HOPE ÄR ÄRKEÄNGEL – HOPE IS AN ARCHANGEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a0450df840bbf273afe01db6d11658c0.jpg

MEN FOLK HAR FÅTT FÖR SIG ATT HOPE ÄR EN SKYDDSÄNGEL. Vi rättar till att hon skyddar inte folk har så lite intresse av folk. Jag tar den bilden som symbol för kärlek ,hon har hög kärlek. Men får leta hela tiden att hitta rätt. Men berättar hur hon ser ut då. Men kommer dit.

Jag håller på att göra en sida om ärkeänglar. Lagt på sidor hemsida. Men ligger på bloggen. Men problem att hitta rätt bilder färger på dem. Jag vill berätta sanningen om ärkeänglarna, genom att finns så mycket lögner bland folk, som skriver om dem. JAG MÅSTE BÖRJA LÄGGA UT OM ÄRKEÄNGLAR. Ärkeänglarna är på mig berätta sanningen om dem. Men ser så mycket fel ,men har humor åt allt. Men vill att jag rättar till.

22 ärkeänglar som jag håller på att visa upp då. MEN VACKARAST MÖTT PÅ ÄRKEÄNGLAR. Men kärleksfull när man har kontakt med dem. Jag vill göra egen sida om dem ,så folk ska förstå hur ärkeänglar fungerar. Jag har kommit en bit på vägen att visa upp dem. Men tar tid måste skriva hur ärkeänglar lever, hur fungerar då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-copyrighet-c3a4rkec3a4ngeln-hope-birgitta-andlig-inspiration.png

JAG FICK BÖRJA MÅLA ÄRKEÄNGLAR RENSAR MED. MEN MÅLAR ÄVEN ÄRKEÄNGELN HOPE. Men stämmer dåligt med hennes färger. Håret målar jag det stämmer hennes långa vackra hår.

Hon har vacker siden tyg champagne färg.

Hon visar hur jag har det. Men ärkeänglar visar mina behov, som är dåligt på saker och ting. MEN TAR DEN BILDEN JAG MÅLAR, VISAR HUR JAG JOBBAR MED ÄRKEÄNGLANA.

ÄRKEÄNGELN HOPE STÅR FÖR HÖG KÄRLEK. Men förstår bilden idag. Men vill ändra om den bilden. Men försökt måla om den ,men kommer ingen vart. Men hög kärlek ,då ser jag ansiktet får problem med på en gång. Kärlek, självförtroende. Hon visar när jag målar henne. JAG MÅSTE JOBBA MED DET.

MEN JAG KÄNNER ÄRKEÄNGELN HOPE GENOM ATT HON TILLHÖR BIG HEAVEN. Hope har hjälpt mig när jag fick problem med allt, då var hon hos mig lugnar mig, så jag mår bra då. Hon pratar så lugnt med mig när jag blev orolig. Men hon har förmåga att lugna mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2436273-bigthumbnail.jpg

ÄRKEÄNGELN HOPE SÄGER TILL MIG, kan du lägga din hand i min hand. Vi ska göra en inre resa med dig.

Hope ska lugna mig, och ger mig energi, så jag blir lugn. HON LUGNAR MIG.

Men blir lugn av Hope fast hon pratar telepati, så hör jag hennes lugn när hon pratar.

ÄRKEÄNGELN HOPE var hos mig när jag hade problem med lägenheten.

Men satt och väntar på GUD, jag låg risigt till, men skyddar mig från allt. MEN VACKER TID FICK JAG TILLBRINGA MED DEM. Jag pratar även nu med ärkeänglarna när vill prata med mig eller lugna mig. ÄRKEÄNGLAR KAN LUGNA MIG. Men har förmågan att göra det.

JAG KÄNNER LÄNGDEN PÅ ÄRKEÄNGLARNA FAST SA, HUR LÅNG 5 METER LÅNG. Men jag känner när går över jorden eller närmare mig. Men känner längden på dem känner mig liten, när går över jorden. Men känner av ärkeänglarna när går, men längden på dem är enorm.

Men känner av energin från dem när är ute och går, flyger över allt har jag sett. Stor och mäktig när går över jorden eller flyger. Men känner av dem så mycket, men älskar dem såklart. HÄRLIGA VARELSER SOM JAG ÄLSKAR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9c3a4rkec3a4ngeln-anael-birgitta-andlig-inspiration.png

JAG HAR MÅLA ÄRKEÄNGELN ANAEL, men städar med henen såklart. Men håret stämmer att hon är mörk. Men kläderna stämmer så bra.

Men skor, hon går utan skor. Men har stora vingar som ärkeänglar har. Men fick lära mig allt om ärkeänglar, men fick gå på en energi. JAG BÖRJAR GÅ PÅ ENERGI ATT NÅ DEM.

Men fick inte läsa på internet eller böcker om dem. Kan bli felvänd folk tar in energin från ärkeänglarna, då kan boken bli som folk känner då. Var noga med det. IDAG DÅ VET JAG NÄR JAG ÖPPNAR TILL ÄRKEÄNGLARN, stämmer dåligt folk skriver om. Men ser hur ärkeänglar är. Ser ärkeänglar nu.

Folk älskar ärkeänglar ,men är inte fel i det. Men har blivit fel idag. Men reder upp med ärkeänglarna nu. Måste berätta hur det är. JAG HJÄLPER TILL JAG KÄNNER DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 813virtuehandclose.jpg

JAG KLEV HÖGRE OCH HÖGRE PÅ ENERGIN ÄRKEÄNGLAR HAR, TILLS JAG NÅR ÄRKEÄNGELN HOPE OCH ANAEL båda bor där. Ärkeänglarna lever där. Har hög energi.

MEN LÄRDE KÄNNA ÄRKEÄNGELN ANAEL OCH ÄRKEÄNGELN HOPE, men hon har hög energi som pratar med mig.

Men har inte intressen för andra människor. MEN JAG LÄRDE KÄNNA ÄRKEÄNGELN ANAEL NÄR JAG HÖLL PÅ MED BOKEN. Men Anael dyker upp i boken. Men hon lärde mig så mycket, att jag kände mig som en kung med Anael. Hon stoppar problem för mig när jag satt med boken. Men måste ha lugn och ro när jag skriver i boken. ÄRKEÄNGELN ANAEL HON LÄRDE MIG VÄXA, genom att städa bort så mycket mörker från problem folk hade runt mig. Men kände mig så lugn med henne, men mår så bra av henne. Men hon var med och vaktar lägenheten.

ÄRKEÄNGELN HOPE HAR HÖG ENERGI ,SOM ÄR BLAND DET HÖGSTA I VÄRLDEN alla ärkeänglar. Hon lever hos GUD och har hög energi står för kärlek. Hope har så lite intressen av folk. Men folk fått för sig att hon ska skydda folk ,som har inte ens intresse att skydda folk.

Men har blivit fel när jag fick höra det. JAG VET HUR ÄRKEÄNGELN HOPE ÄR, när det handlar om människor ,så har hon så lite intressen att ta den kontakten. Men skydda kan hon inte ,hon lever hög energi, som folk kan inte nå henne ,och sprids lögner idag om det ena än det andra, och folk hitta på att Hope skyddar folk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 813virtuehandclose.jpg

Men hon har inte ens intresse att skydda folk, hon har hög kärlek högsta i världen, då måste folk gilla lika kärlek för henne är utan konflikter och bråk. PAR FÅR SLUTA BRÅKA ELLER LÄMA VARANDRA GEOM ATT BÅDA BLIR SJUK KONFLIKTER BRÅK. Hon ser kärlek par som ska leva lugn och ro med varandra. Vi ska prata med varandra lugn och ro. Men vi ska lita på varandra, ge kärlek till varandra att båda gör det. Måste visa respekt mot varandra då.

ÄRKEÄNGELN HOPE BERÄTTAR FÖR MIG, HUR LÅNG DE VAR. 5 METER .Men känner den längden hon berättar om. Men ärkeänglarna är mäktig. Jag känner när de går. Men lär känna dem, som vänner ,ser hur de lever idag. Men får öppna upp till ärkeänglarna värld, genom att berätta sanningen om dem.

JAG FRÅGAR ÄRKEÄNGELN HOPE, hur kan du sitta hos mig som är så stor? Hope säger , jag tänker mig liten, men ser när hon viker ihop vingarna bak på ryggen ,hon blev så liten, men ser hennes vackra långa hår har lockar ljust och vackert hår. Hon har vackraste hår jag sett.

MEN HON BRUKAR SKÄMTA MED MIG, om sitt hår, hon vet att jag är avundsjuk på hennes hår. Ärkeängeln Hope hår är så vackert hår, så man bli less när man tittar på mitt hår. Jag har lång hår, men Hopes går inte beskriva, så vackert hår.

MEN ÄRKEÄNGELN HOPE GÅR UTAN SKOR, har ljus hud som alla har. Hon har stora vackra vingar ,som hon vecklar ut så vackert när hon flyger iväg.

Men skyddsängel ,då har ni fel har humor, när jag vet hur hon är. HON VILL EGENLIGEN ATT JAG SKRIVER OM ÄREÄNGLEN HOPE.

FOLK KAN FÅ FÖR SIG ,och titta mot henne. Hon har inte intressen av folk. Men kan inte vara tyst när jag skriver om henne. Men hon skyddar inte folk, men hör att folk fått för sig ,att hon är en skyddsängel ,som har så lite intressen av folk.

Men hon lever hög energi ,TA SIG TILL ÄRKEÄNGELN HOPE KAN INGEN GÖRA ENS ,genom hon har hög kärlek energi kärlek. Men hon avskyr bråk och konflikter när par lever ihop ,då ska alla prata fint med varandra, får inte bråka för henne. Hon har hög energi och bråk är inte kärlek, som mycket folk har problem med nu.

ÄRKEÄNGELN HOPE, bråkar för mycket båda måste gilla samma sak ,och leva med varandra lugn och ro. Men bråk och konflikter för henne, då ser hon bara problem ,genom att kärleken förstör människor när gör så. Men måste vara vänner, visa kärlek båda två ,genom att lever man ihop ,då ska vi ha lugn och ro utan bråk, och dra ner varandra ,det är inte högsta kärleken hon visar.

Men båda två måste gilla samma sak, ger kärlek till varandra, hon har hög energi kärlek ,då måste sluta bråka med varandra, det är inte kärlek måste lämna varandra. HON HAR DEN HÖGSTA KÄRLEKEN I VÄRLDEN DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.