SVERIGE – SWEDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka-slc3b6jor-birgitta-andlig-inspiration.png

VI SER FOLK SATT VID ETT BORD. När man kommer in sitter yngre människor vid ett bord. Men visar att bor där. Men kommer in folk ,och sitter vid ett bord. Men bor inte där. Men försöker säga till henne. Satt runt ett bord och folk ,som egentligen äger lägenheten, satt och pratade med varandra runt ett fyrkantigt gammalt bord. Men blev så arg och irriterad och otrevlig. VAD HAR VI SETT NU????

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sverige-i-dag-birgitta-andlig-inspiration.png

DET VISAR LANDET KAOS. Men sätter sin hand mot sitt huvud. Hon har mörk hud och svart hår. Hon går till diskbänken och gör lite saker. Bordet ser slitet ut ,och har använt av många människor. Ser sprickor i bordet. Gammalt bord med utsnidade ben fint bord ,men är sliten från åren som gått. Lägger på en fyrkantig duk.

Men hon ser trött ut lägger sin hand mot sitt huvud. Hon har papper framför sig, som ska fylla i. Hon vänder och vrider, men förstår inte allt när hon kommer från Afrika. Hon får dåligt hjälp att fylla i viktiga saker, när hon bor här. Men sitter flera vid bordet har inte hennes problem. HON KAN DÅLIG SVENSKA OCH SVÅRT ATT FÖRSTÅ ALLA LAGAR SOM ÄR I SVERIGE.

HON HAR EN NYCKEL I FICKAN KAN LÅSA OM SIG. Hon har band på nyckeln, så hon kan låsa om sig. Hon tittar ut ,men ser snö därute ,hon fryser så mycket när hon ser snön. Hon är inte van att leva i kallt land. Hon kommer från varmt land. Hon har nyckeln att låsa om sig, men tittar ut och ser snön. Lever folk där lägger upp benen i soffan.

Hon har ett papper påskrivet ,nyckeln att skydda sig med. Hon sitter vid datorn bläddrar bland arbeten. Hon måste överleva och hitta arbeten, därför sitter hon vid datorn. Men hon får svårt att hitta arbete. Hon bläddrar och bläddrar ,ser städning till henne kan leva på. Svenska folket är less att söka städning, men har folk att fylla på med. Men ser mopp och svep hon jobbar med. KAN KLARA EKONOMIN STÄDA.

Lägenheten är till för problem folk, därför satt flera runt bordet. KAN SOVA OCH DELA LÄGENHETEN. Men har problem att hitta egen lägenhet ,och då lever folk så. Kan sova flera stycken där, när har problem att hitta lägenhet ,som kostar för mycket betala den hyran. Sverige är dyrt land och kallt land.

Men måste leta pengar hela tiden, genom att försörja sig. Men ser andra bor bra har allt runt sig. Folk har tagit chansen ta sig till Sverige. Men försöker hitta arbeten. Men kan bara ta enkla arbeten, som kräver inte så mycket studier. Men kan leva enkelt när bor här. KAN HITTA ARBETEN SOM VI RATAR IDAG.

Men tittar ut ,ser snön kallt land att leva i. Men då måste man ha lägenhet ,annars fryser folk till döds. Hon känner kylan som kryper in på skinnet. Har kallt i lägenheten drar ner på värmen ,som äger huset. Hon tittar ut men ser snö och is. Det känns kallt inne för henne, som kommer från Afrika. Hon giller inte kylan ens.

Men måste skrapa ihop pengar till lägenhet och mat och mobilen bredband elen kostar pengar. Hon fryser så mycket, men hon går till sitt arbete. Hon har köpt tjocka skor att sätta på sig. SVERIGE ÄR INTE LYCKANS LAND OM FOLK TROR DET. Men ser bra ut på ytan. Men landet har problem med allt, genom att vi har en regering som gör fel hela tidn. Har dålig koll på ekonomin som vi får lida av.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpg

MEN FÅR ETT PAPPER ATT FYLLA I, tittar i hennes pass. Hon blir så ledsen och orolig men sätter sina händer i bordet.

Men ser någon som kommer dit ,och ska hjälpa henne. Hon har tanken att leva och bo här. HON TÄNKER STANNA I LANDET.

Hon har hittat arbete. Regeringen gör fel idag. Hon har arbete att försörja sig på. HON VILL VARA HÄR.

Vad står på hennes papper??? Hon kan dålig svenska, men förstår inte ATT HON BLEV UTVISAD. Har lagar i Sverige, får stanna ett tag när har krig och bråk. Hon gillar Sverige lättsamt att leva än hennes hemland.

Hon får lämna landet, men upplyste inte tjejen vad stod där. Hon blev ledsen och besviken. Hon var arg på Sverige. HON GILLAR LIVET I SVERIGE.

SVERIGE ÄR INTE SÄKERT LAND ATT STARTA SITT LIV. Men hon hade hoppas på det. Folk flyr idag, och måste ge tak överhuvudet. Men regeringen kan utvisa folk när ser kan resa hem. Men folk kan stanna en tid tills kan lämna landet, men har den synen på det.

DET KÄNNS SVÅR FÖR FOLK ,SOM LÄRT KÄNNA LIVET I SVERIGE. Vi har annan standard än de har. Vill stanna här när har så lättsamt land, att leva livet .Vi har allt ,vatten som en del inte har som kommer hit. Vi har rinnande vatten vrider på kranen ,så rinner vatten. Vi har hög standard. Vi kan leva lättsamt i Sverige, genom att landet utvecklar nya sake metoder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.