DANSAR BALETT – BALLET DANCES

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ballet-14600.jpg

VI SER BALETT KVINNA SOM DANAR PÅ TÅ. Hon snurrar på tå, dansar balett. Men lägger benet över en stång. Hon står så en stund. Men sätter ner benet. Hon dansar med benen böjer knäna lite grann. Hon viker ut knäna och dansar sträcker sig upp med händerna. Men snurrar på tå och dansar balett.

Ser står på tå en längre stund ,som känner på att stå så, GENOM ATT KROPPEN ÄR INTE GJORT SÅ STÅ PÅ TÅ. Vi ser stortån snurrar med ,som är en gammal konst funnit i många år dansa balett. Som är en populär dans bland barn och vuxna. Lägger benet över stången och sträcker ut sig. Men viker benet i riktning, som vi är inte gjort att göra då. Vi har leder som vi ska ta hand om, kvinnorna kan slita ut lederna för tidigt ,när håller på med den sporten dansa balett.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4a30793d332726f4ccd13533429a6e47.jpg

Men kroppen känner på när sysslar med balett. Men fint att titta på ,och då tar andra efter lär sig dansa balett. FRAMTIDEN SER INTE BRA UT FÖR DEM.

Vi ser en kvinna som dansar på tå, men dansar i fina kläder. MEN TÅN FÅR SIG EN SMÄLL när fortsätter år efter år dansa balett.

Men dansar på tå när dansar balett, som är inte gjort för att dansa på tår, som vi ska använda till annat. Men har balettskor såklart, kan knappt klara av balett utan skor. då. Men köper fina skor kan dansa balett. MEN SNÖRAR SKORNA SÅ HÅRT MED REMMAR. Men måste passa perfekt.

Men tårna börjar stöka till för dem blir mer och mer skador när dansar balett. Men stortån ska ha till annat. Kan dansa i flera år, MEN EFTER FLERA ÅR ,DÅ KOMMER PROBLEMEN DANSAR BALETT. Men vill dansa som andra gör dansar balett. Men kroppen leder slits för tidigt.

Men kan hålla på i flera år får sluta dansa balett GENOM ATT KROPPEN SLITS UT NÄR DANSAR BALETT. Men barnen gillar testa saker dansar balett eller testar annat idag. Men balett känner på kroppen, benen tån får sig ens smäll när fortsätter år efter år. Men barn kan älska dansa balett och föräldrar anmäler barnet till dansskolan. Men stannar ett tag och tycker det är kul att dansa med fina kläder och skor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45953892c0ef25338660f2906b962055-angels-and-fairies-heavenly-angels.jpg

MEN DASAR NÅGRA ÅR ,men hittar annat kul att testa när barnen är ute, och måste testa saker och ting.

Men barn kan lämna den sporten dansa balett. Men en del söker vidare till andra danser idag. BARN VILL TESTA IDAG.

Men finns dansskolor ,som föräldrar anmäler barnen till. MEN VI FICK UPP DANSA BALETT det är inte bra för barnen, genom att kan slita ut leder för tidigt.

Men barn som fortsätter dansa balett, VI VARNAR FÖR FRAMTIDEN FÖR DEM. Vi ser tår får sig en smäll skador ,som kommer efter åren dansar balett ,som är onormalt att stå på tå. Men tränar att stå på tå, men skor som hjälper barnen stå på tå.

Men folk som dansar år efter år balett ,har skador att klara av livet efter flera år dansar balett ,genom att det är ingen vanlig dans, dansar sliter ut tårna och fötterna och leder får sig en smäll, när vrider kroppen som de gör. SLUTA I TID INNAN SLITER UT LEDER OCH TÅR SOM SKA ANVÄNDA TILL ANNAT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9febb08de5cd31ae9910569e07e8d9a5.jpg

Men folk som fortsätter dansa balett SKADAR KROPPEN EFTER ÅREN DANSAR BALETT, har så utslitna leder när dansar på tå ,som är onormalt att dansa så.

Men balett är fint att se på ,men i längden sliter ut sig, TITTA INTE MOT DANSEN DANSA BALETT ,och stannar kvar dansa balett.

Men kvinnor som dansat år efter år får problem med kroppen och hälsan. Men står på tån ,som leden tar stryk. Tår är inte gjort att stå på tå. MEN FOLK FÖRSTÅR DET. DANSAR PÅ TÅN.

VI TAR UPP BALETT GENOM ATT BALETTEN VÄXER BLAND FOLK IDAG. Men får utslitna leder som fortsätter år efter år. Men vi tar upp om det. När tjejer ska testa saker låt dem testa ,som sliter inte på kroppen. Men många kvinnor har utslitna leder efter längre tid dansat balett. Ser benen får sig en smäll när dansar balett.

MEN SÖK ANDRA DANSER ATT TESTA ISTÄLLET FÖR BALETT genom att framtiden ser inte ljus ut som fortsätter dansa balett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.