SVERIGE – SWEDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 243580789b6dd47d3fab90a1904a562e.jpg

SKADAR SVERIGE IDAG INGEN GÅR SÄKER NU. DET HÄNDER HELA TIDEN I SVEIRGE NÄR TAR IN FOLK SOM SKADAR OSS. NU BLEV ESKILSTUNA UTATT. Nästa gång så är det annan stad ,som får smaka på invandringen. Men livet i Sverige är inte ens lugnt längre, göra som man vill längre när Sverige fått sig en törn idag.

Men vi ser att kommer från andra länder, som skadar Eskilstuna, SOM KOMMER FRÅN INRE KRIG MELLAN GRUPPNERNA SOM BLIR IDAG. Men vi gör inte som dem, utan vi kan göra upp på bättre sätt. Men vi har män som kan inte hålla fast ilskan så smäller det.

Nu small det i Eskilstuna många blir skadad av män, som kan inte låta bli att skada oss. Men vi har inte ens lugnt idag som förr i tiden. Men hjälper folk från svarta länder ,som blir problem. Men kommer från krigs länder ,som söker skydd i Sverige. LANDET BLIR MER OCH MER SVART LAND. Ser bara problemfolk som tackar oss så. Men lever i länder som har inte känsla som oss ens. Men då får vi problem med allt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e84eff52038fe46943ef744359ddcbc2-smoke-hot-cars.jpg

MEN TACKAR SVERIGE MED BILBOMBER, SOM HAR BLIVIT PÅ MODET IDAG Men ingen går säker idag när invandringen har varit så hemsk idag.

Men Sverige faller sönder bit för bit ,när landet blomstrade mer innan sa JA. NU HÅLLER LANDET PÅ ATT FALLA SÖNDER BIT FÖR BIT ,när ingen ser bekymmer, eller problem tar in folk som har svårt att hålla sin ilska i styr.

Men händer igen, nu har halva Eskilstuna fått sig en smäll. Men landet faller sönder mer och mer ,NÄR INGEN HÅLLER ORDING PÅ INVANDRINGEN. Men en del länder är mer problem med ,har annan syn på saker och ting. Men vi ser husen och bilarna fått problem, när männen kan inte hålla sin ilska inom sig ,och lägger ut på folk.

MEN TERRORISER HAR PROBLEM MED, och kan ligga och gro tills sätter igång som nu. Men ingen ser det när lever i Sverige, kan smälla när som helst när vi lever bland terrorister ,som är problem att se i tid, genom att smäller för dem ser svart då, finns ingen tanke att skadar folk.

Men kan leva bland folk händer ingenting när det kokar inom dem. Men hur ska vi hitta dem, när kan leva bland människor ,men så smäller bilar, hus ,men ingen hann stoppa det i tid när terrorister sätter igång. Men stoppa i tid är svårt att göra när ingen ser dem. PROBLEM MED TERRORISTER, VI VET INTE VART VI HAR DEM. MEN BÄR PÅ ETT INRE MÖRKER.

Men terrorister kan leva bland folk ,tills en dag smäller runt dem. Men bilar är vanligt gillar förstöra för svenska folket. Men får problem med, att behålla bilarna när har för mycket problemfolk i landet. Men kan tända på när börjar koka inom dem. Vi ser män med svart hår svart hud, som hittar då. Men finns flera inblandad. Men hittar dem ,genom att folk måste gå säker igen. MEN ÄR DAGEN SVERGIE.

2 reaktioner till “SVERIGE – SWEDEN

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes the help of BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.