LEKSAKER – TOYS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 16652b017d4a3e06f788334e591e34a9.jpg

SER BARN SKULLE KÖPA SAKER. LEKSAKER, barnen skulle ut och handla leksaker. Men har gjort konstiga saker ,så förstår inte när barnen kommer dit. Men var så knepigt där hade ändrat om där ,och svårt att hitta skulle köpa saker där. Ser ligger kartonger där som finns leksaker i. Barn vill ha saker ,som verkar har tagit bort från affären, genom att barnen ville ha leksaker som var ute och sökte efter leksaker.

Men är ett mörker på en del leksaksaffärer. Men tar in andra saker ,som hade tänkt köpa andra leksaker. MEN FANNS BARBIE TOG IN LITE AV. Men dockorna var inte som hade tänkt sig då. Men barnen vill ha rätt leksaker när ska köpa det. Men har problem med ekonomin som äger affären, och då går det dåligt för barnen som ska köpa leksaker.

AFFÄREN HAR MINSKAT PÅ SAKER I LEKSAKSAFFÄREN tar in bara lite ,som fattas saker för dem. Men har tagit in konstiga leksaker, men hittar bättre pris ,och då tog in leksaker som gillar så lite då. Men ser dåligt ut som har tagit in leksaker. Var dåligt i hela affären ,och barnen skulle köpa fina leksaker som förr i tiden. Men van att köpa som förr i tiden. Men får söka mycket idag när barnen ska ha sitt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7f9c04ee3e80ec0686ce67343970e5cc.jpg

VARFÖR FICK VI SE DET??? Men halverar affärer idag ekonomin stökar till för som äger affären. Har problem att överleva idag.

Men har problem att lägga ner ,genom att älskar sin affär. Men försöker ta in andra saker fylla i hyllorna, som var tom. MEN SÄMRA SAKER TOG IN. Barnen var inte så glad när fick problem att köpa leksaker. MEN VÄRLDEN VÄNDS UPP OCH NER FÖR BARNEN, SOM SKA HITTA KUL LEKSAKER. Men blir besviken såklart.

Men ändra om folk som styr landet är svårt, NÄR REGERINGEN ÄR SÅ HIMLA BLIND ,titta på bra enkla saker rädda affärer leksaksaffärer, har även funnit för dem, men kan tänka på sig själv ,när var lite grabb eller tjej. MEN INGEN ÄR VAKEN IDAG FÖR ATT LÄGGA FRAM HANDEN TILL FOLK ENS. RÄDDA AFFÄRN, folk jobbar där har arbete tills coronavirus dök upp. Men halverar affären. Folk ska leva även om vi har problem med coronavirus.

BARNEN SKULLE HANDLA LEKSAKER HITTAR PROBLEM PÅ EN GÅNG. Men har ändrat om en del affärer idag, när vi fick möta på värsta coronavirus. Men ingen stoppar i tid ,då har vi haft mer affärer kvar än nu, ser affär åker i backen.

MEN REGERINGEN VAR BLIND SOM VANLDIGT ,kan stoppa i tid när första såg coronavirus. Men stökar till med hela landet. Men såg när första fallet coronavirus dök upp. Men fortsätter ha öppet länder flyger ,och ingen stoppar från första gången såg coronavirus. Men kolla på hur landet ser ut idag.

Men folk älskar gå till sin affär och söka sina saker, leta bland hyllorna saker vi vill ha. Men förr kunde man springa på alla affärer när köper leksaker, men enkel tid att handla på den tiden. Men idag då lägger ner affär efter affär när vi har regering, som kan stoppa det. BEHÖVER BARA SÄTTA SIG NER OCH GÅ IGENOM ALLT NU. RÄCK FRAM HÄNDERNA NU.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1a4f696b470cd9ce0aab4458360ab097.jpg

AFFÄRER HAR FÅTT EN SMÄLL IDAG. Men vi vill att regeringen lägger pengar till affären kan överleva nu. Men folk måste leva även affärer, istället för att lägga ner affär efter affär ,har inte råd att behålla personalen som är viktig i samhället. Men säger upp personalen istället för att hjälpa folk överleva.

Men landet kommer bli problem ,när regeringen kan hjälpa folk med bidrag och behålla sin affär ,men folk får lida idag när ska ut och handla ,då fanns en affär i hörnet. Men oj, nu var affären borta, men vart tog den vägen med tomma fönster. MÅSTE RÄDDA AFFÄREN SÅKLART. Folk tittar in genom fönstret ,men hittar tom affär som var inte kul att se.

Men fick problem med ekonomin, som hade folk förut. MEN DÅ DÖK CORONAVIRUS UPP ,som tog mycket personal från affärer, men söka nytt jobb. Men kul regering söka nytt jobb ,som finns så lita arbete, istället för att rädda affären när fick problem med kunder, kundunderhåll.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 157224-1.jpg

MEN LÄGG PENGAR DÄR SÅ KAN ÖVERLEVA, folk går till affären som förut. Men sänk hyran på lokalerna är svinhöga på en del ställen. Men är orimliga hyror, som ingen tänker på när går in och köper leksaker nu, eller andra saker att hyran är hög att klara av att behålla sin lokal.

Men måste bli en ändring på det sänk hyran eller får gratis hyra första tiden, istället för att säga upp folk. Men sätta sig på arbetsförmedlingen, MEN VILKEN KUL REGERING VI HAR. Men har jobb ,men lägg pengar till dem ,så kan fortsätta behålla sin lokal.

Men sätta sig på arbetsförmedlingen, som ger varken jobb att leva på eller får gå på bidrag, NÄR SKA LÄGGA PENGAR TILL AFFÄREN OCH BEHÅLLA SIN PERSONAL, istället för att lägga ner allt nu.

Men måste bli ändring idag, genom att vi har en knäpp regering som alla ser kör baklänges med folk idag. Men vi har kris i landet då måste öppna sitt hjärta, och hjälpa dem behålla personalen och affären då. Men måste göra något åt det ,genom att folk VILL BEHÅLLA SIN AFFÄR.

MEN MÅNGA AFFÄRER HAR PROBLEM IDAG, MEN HJÄLP DEM ATT ÖVERLEVA istället för att sätta folk på arbetsförmedlingen, när har arbete att gå till. Men sätta sig på arbetsförmedlingen blir fel, istället för lägg pengar till personalen. Men finns andra ställen som får lida idag restaurang eller andra, som har eget.

MEN LÄGG PENGAR TILLL MÄNNISKOR SOM HAR REDAN ARBTE, tills coronavirus dök upp ,då böjar affärer lägga ner mer och mer affärer. MEN SÄTTA SIG PÅ ARBETFÖRMEDLINGEN ÄR ETT SKÄMT, när kan rädda personalen behålla sina jobb.

Men gör så mycket fel. NÄR FOLK REDAN HAR ARBETE, men gör så fula saker ,sätt sig på arbetsförmedlingen när har redan arbete. Men vad ska ni hitta på till dem, som har inte arbete att fylla upp det. REGERINGEN ÄR KUL NÄR MAN SER ALLA FEL GÖR NÄR KAN RÄDDA FOLK.

Men kommer folk från invandringen, men söker arbeten och sitter där. Men så sitter alla där ,så länge ni är blind i landet. RÄDDA AFFÄER ,FÖRETAG. Men öppna hjärtat och hjälp dem att överleva, när har arbeta att gå till. Men en del har gått skola, som Regeringen inte förstår, genom att leva på det. Men gör rätt nu och låt folk överleva på arbeten nu

Men kan lägga fram handen och hjälp folk idag, när har redan skola och arbete, genom att det blir fel att säga upp folk ,och gå till arbetsförmedlingen när har arbete, men behöver hjälpa till nu. Men finns så dåligt med arbeten, genom att säger upp folk nu. GÅR BAKLÄNGS IDAG.

MEN HUR TÄNKER REGERINGEN NU???????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.