ATT SPRUTAN ÄR BRA. Men har långt liv framför sig. Men går först i allt ska leva länge.

Men friska barn blir galet, när är frisk och har bra immunförsvar. Men svårt att ta fram rätt till människorna, när man ser hur det gick med svininfluensasprutan. Men barnen får lida ,som testar sprutan innan någon annan tar sprutan. Men framtiden kan bli galet ,när har inte gått igenom sprutan när barn ska testa den. HAR FRAMTIDEN FRAMFÖR SIG DÅ.

Men ser så mycket fel i det. Sverige har stökat till så hela landet fått problem. Men fram med sprutan, som ska inte ta den som är frisk. Men äldre kan ta sprutan, tog fram den för dem. VI TROR ATT ÄLDRE GÅR FÖRST GENOM ATT LIGGER I FARSONEN. Människor som är sjuk underliggande sjukdom kan dö snabbt ,när drabbas av coronavirus, eller äldre som har den åldern inne, men tål inte allt idag. Men har även bra immunförsvar som är äldre ,och klarar sig perfekt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

När coronavirus dök upp, då fick problem genom att har åldern inne som förr i tiden. Men då kan folk dö vid vid den tiden. CORONAVIRUS SKÖVLAR MÄNNISKOR. VÄRRE SORTEN DÖK UPP I SVERIGE.

Men idag har folk så mycket hjälp från sjukvården, och kan leva och bli 100 år. Men så kommer coronavirus, då klarar inte av det. Därför ska folk skydda dem ,genom att upptäcker att äldre klarar det sämre. Men då tar fram en spruta till dem. SKYDDAR ÄLDRE OCH MED UNDERLIGGANDE SJUKDOMMAR. GÅR FÖRST NÄR DELAR UT SPRUTAN.

Men tar varje år influensasprutan och det är naturligt att tar den mot influensa. Men så kommer värre sjukdom in i landet. Men vad gör folk då??? MEN FOLK HANN INTE MED SKYDDA FOLK GENOM ATT SÅ MÅNGA DOG.

CORONAVIRUS DEN VÄRRE SJUKDOMEN SOM SKÖVLAR LIV EFTER LIV ,genom att tar äldre människor och människor som är född med underliggandesjukdomar. Men tar fram till dem, så fort de kan. Det är den värre sjukdomen som dök upp. Vi ser att äldre vill skydda sig mot coronavirus människor född med underliggandesjukdomar.

CORONAVIRUS DRABBAR LAND ETER LAND IDAG. LÄNDER ÄR SJUK NÄR JORDEN RULLAR RUNT MED CORONAVIRUS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.