TOAPAPPER – TOILET PAPPER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e31dc385460932481281b350f4bd17a.jpg

VI FICK UPP TOAPAPPER, toapapper höll inte tiden ut ,höll inte så länge lovar. Måste kasta toapapper blev för gammalt.

TOALETTPAPPER TOG SLUT HELA TIDEN, gick mycket toapapper. Men toapapper tog slut hela tiden. Men höll inte lovade när köper in toapapper. Vi fick upp om det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4kpljunvn2j8s1irw0nz63b38c0x1c9l_292_292.jpg

SER MJUKT TOALETTPAPPER ,men är tunt lite på rullen. Men lager på lager toapapper. Men var mer toalettpapper när ser mer. Men tunt papper ,men mjuk och skönt toapapper. Knölar ihop pappret torkar sig och drar ut toapappret. Var mycket toapapper på rullen. Men tunt papper, som går torka sig med. Det här är bland det bästa toapapper folk ska köpa. MJUKT OCH SKÖNT PAPPER.

SER TOALETTPAPPER MED TVÅ LAGER HÅRT ATT TORKA SIG MED. Men ser hårdare ut att torka sig med. Men är inte det bästa för underlivet. Men folk köper hem toapapper ,som är hårt som knappt kan torka sig med. Men sett en del ställen köper hem toalettpapper, som ingen kan torka sig med.

SJUKHUS HAR HÅRT TOALETTPAPPER, som ska köpa hem mjukt när folk lever och jobbar där.

Men sett sjukhus har papper ,som vi måste ta med eget när vi ska på toaletten. MEN HÅRT OCH SKADAR HUDEN. Men billigt att köpa hem till stort sjukhus. Men var Östersund, som var snål köper hem toapapper som man fick skador av. Men fanns mycket på rullen, och tunt och hårt ska folk torka sig med. Men vilken kul värld vi lever i måste ta med eget toapapper.

Men värsta sett sjukhus köper hem toapapper. Men andra sjukhusen kanske tar hem bättre toalettpapper. Men var mörkt och hårt toalettpapper ,måste snåla när köper hem världens sämsta toalettpapper. Vi ska besöka sjukhus, då snålar de och köper hem toalettpapper får ont av. Men måste ta med eget när ni ska dit det går inte torka sig med.

PERSONALEN ÄR DÅLIG ATT SÄGA TILL NÄR HAR VÄRLDENS SÄMSTA TOALETTPAPPER. Personalen såg samma toalettpapper som jag såg. Men skrattar till, men hade över hela sjukhuset. Men på avdelningar BB, men fick en chock när säger BB. Men mammorna får ta hemska toalettpapper, men nyfödda barn fick annat papper som var mjukt papper. Tvätta dem med servetter, som var mjuk papper till nyfödda barn.

Men vilken kul sjukhus ,som kan inte göra rätt ta hem härligt toalettpapper. Men fick en chock och personalen dålig att säga till ,men står och ler skrattar åt det. Men göra något åt det???? Men säger till mig, att BB har det. Men jag höll på att dö när jag hörde det. Men mammorna får ta med sig eget när ni ska dit. PERSONALEN ÄR DÅLIG ATT SÄGA TILL OM DET.

Men sa, billigt att köpa hem kan ta hem mycket toalettpapper. Men sett snålar på Bregott, men bytte ut var för dyrt. FOLK FÅR TA MED SIG EGET BREGOTT JAG TAR BARA DET. Men bäste pålägg byter ut till skit, som måste ta extra pålägg går inte ta Flora ,som tar hem nu. Men smakar skit Flora, blir aldrig vän med Flora ens. Men hade gjort om Flora, men smakar inte bra .

Anders fick smaka Flora, jag gnäller om smaken. Men han äter allt ,MEN FLORA VAR EN KNEPIG SMAK, sa han. Han gillar inte Flora ,som kan ta vad som helst när han köper hem pålägg.

MEN JAG ÄLSKAR BREGOTT, men köper gott pålägg slipper annat på smörgåsen. Men bytt ut på hela sjukhuset. Men köper in och snålar på allt.

Men det finns så mycket toalettpapper att köpa hem, så ni kan välja många olika sorter som finns i affären. Men bäst att testa själv ,vad som passar folket. Men vi ser mjukt toalettpapper, som är bästa att köpa hem. Men mjukt att torka sig med. MJUKT OCH HÄRLIG TOALETTPAPPER SKADAR INTE OSS ENS UTAN MJUKT OCH HÄRLIGT. Men det finns andra märken ,som har mjukt toalettpapper. VI VISAR LAMBI SOM VI LADE UT OM.

SKREV OM TOALETTPAPPER, men fick upp det. Men ser själv hur det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.