ESKILSTUNA

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-livet-kc3a4nns-sc3a5-kort-birgitta-andlig-inspiration.png

VI BLIR RÄDD NÄR MAN SER VILKA MÄNNKSOR HJÄLPER FRÅN KRIG OCH PROBLEM, OCH GÖR SÅ MOT OSS SOM HJÄLPER DEM FRÅN PROBLEM. Vi har haft krig, FÖRSTA OCH ANDRA VÄRLSKRIGE, men kolla hur Sverige såg ut efter vi hjälper folk från kriget.

NORGE VAR INPLANDAD I KRIG, men Sverige hjälper folk från krig som nu. MEN VI HADE LANDET KVAR när vi hjälper Norge, men är så glad och tacksam när kommer hit. Men small ingenting runt norskafolket ens. Men var glad att fick hjälp från krig.

MEN KOMMER ÄVEN FOLK FRÅN FINLAND NÄR HAR KRIG. Men vi har Sverige kvar efter vi hjälper Finland. Men började jobba här, fann bra arbetskraft från Finland. Men landet lever kvar, men flyttar hit en del folk som Norge valde stanna här. Var lugn och fint runt dem.

MEN HJÄLPER DANMARK NÄR HADE KRIG. Men var så glad och tacksam när kommer hit. Men Sverige står kvar efter Danmark vi hjälper då. Men en del blev kvar i Sverige ,genom att gillar Sverige då. Men söker arbete, men landet står kvar kanske flyttar in i lägenheter ,men tyst och lugnt runt dem. Men landet stor kvar tills nu, NÄR TAR IN GALNINGAR HELA BUNTEN. MEN ÄR ETT ANNAT FOLK.

VI HAR HJÄLPT FOLK FRÅN NORMALA LÄNDER SOM SKADAR INTE OSS. Men nu får vi bara problem med hela landet. Men tänk om andra läder vi hjälper gör så ,men då fanns inget kvar av Sverige. Men räddar folk från att slippa krig ,men dödar svenska folket, vi kan bli bränd och våldtagen listan är lång från mörka knäppa folket regeringen tog in.

Men folk kan knappt leva när Eskilstuna fick en smäll, men sätter bilbomber och bränner ner halva stan. HÄRLIGT FOLK NI TAR IN ,MEN KOLLA NÄSTA GÅNG TAR IN FOLK. Nu har regeringen lärt sig ta in folk, som behåller stad efter stad.

Men blir så dyrt måste bygga upp allt igen. MEN NOTAN BLIR LÅNG IDAG, MEN DYRT ATT HJÄLPA FOLK NÄR VI SER HUR DE GÖR. Många blev skadad och dör när ska regeringen förstå vem vi måste rädda??? Svenska folket såklart. Men kan inte ta in folk som gör så. VI VILL HA SVERGIE KVAR.

Men ingen verkar se, vilket folk ska överleva då. Men räddar folk från krig och bråk, och det är meningen att överleva när landar i Sverige. Men tar in folk som sätter eld på svenska folket, när ni räddar folk som ska överleva från krig och problem. VI HAR EN BLIND REGERING NÄR VI SER LANDET HACKAR SÖNDER BIT FÖR BIT. Men är inte ens tacksam när landar i Sverige. Men är inte okej ens, men skicka hem när skadar oss. Men ta in folk som är fredlig av sig.

Men vem ska regeringen rädda nu???? Sverige såklart ,men kan inte ta in folk som skadar oss. Nu fick folk sätta livet till ni räddar folk slippa dö i krig. MEN VI FÅR SPRINGA FRÅN DEM OCH SÄTTER ELD PÅ STÄLLEN IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ca27180b32e7395c60a33488769ccf70.jpg

MEN KRIGET STANNAR INTE HOS KILLARNA NÄR KOMMER HIT. Det syns på killar, som tuttar på överallt till och med polishuset var på väg att brännas ner.

Men vilken kul regering vi har. MEN SVERIGE HAR ALDRIG VARIT SÅ MÖRKT SOM NU.

Men vi såg Sveriges problem. VI SÅG FRAMTIDEN. Men ingen lyssnar på oss såklart.

Men vi såg att landet kommer bli stor förändring, om regeringen lugnar ner sig, tar in folk som skadar oss. Men vi såg Sveriges framtid hamnar i mörker ,OM SÄGER JA TILL INVANDRINGEN FRÅN HÅRDA SIDAN ,SOM ÄR IDAG.

Men landet blir aldrig som förr i tiden när vi har en blind regering. Vi måste hjälpa folk från krig och problem. MEN MÅSTE SÅLLA UR. Vi satt och varnar, säg inte JA till folk som kommer från hård kultur, vi kan bli utsatt för våldtäkter och allt som kommer med.

Men vi såg Sverige får sig en törn om säger JA, men säger JA hela tiden och värre och värre är landet nu. Men vi har hjälpt folk från krig, Norge, Danmark, Finland MEN SVERIGE STÅR KVAR EFTER DEM. Men nu hjälper galningar som fattar inte tacksamhet är.

Men visar problem folk, men ta inte in mer från dem. Men smäller runt nu, men nästa stad och nästa stad Skåne har lekt med bilbomber. HAR STÖKAT TILL PÅ FLERA STÄLLEN KAN INTE SKÖTA SIG. Men bättre stannar kvar när har problem att lugna sig. Vi blir skadad av dem när har kvar allt inom sig. Men lägger ut på folk nu.

Killarna har kriget kvar inom sig. Men kan sätta i gång krig som nu, genom att kommer från länder som har krig och bråk. Kan vara så hatisk och svart inombords. Lever med krig och kommer till Sverige ,som skadar mer och mer, genom att har krig inom sig. Men lever i länder med krig och kommer hit ,då kan slå om för dem. KAN STARTA IGÅNG BRÅK OCH KRIG KOMMER DÄRIFRÅN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vc3a5r-vc3a4rld-birgitta-andlig-inspiration1.png

GÖTEBORG FICK FÖRSTÖRA EN FIN PLATS FÖR ÄLDRE MÄNNISKOR, som köpte fina dyra lägenheter. Västra Frölunda. Men blir gammal säljer huset ,och köper fin lägenhet kan leva lite bättre, genom att Västra Frölunda är perfekt för äldre människor, att fixa sin mat själv. Kan ta hissen eller rulltrappan ner handlar mat, kläder.

Det finns allt fattas ingenting, kan köpa teven eller dator smyckesaffär, inredning, det finns stora affärer där, men kan inte räkna upp allt. Men finns allt där, behöver inte åka in till stan ens. Men kan ta en fika och äta mat finns en del fik där ,och restauranger äter en matbit. SER NI REGERINGENS FÖRSTÖR HELA TIDEN. MEN VÄSTRA FRÖLUNDA VAR FÖR ÄLDRE MÄNNISKOR. Har tittat ut bra lägenheter och lägger pengar på dem. Men lätt för dem att leva så när blir gammal.

Men då har vi en kul regering, som sätter in killar från invandringen, men folk tittar ut från balkongen ,fönster Västra Frölunda. Men smäller bilbomber i Västra Frölunda. Såg vid torget där folk lever och bor. Men brann fullt med bilar där, som hade köpt fin dyr lägenhet. Men lägenheten kostar flera miljoner REGERINGEN ÄR HEMSK NÄR MAN SER LANDET HACKAS SÖNDER BIT FÖR BIT.

Men regeringen hackar sönder landet bit för bit. Men vem ska ersätta lägenheter SOM KOSTAR FLERA MILJONER??????? Men då får regeringen ersätta alla skador för dem. Men flytta bort galningar ,vi har i landet. Men dags att utvisa dem, genom att landet håller på att hackas sönder bit för bit. Men nästa stad ,då får vi springa från galningarna ni tar in. MÅSTE BLI ETT STOPP GENOM ATT MÅNGA STÄLLEN I GÖTEBORG HAR FÅTT FLYTTAT FRÅN STÄLLEN. Kan inte bo kvar när folk förstör. Men får leta ny lägenhet, som kostar mer än vanligt, genom att slippa problem med invandringen. MEN REGERINGEN FÅR ERSÄTTA DEM SOM FICK EN DYRARE HYRA.

Men finns fina platser KORTEDALA var fin naturområde, som folk gillar att bo. Har sjö och naturen ,som gillar att bo där, kan ta en liten promenad. Folk från Kortedala får lämna platsen när regeringen sätter in folk, som förstör hela naturområden. KORTEDALA FÖRSTÖRS MER OCH MER.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpg

Men går inte hjälpa folk från en del länder när tackar oss med bilbomber, bränner ner halva stan. SLUTA TA IN GALNINGAR SOM VI BLIR UTSATT FÖR.

Men gängkrig har ökat efter invandringen, men hjälper folk från krig, och då får vi problem att överleva. SVERIGE ÄR INGEN PLATS ATT LEVA OCH BO IDAG.

Men vem ska vi rädda överleva nu??? Sverige såklart. SVERIGE SÅKLART.

MEN ÄR FULLT MED GÄNGKRIG OCH FÖRÄLDRAR FÖRLORAR SINA BARN IDAG. Sverige är ingen säker plats för föräldrar och barn. Men många föräldrar flyttar hit från olika länder. Men startar sitt liv i Sverige. Men fungerar bra till invandring dök upp.

MEN BYGGER UPP SITT LIV I SVERIGE. Men lugnt på gatorna men så hittar regeringen på ta in folk från krig ,och då får föräldrar problem med krig och bråk. Hamnar i gängkrig, som är fel mot föräldrarna. Men tar in annat folk, som är inte så kul att tas med. Men så hamnar i krig och bråk när tar in från krigs länder. MEN ÄR ORÄTTVIST MOT FÖRÄLDRAR OCH BARN.

Jag vet hur det såg ut på den tiden. Men fritt att gå som man ville när jag bodde i Göteborg. Vi har ett land ,som är inte kul för barn och föräldrar idag. MEN ÄR INTE KUL FÖR FÖRÄLDRAR OCH BARN.

Men har redan nu förlorat barn efter satte in från invandringen. MEN HÖR HELA TIDEN GÄNGKRIG. Men kommer hit och bygger sitt liv, tills ni hittar på med invandringen. Men en del får fly från ställen där går det inte bo. Men har satt in somalier, som kan inte vara nära dem. Men kommer folk 70 -80 talet, men får flytta från platsen. VI KAN INTE BO DÄR.

MEN FOLK FÅR LIDA NÄR TAR IN FARLIGA MÄNNSIKOR SOM KOMMER FRÅN KRIG. Måste bli ett stopp folk ska överleva idag.

MEN KILLAR FRÅN KRIGSLÄNDER HAR INTE GJORT KLART SITT KRIG, killen lider från krisländer när han gör som han gör. Men flyr till Sverige ,men då får vi lida tar in killar, som kan stöka till för föräldrar och barn.

MEN SVERIGE ÄR INGEN SÄKER PLATS FÖR DEM ,SÅ LÄNGE VI HAR FARLIGT FOLK HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.