STÖLDER – THEFTS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a7717b554e87fb73be65be79df7a2ad5.jpg

SER KLÄDER STALS FRÅN BUTIKEN, tar två tröjor som hänger på två galgar. Han springer med två galgar igenom butiken. Han försöker ta sig ut från butiken. Han springer så snabbt igenom allt ta sig ut från butiken. Men han hittar en utgång, han hoppar ut från högt ställe, geom att han hade personalen efter sig. Han klarar sig.

MEN ÄR SÅ VANLIGT IDAG ATT BUTIKEN BLIR UTSATT FÖR STÖLDER. Han var inte svensk har mörkt hår och brun hud. Men tog killen. Han gör som svenskar gör tar kläder, även svenska ungdomar kan stjäla från butiken.

HAN KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER OCH PLUSSAR PÅ STJÄLA FRÅN BUTIKEN. Många butiker får lida av stölder ,och nu kommer flera som hjälper till med stölder. Men enkelt för dem att gå runt i butiken, men kläder vill alla ha. Men även vill ha kläder, men vi har ett land med stölder idag. Men kommer nya, som tar och förlorar kläder hela tiden.

MEN VAR SÅ VANLIGT LÅNGT TILLBAKA BUTKIKERNA HADE PROBLEM MED UNGDOMAR, tog kläder var så vanligt att stal kläder. Måste ha kläder, som var inne och butikerna lider av stölder förlorar pengar varje år, genom att vi har oärlig människor som själ från butiken.

Men folk har lite pengar, MEN SER KLÄDER VILL HA. Men testar genom att vara inne idag.

Men ungdomar vill lysa och vara inne, OCH EN DEL KLÄDER KOSTAR MER PENGAR ,och då kan ta istället för att betala kläder.

Men var så vanligt att stal från butikerna och får lida som äger den. NÄR FÖRÄLDRAR

SER KLÄDER KÄNNER INTE IGEN, DÅ SKA FRÅGA BARNEN genom att kan komma från kompisar ,eller från stölder. Men hjälp butikerna slippa problem med ungdomarna. Föräldrar har koll på sina barnen, genom att underlätta för butikerna. Men är på modet att stjäla, men även att vara inne. MEN LÄR UNGDOMAR SOM ÄR RÄTT NU.

Men låt barnen gå ner till butiken lämna tillbaka kläderna GENOM ATT LÄRA UNGDOMARNA REGLER att det är inte okej att ta från butiken. Föräldrar måste vara hård med barnen, även om det gör ont att gå ner till butiken, så hjälper vi barnen, vad som är rätt eller fel. Men lär sig att det är inte okej, att stjäla kläder vi måste betala kläderna när vi köper från butiken. REGLER SOM HJÄLPER BUTIKEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 40f3029e50ae760d29cc06778c93be23.jpg

MEN FÖRÄLDRAR MÅSTE VARA HÅRD MED BARNEN ,genom att få stopp på svinn i affären. Butikerna får lida när stjäls hela tiden.

VI MÅSTE LÄRA BARNEN vad, som är rätt eller fel ,även om tar godis utan lov, frukt utan lov ,får gå tillbaka med godis eller frukten, genom att lära barnen, vad som är rätt eller fel.

VI SKA BÖRJA UNDERVISA BARNEN NÄR DE BÖRJAR GÅ, när är liten vad, som är rätt eller fel. Men får gå tillbaka med godis eller frukt eller annat tog.

MEN LÄR BARNEN, SOM ÄR FEL ATT STJÄLA FRÅN BUTIKEN. Men föräldrar kan lära barnen när är liten plocka inte godis där eller andra saker, genom att lära dem, vad som är rätt eller fel, även om det är jobbigt att kolla upp dem ,så lär dem att det är inte okej att ta godis.

Men finns finns vuxna som tar i lådan testar smaken. Men ingen ska visa barnen det, genom att det blir fel att göra det. Vi vet att kan ta i lådan testa smaken, eller bli sugen fast är fel att göra det. MEN FINNS VUXNA SOM GÖR DET.

MEN AFFÄRERNA HAR VARIT UTSATT LÄNGE FÖR STÖLDER sätter på larm. Men testar skydda kläder ,eller andra saker med larm. Men kan ta bort när kommer ut från butiken hål på kläderna, DÅ SKA NI FRÅGA VART HÅLET KOMMER IFRÅN. Ibland tänker inte folk när är hål på kläderna. Men nya kläder med hål, då måste ni kolla upp det, genom att ingen köper nya kläder med hål då.

Men klipper bort larmet från kläderna, OCH DÅ BLIR DET HÅL I KLÄDERNA EFTER LARMET, då blir det hål ,genom att slippa behålla larmet ,då klipper bort larmet ,men hål och då kan folk misstänka stal kläder från butiken då.

MEN INGEN KÖPER KLÄDER MED HÅL I , larmet kan sitta på olika ställen på kläderna. Men prata med barnen, och kolla upp dem ,genom att hittar hål i kläderna, vart hålet kommer ifrån??

Men barnen har tagit från butiken såklart när du hittar hål i kläderna, klipper bort larmet snabbt ,och sen kan använda kläderna. MEN KAN FÅ FULA HÅL NÄR SÄTTER LARMET PÅ KLÄDERNA. När larmet sitter på fel ställe för barnen, då får gå runt med fult hål, eller syr ihop hålet, som är mer duktig att hjälpa kompisarna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d7e478e0273785c479658fcca271425b.jpg

BUTIKERNA HAR STORA PROBLEM SKYDDA FRÅN STÖLDER. Men kommer nya människor som stjäl. Men butikerna förlorar pengar varje dag när folk stjäl. Men lägger på mer pengar på kläderna mot stölder, genom att skydda sig då.

VI FÅR BETALA MER FÖR KLÄDERNA NÄR STJÄL KLÄDERNA. LÄGGER PÅ EXTRA PÅ KLÄDERNA. Vi får betala mer, vad kläder kostar i butiken måste skydda sig mot stölder ,då lägger på extra på kläderna. Men har inget val än att lägga på mer på kläderna, genom att skydda sig själv.

Men är inte kul att vara butik ägare när folk stjäl hela tiden. Men hitta nya knep, larm funkar bra. Folk hittar på annat, kan ta bort larmet. Men svårt att skydda kläderna idag. Men stjäl tänker inte på när vill ha kläder ,då kan folk stoppa ner kläder i påsen utan att betala kläderna . MEN BUTIKEN TÄNKER UT ATT SKYDDA SINA KLÄDER ELLER SAKER, GENOM ATT FÖRLORAR PENGAR NÄR FOLK GÖR SÅ.

Men hinner en bit, så låter larmet såklart från kläderna. Men ungdomar, lär sig hur larm fungerar ,klipper bort larmet går ut med hål i kläderna. Men gör det mer besvärligt för ungdomarna, SÄTT LARMET PÅ STÄLLEN GILLAR INTE ENS. Men hålet syns på en gång.

MEN SÄTT LARMET FRAM PÅ KLÄDERNA ELLER HITTA SMARTA TIPS DÅ. Men butikerna förlorar hela tiden pengar. Men ungdomar tänker inte ens ,måste ta fast ungdomarna vet är fel att tjäla från affären.

MEN SÅ KOMMER FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER OCH STJÄL FRÅN BUTKERNA, ÄR INTE BÄTTRE ÄN SVENSKA UNGDOMAR. Men säga JA och då får butikerna lida ,genom att är inte bättre än svenska ungdomar. Men kolla på hur landet ser ut idag.

NU ÄR DET STÖLDER SOM BUTIKER BLIR UTSATT FÖR, men stjäl andra saker, så folk håller på bli galen idag. DET ÄR INTE KUL ATT VARA BUTIKSÄGARE ENS. Vilket land vi fått när säger JA till folk som stjäl. Vi tog upp om det och nu skriver vi om butiker.

Butiker får problem blir av med mera kläder, och får problem med allt. MEN TAR KLÄDER MED LARMET PÅ ,MEN SER INTE ATT VI HAR LARM PÅ KLÄDERNA, men kommer upptäcka att vi har larm på kläderna. Men hittar folk på knep som svenska ungdomar gör.

Folk tar kläder och tänker inte att har larm på kläder. Men en del ser inte det. Men svenska ungdomarna kan den biten har lärt sig. FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER HAR INTE LÄRT SIG NÄR LARMET SÄTTER IGÅNG, ATT HÖRS larmet låter så hemskt då. När vi hör larmet ,då kan folk vända sig om genom att hörs ,eller så släpper kläderna då.

Men butikerna har det jobbigt idag. Men äga butik är inte kul när vi ser vilka bekymmer butikerna får. Men hjälpa folk från krig och konflikter ,DÅ FÅR LANDET LIDA AV DET. Men kolla hur tackar butiksägarna nu. Håller på bli galen när förlorar kläder eller andra saker nu. MÅSTE HITTA PÅ KNEP IDAG, SOM ÄGER BUTKER. VI FICK UPP DET NU.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a3f40995b2c7c5ea13d7e9fd24e0185c.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.