SVERIGE ÖPPNAR VÄGEN TILL INBROTT – OPENS THE ROAD TO BURGLARY

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-livet-kc3a4nns-sc3a5-kort-birgitta-andlig-inspiration.png

IDAG HAR VI ETT LAND I KAOS GENOM ATT TJUVEN HITTER LÄTT IDAG NÄR GÖR INBROTT. Men kan kolla själv att landet bjuder in till inbrott. Men tjuven kan hitta namnet där du bor. Folk kan bara titta på adressen, så hittar folk där de bor.

Men en del har mer pengar än andra stor även vad du tjänar då. Men hittar även hur du lever flyttat så många gånger. Men får all information om dig. MEN ALLT STÅR PÅ INTERNET SÅKLART KAN GÅ IN PÅ SIDOR SÖKER EFTER NAMN. Men så hittar vad grannen tjänar, hans och hennes ekonomi står med allt, när bara skriver namnet på internet, SÅ ENKELT ATT HITTA PENGAR ELLER SAKER KAN SÄLJA VIDARE.

Men folk har blivit av med mycket saker idag, men enkelt att läsa på internet, hur folk lever och ekonomin som kollar upp. STÅR ALLT HUR DU LEVER, VAD DU TJÄNAR VILKEN INKOMST DU HAR. Men en del har mer pengar än andra, men varje krona står på internet. Kan se folk har mer pengar än den har. Men kan bara slå in adressen, så hittar pengar eller saker hos dem, som har pengar ser allt där. SER GRANNARS INKOMST. Men finns folk som har dyra hus, många miljoner står varje krona där. Hittar pengar hos dem som är mer rik än andra då. MEN FINNS INGEN SEKRETESS ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är doors-door-decorations-exterior-design-art-thumb640-2.jpg

Men en del har mycket pengar, och en del mindre pengar står vad grannen tjänar ,STÅR ALLT PÅ INTERNET OLIKA SIDOR KAN HITTA DIG ,FINNS INGEN SEKRETESS IDAG.

När folk upptäcker att står din ekonomi, pengar vart du bor, DÅ ÄR DET ENKLARE HITTA DIG. Men folk bli rädd idag att skydda sig från inbrott.

Men folk kan resa bort lätt att hitta villan, som har mest med saker att ta eller lägenheten står tom ,och reser eller är borta. MEN HITTAR PENGAR OCH SAKER DÄR. Men kan allt om dina pengar saker du har genom att hittar internet, som är det värsta idag när måste sätta sekretess skydda dig från inbrott ,som ökar hela tiden.

SÄLJER DYRA VILLA LARM ELLER LÄGENHETEN. Men vem ska betala den notan??????? REGERINGEN SOM SAGT JA TILL INVANDRING, som själ som korpar. Måste rätta till och hjälpa folk ,när får konstiga besök, ringer på dörren eller tar natten som kan jobba lugnt då. Regeringen måste betala notan när har gjort så fel idag.

Men sommaren är på väg, men tjuven har koll på folk ,som äger hus och villor och lägenheter idag. Men vi har invandring, som vill ha pengar fattas pengar för dem. TJUVEN HITTAR DIG OCH TAR PENGAR OCH SAKER FRÅN DIG, och ser dina pengar har svårt att skydda mot inbrott genom att adressen står där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpg

Men hur du lever och grannar runt dig. MEN KAN INTE SKYDDA DIG NÄR INTERNET LÄMNAR UT ADRESSEN. Men folk tjänar mer och gillar att hitta pengar idag.

Men kan även göra inbrott som har mindre pengar, och förråd att skydda saker, som vi lägger ner när vi vill inte ha sakerna inne. KAN HITTA FINA SAKER DÄR ELLER HAR FOLK LÄRT SIG LÄGGA SAKERA INNE.

Men rensa ditt förråd hur enkelt som helst när hittar dig. Men skydda saker idag är svårt idag. Kan rensa allt när tar sig in i förrådet. Men folk har portkod på en del ställen, men lämna inte ut den. VAR NOGA IDAG.

MEN FÖR ETT TAG SEN STAL HÄSTSADLAR, som är på modet. Men barn kan bli utsatt idag när hittar ridning som kul fritids intresse ridning. Men mycket tjejer gillar att rida idag. Men har egna hästar. Men har upptäckt att stal ridsadlar som kostar att köpa för föräldrar och barnen.

Men kostar pengar, men kan tjäna lite pengar på hästsadlar. MEN TJEJEN SOM ÄGDE HÄSTSADELN BLEV INTE GLAD ENS hästsadel kostar mycket pengar. Idag säljer vidare till andra som har hästar. Men hästsadeln var inprovad för hästen hon ägde. Men hästen kan få fel hästssadel när säljer till andra ,som har hästar. Hästen kan få fel mott ,som kan även skada hästen. Men tänker inte på det ,att måste vara rätt inprovad för hästen.

MEN VI HAR ETT LAND I KAOS NÄR TAR IN, SOM TILL OCH MED TJÄL HÄSTSSADLAR, vad har ni tagit in för folk nu??? Men säger JA till invandring, men tackar barnen och föräldrar stjäl hästssadel från tjejen. Men har kommit upp flera som förlorar sina hästssadlar, som är arg på regerings tok när tjejer förlorar sin hästssadel, som även var dyr sadel. VEM ERSÄTTER HENNE?? REGERINGEN. Sadeln var dyr att köpa in och inprovad på hennes häst. Men var speciellt utprovad för hennes häst.

Men vad har vi för folk, som vill skada folk idag. MEN FLERA HAR UPPTÄCKT ATT HÄSTSSADELN FÖRSVANN FRÅN DEM. Men stal från folk, som regeringen har sagt JA till. Men säg NEJ till folk, som stjäl från oss. Men det var flera killar som tog hästssadlar. Men var gäng killar ,som tog hästssadlar. Men har mörk hud och svart hår. Ser hur plockar hästssadlar och kastar in i bilar. Men får pengar för hästssadlarna.

FOLK SKA INTE KÖPA HÄSTSSADLAR. Men få stopp på det. Men säljer till folk, men köp inte av dem. Måste stoppa det. Kan köpa från riktiga ställen som tar in hästssadlar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb-1920-997626.jpg

NU HAR TJUVEN HITTATA FINA BILAR OCH TAR KATALYSATOR. Men ägaren får problem med bilarna. Men hittar på knep efter knep tar KATALYSATOR, men tjuven hittar saker att sälja, men tar katalysator. Nu har många bilar blivit av med det ,SOM ÄR EFTERTRAKTAD AV TJUVARNA, men tjuven hittar bra saker stal katalysator. Men bilarna blir av med det hela tiden.

HAN SKULLE ÅKA IVÄG ,MEN HITTAR ATT KATALYSATORN VAR BORTA, men fattas katalysator. Men hänt han flera gånger blev av med den. Han behöver bilen att förflytta sig. Men tjuven tänker inte med hjärnan ens, utan tar bort katalysatorn från han.

Men många har blivit av med katalysator, SOM ÄR ETT ÄMNE I DEN DEN, som tjuven hittat bra att tjäna pengar på andra människor ,när själ som korpar idag. Men vad har vi för folk som kan göra så fula saker??????

MEN HÄNDER NÄR REGERINGEN SÄGER JA TILL FOLK. Men hittar på knep att tjäna mer pengar när kommer hit ,då var katalysator hittar pengar när kommer till Sverige. Men regeringen delar ut för lite pengar, men då kan folk hitta på smarta saker.

Men själ och bygger upp egen business ,men gjorde förr i tiden 70 – talet. Men nu kommer värre folk, som tar från bilar BILÄGAREN HAR TÄNKT BEHÅLLA SIN BIL, men tjuven hittar katalysatorer tar den. Men tänker inte på ägaren ens, som vill behålla sin bil. Men en del bilar kostar pengar ,som tjuven kallt bryr sig inte om ens.

MEN HITTAR INTERNET HITTAR DYRA OCH BILLIGA BILAR. Kan sälja bilen eller tar delar från bilen. Men börja skydda landet och sätt sekretess. Men hittar på knep hela tiden tjänar pengar på folks lidande.

NÄR SKA REGERINGEN FÖRSTÅ SÄTT SEKRETESS NU. Folk kan knappt leva idag.

Men folk är så less på allt, som landet får gå igenom. Men måste skydda folk idag. Men vi har en invandring ,som är mer farlig än förr i tiden. Folk flyttar hit och byggde upp sitt liv. Men nu kommer folk som skadar oss mer och mer. TÄNKER INTE SOM FÖRR I TIDEN.

Men därför måste vi har rätt att skydda oss från inbrottstjuven. Men rätt att sätta sekretess, så vi kan skydda oss. Folk kan bara läsa på internet ,vart du bor och lever. Men förr i tiden fick folk inte reda på dig ens. Men var hård sekretess, men kunde inte fråga om dig ens. MEN MÅSTE SÄTTA SEKRETESS. MÅSTE BLOCKAR TJUVEN.

MEN VI HAR FOLK SOM STJÄL SOM KORPAR, men tillåter lämna ut allt ,när ingen ser sekretess lämmar ut adressen till folk, kan bli av mer och mer saker. Men hittar internet där står allt om dig.

KRONOFOGDEN VAR ETT SKÄMT ,MEN TROR ATT JOBBAR BRA OCH ÄRLIGA MÄNNISOR, anställer ärliga människor som tar hand om pengar jobbar med pengar och ekonomi ,som är noga med det. Men har dålig koll och anställer folk på kronofogden ,som pratar dålig svenska. Men kan bli av med pengar även där, genom att har dålig koll anställer folk som stjäl.

VI VET ATT DET ÄR SANT. Men även där kryper in, som själ kallt. Men kollar upp svenska folket, måste vara ren. Men vi har ett land i kaus, till och med anställer folk som stal ,men pratar dålig svenska, och vill ha uppgifter om den personen.

Men tror han är ärlig. MEN HAN STAL FRÅN FOLK KAN FLORA FLERA TUSEN ELLER MER. ÖVER 100.000:- Men höll på att bli utsatt för det, genom att kollar upp två gånger. Men fanns nästan ingen skuld kvar då. Men tur att kolla två gånger ,pratar med annan kvinna som arbetar på Kronofogden. Hon var svensk. Men förstår inte vem har pratat med ens, pratar så dålig svenska. Ta den rätta vägen kollar två gånger pratar ren svenska.

Men även där måste vi kolla extra noga, GENOM ATT ANSTÄLLER FOLK SOM STJÄL. Men bättre prata med inkasso företagen, så kan bli rätt då. Men idag kan vem som helst bli utsatt för stölder ,som vi litar på folk är ärlig. Men landet har fått problem idag.

MEN MÅSTE SÄTTA SEKRETESS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.