TV – BÖCKER – BOOKS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1d248b178c3da8eb8ff0d34a308fac22.jpg

SITTER OCH FÖLJER EN TV SERIE FÖR BARN, satt och tittade på teven. Men kryper ner bredvid barnen, som tittar på teven. Men börjar följa serien. Gillar att följa serien sitter fast i det. Men mamma och pappa kryper också ner bredvid barnen. Sitter i soffan och tittar på teven och följer serien.

TV SERIER KOMMER FLER OCH FLER ,SÅ FOLK KAN TITTA PÅ DET. Men har vuxit enormt idag teven spottar ut hela tiden nya filmer, titta på den serien. Folk älskar att krypa ner i soffan, kolla på teven. Barnen har hittat en plats att titta på allt idag. Men en del serier är inte så bra för barnen ens. Kan vara mörka serier, som barn ska låta bli se på.

Men kan sitta hemma hos kompisar, och ser allt där föräldrar tillåter titta på den filmen serien ,fast har sagt till barnen titta på farliga filmer serier, men håller vänners mamma och pappa samma regel som mamma deras. SOM ÄR EXTRA VIKTIGT ATT HÅLLA DEN REGELN MED BARNEN.

JA SÅKLART. Men ser det finns barn ,som får titta på olämplig serier filmer. Men en del föräldrar har ingen urskiljning när tillåter barnen titta på mörka filmer serier. Men vi har den världen att barnen tittar på mörka hemska filmer även om du lär barnen, titta på ljusa filmer, så kan andra tillåta det.

Men föräldrar föder barn till världen, men har inte koll på allt GENOM ATT KOMMER FRÅN PROBLEMFAMILJER ,SOM TILLÅTER BARNEN LEVA MED MÖRKA FILMER ,SERIER mörka filmer serier.

Men sitter själv och kollar på teven ,och barnen sitter med fast står FÖRBUD FRÅN 15 ÅR. Men lyssnar föräldrar på det???

Men finns som gör det tillåter inte titta på allt på teven. STENHÅRD TITTA INTE PÅ MÖRKA PROGRAMMEN. Men så sover hos kompisar ,vad tillåter mamma och pappa där???

VI SER MÖRK LINJE ÖVER DET, men då finns föräldrar ,som tillåter se hemska filmer att somna till ,fast står måste vara över 15 år. Men tittar ändå när ser tillsammans med föräldrarna då.

Men så finns det föräldrar, SOM GILLAR INTE MÖRKA FILMER, SERIER ATT TITTTA PÅ ,SOM ÄR MÖRK IDAG. Men så finns som gör det bryr sig inte om barnen sitter ,och är rädd när ser skräckfilmer för vuxna, som barnen ska se kul filmer med ljus i.

Men så dåligt är samhället idag. Men barn tål inte allt som syns på teven ens, MEN FÖRÄLDRAR BLUNDAR FÖR DET ,genom att är inne i sin grej ,ser mörka filmer serier som kommer nya idag, måste kolla på den och den. Men så mörkt är samhället idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 777fa8918290342d1adc1b5a48a2e451.jpg

MÖRKARE OCH MÖRKARE FILMER SERIER DYKER UPP PÅ BIOGRAFEN OCH TEVEN, tar över mycket mörka filmer, som är inte för barnen ens.

MEN KAN VARA RÄDD under ser hemska filmer serier ,i barnens värd fungerar inte som vuxnas värld.

MEN BARNEN KAN VARA RÄDD, somna rädd efter sett filmen serier som går. Barnen får dålig sömn när ser hemska saker. TAR MED SIG IN I DRÖMMEN EFTER SETT MÖRKA FILMER SOVER DÅLIGT EFTER FILMEN.

MEN SOVER ORLIGT SER SPÖKEN SER DEM. Men kan bli rädd av allt, som spottas ut till folk idag. Men sluta upp sända på teven är svårt idag. Folk måste gå in i konflikter idag, och stänga av teven. Men kan vi ha koll på den världen, genom att vänner till dem, kan dela med sig mörka filmer, som barn ska inte se ens.

Men kan sitta ihop med små barn, som tål inte så mörka filmer ,som dyker upp på teven, eller så hyr filmer ,så kan titta mer och mer. MEN SPOTTAR UT HELA TIDEN FILMER SERIER IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 539c8a4901dc0f846686d2b79548387a.jpg

Men kan vi lita på att vänner till barnen klarar av sätta den regeln till barns vänner ,SÅ GÅR IHOP MED DEN LJUSA VÄRLDEN. Det finns kärleksfilmer romantiska filmer att somna till.

Men hittar humor, som alla kan skratta åt filmen som vi såg. MEN MÅR BÄTTRE TILL SKRATT OCH KÄRLEK, somna till skratt och kärlek.

Genom att vi människor BEHÖVER SKRATT OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK, när vi lever på jorden.

Men ser vi för mycket mörker ,DÅ PÅVERKAS VI NEGATIVA HJÄRNAN tar upp negativa, som vi ska undvika.

Vi ska må bra känna glädje och kärlek. Det är bättre hälsa för oss, som vill behålla kärleken och humor och glädjen. VI MÅSTE KÄNNA POSITVA KÄNSLAN I OSS.

DET ÄR BÄTTRE ÄN VÅLD MÖRKER FILMER och mörka filmer ,som hjärnan plockar upp mycket av den mörka världen, som spottas ut på teven biografer ,som kommer nya filmer och värre filmer.

Men sätta stopp på det är svårt när föräldrar tillåter barnen titta på hemska filmer serier, som ska inte se åt. Men titta på kärleksfilmer med ljus i. MEN TITTA PÅ FILMER OCH SKRATTA ,DÅ SOMNAR DU GOTT ,då lever du bättre liv, än att se mörka filmer, som hjärnan plockar upp filmer som är mörk.

VÄNDA EN TREND ATT SE VÄRRE OCH VÄRRE FILMER kan vi ändra om folk, som köper mörka filmer ,som ser normalt att titta på mörka filmer ,som ingen ska titta på.

Men beställer över internet, och kan köpa på andra ställen hemska filmer, SOM ÄR HEMSK OCH MÖRK ,FOLK BLIR SJUK AV FILMEN, men är så hemsk och mörk ,folk blir sjuk av filmer som spottas ut, genom att många som gör så hemska mörka filmer. FOLK ÄR SJUK INOMBORDS, som kommer från barndomen ,eller andra mörka saker.

MEN SKRIVER BÖCKER SOM ÄR BARA MÖRKER I. Men folk tillåter se folks negativa liv, som kan se på teven, biografer tar in hela tiden mörka filmer ,som ingen verkar upptäcka skadan som blir ,när tittar på för mycket mörka filmer då. Men människor är mer sjuk än andra människor ,som ska vända sin syn på teven och biografer ,genom att vända om se ljusa filmer.

KAN FOLK GÖRA DET ????

Men titta på hemska filmer, som folk satt ihop från barndomen. Men filmer spelar liven om igen och igen, när spottar ut nya filmer ,men folk köper och drar in mörkret från dem. MEN FOLK FÅR SPELA MED ,SOM KOMMER FRÅN ANNAN GRUND. Men kan bli skadad en tid, som har inte så mörk barndom.

Men folk kan säga JA till rollen, men kan bli sjuk en tid efter spelar rollen. MÅSTE LÄSA IGENOM ALLT IDAG. Men världen är grym idag. Men pengar söker folk idag. Men får bra betalt som spelar med i filmen. Kan vara sjuka filmer som spelar med i. Idag är världen värre än förut.

Men var hemska filmer förut. Men idag, då är världen så mörk för folk ,som spelar med. MEN ÄVEN BARNEN FÅR SPELA MED HEMSKA FILMER ,krig och bråk då. Men barn ska spela kul filmer, men kan bli drabbad idag av filmvärlden ser ut så idag. Men tittar där barn spelar med. Kan ändra om för dem. Barnen ser inte allt när spelar med. Men sätts in sen i filmen. Men har en annan teknik idag. Men innan tekniken blev bättre för barnen ,då kan dra med mörker i filmen spelar med.

FOLK SKA SE UPP MED DET ,GENOM ATT VÄRLDEN ÄR MÖRK IDAG ,ÄVEN FÖR SKÅDESPELARE. Måste läsa igenom allt innan säger JA till rollen. Men kan bli sjuk från folk ,som är redan sjuk och spelar den rollen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8801930d423e35b4e129df4073b53a73.jpg

MEN SÖK GLADA FILMER MED KÄRLEK OCH HUMOR I glada filmer kärlek med.

Men humor är bra att skatta i soffan tillsamman MED VÄNNER OCH FAMILJEN.

Men försök ändra trenden ,som är idag bara våldsfilmer och folk springer på biograferna, men sitter i tevesoffan och tar in mörkret från den, som skrev sjuka filmer ,och lägger ut på teven biografer. MEN ÄNDRA DEN TRENDEN STOPPA FILMER TA IN DEM. KAN TA IN LJUSA FILMER MED KÄRLEK OCH GLÄDJE.

Men ingen ser det utan springer till nästa biograf och nästa och kollar på mörkret spelar upp då. Men även hyr filmer som köper från mörka ställen ,som gör hemska sjuka filmer. Men kollar på allt ,OCH SER INTE VARINGEN utan fortsätter år efter år titta på våldsfilmer ,som är mörker i.

Men nu har kommit enormt mycket våldsfilmer idag. Men ingen ser varningen, att spelar upp folks mörker som vi ska kolla på. Men ta in bättre kul filmer till biografen och teven kan hitta kul filmer kärlek och humor, genom att vända trenden idag. KAN BÖRJA VÄNDA TRENDEN FRÅN MÖRKER TILL LJUSET.

Men folk sitter än idag tittar på filmerna, som blir värre och värre från Ingmar Bergmans filmer, som spotter ut värre filmer än hans mörka filmer ,som folk fick spela med han. MEN INGEN SÅG HANS MÖRKA VÄRLD ,NÄR HAN SPELAR UPP ROLLER EFTER ROLLER, som kommer från hans barndom när han göra, så mörka filmer.

EFTER INGMAR BERGMAN KOMMER VÄRRE FILMER ,han är inte i närheten ,filmer som kommer idag. Styckar varandra hittar på nya saker, sätter ihop kroppar ,som igen fattar vem som kan ta in filmens hans, var sjuk som gjorde filmer.

Men lagar mat av människor ,som ingen fattar vill vara med i rollen hans sjuka liv. Spelar med sjuka människor ,men spottas ut värre än Ingmar Bergman filmer, värre på den tiden, spela upp hans mörker, som blev så stor på den tiden.

Men folk spelar med och blir sjuk av hans filmande ,som ingen tänker på när säger JA, att filma sjuka filmer. Men så ser världen ut idag. MEN ÄNDRA TREDNEN ÄR SVÅRT IDAG ELLER SÅ GÖR VI RÄTT, men tar inte in det i tevesoffan ens. Men går inte på biografer mörka filmer, titta på kul filmer med kärlek och humor med.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0821f00a15517b70b0a59dac719c7c93.jpg

SAGOPRINSSOR, ÄLVOR PRINSEN OCH PRINSSAN OCH HELA KUNGARIKET. TOMTAR OCH TROLL OCH BERGAKUNGEN, BARBIE OCH KEN VÄRLDEN.

MEN FÖRÄLDRAR GLÖMMER BORT SAGANS VÄRLD. Men tittar på sagans värld ,där är allt ljust och kul ,att läsa böcker från sagans värld. Men kommer filmer från sagan värld, som barn kan mysa med föräldrar och barnen.

MEN GAMLA TIDEN LÄSER OM TOMTAR OCH TROLLEN när tomtar och troll var spännande att läsa om tomtemor och tomtefar. Barnen gillar läsa om tomtemor, som måste se till tomtefar ,men fick barn nissar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mitt-barn-birgitta-andlig-inspiration.png

Men i sagans värd ,då händer kul spännande saker NÄR PRINSEN HITTAR SIN PRINSESSA, som barnen älskar läsa go bok i famnen.

Men allt är så spännande att läsa om barbie ,som kommer på den tiden. Men barbie blev favorit bland många barn. MEN FICK BARBIE HUS OCH SAKER TILL BARBIE KEN.

MEN ÄR LJUSA VÄRLDEN, SOM ÄR VACKER FÖR BARNEN, som är vacker och ljus värld läser. Men är ljus värd när Barbie dyker upp med vackra kläder. Med saker till men kan leva i fantasins värld. BARN KAN ANÄNDA FANTASIN NÄR BRA SAKER DYKER UPP.

Barnen måste läsa ljusa världen, där vi kan mysa tillsammans med sagoböcker ,som finns en uppsjö av. BARNEN ÄLKSAR MIN LILLA SYSTER KANIN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9789163877124.jpg

Var favorit bland barnen, vi satt och läste om Kanin, som blev favorit böcker för barnen. MEN FANTISN SÄTTER IGÅNG BARNEN. Men var så spännande att läsa om kaninens värld.

Måste slippa mörka världen, som vi ser varje dag. Men böcker hjälper dig hitta ljuset inom sig. VI BEHÖVER DEN VÄRLDEN FANTASINS VÄRLD.

Men läser om kaninens värld. Men hittar kul i boken som har läst för barnen. Men gillar Lilla syster kanin. MEN FANTASIN SÄTTER IGÅNG HOS DEM.

MEN BAREN ÄLSKAR OLLES SKIDFÄRD Men barnen älskar när vi läser mysiga böcker. Gumman tö hon var inte kul, men hon stökar till för olle, som åka skidor. Barnen skattar åt Olles skidfärd. Men gillar inte gumman tö, hon var så hemsk. Men satt och lyssnar på Olles bekymmer. Men levde med, som ingen tänker på enkla kul böcker på den tiden. HAR LÄST DEN MÅNGA GÅNGER. Barnen får leva med, blir spännande när ser gumman tö är ute och stökar till för Olle.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i-sagans-vc3a4rld-birgitta-andlig-inspiration1.png

Alfons vill alla ha när dök upp då var de Alfons för hela slanten. Men har gått vidare till barnbarnen går inte sudda ut härliga böcker. MEN FINNS KVAR ALFONS ÄVENTYR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är rumpelstiltskin.jpg

Men älskar kul böcker som kan lura barnen. Men får inte veta hans namn. RUMPELSTILTSKIN spännande för barnen.

Men blir så spännande, när vill veta vem han är. Han lurar folk. HAN ÄR SÅ LURIG I BOKEN.

MEN EN DAG då fick tjejen hör hans namn. Men har läst boken för barnen ,och barnbarnen gillar hans sätt.

Men han luras hela tiden. Men hittar på så mycket tok. Han heter R

RUMPELSTILTSKIN han är kul att läsa om. Men lever sig in i fantasin värld.

VI TAR UPP OM VÄRLDEN ,SOM VI VILL ÄNDRA OM TILL FANTASINS VÄRLD. Kärlek och glädje och humor och skratt behöver vi. Men vi kan ändra om en del själv när vi väljer för barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.