SJUNGER – SINGER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är singing-young-woman-with-microphone-pop-art-vector_1441-727.jpg

SER EN SÅNGARE, SOM STÅR MED MIKROFON I HANDEN. Men blir plötsligt dålig, och lägger sig ner på golvet. Han jobbar som artist ,han sjunger som han brukar göra då. Han lägger sig ner han blir sjuk av sången halsen tog stryk. När han sjunger känner han av halsen. Han brukar stå på scenen och sjunger, han är van artist. Men ser han lägger sig ner.

Han har fått problem med halsen. Det här kan hända vem som helst. Halsen är slät finns inga problem där. Men börjar få hosta halsen ändras om lite grann. Han har haft problem med halsen ,SOM KOMMER FRÅN HOSTAN. Folk kan bli sjuk och hostar som förvärra för han. Halsen var bra innan han fick hosta.

Ser han hostar som kommer långt tillbaka, och sliter på hans hals. Ser halsen förändras mer och mer. Men bär ut han från scenen. Han ligger på sjukhuset ,som tar hand om han. Han vaknar upp men klarar sig. DET HÄR KAN HÄNDA ARTISTER GENOM ATT RÖSTEN ÄR LIVSVIKTIG FÖR DEM. Men ska leva på det drar in ekonomin från sitt arbete.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

MEN VAR UTE OCH SJUNGER SOM VAR HANS ARBTE. Men en dag fick han problem med halsen, tappar balansen. Men hamnar på sjukhuset.

Men finns saker i halsen ,SOM HAR SAKER KOPPLINGAR, går ihop med nacken, som har sammankopplad med halsen. Men finns trådar där ,som har fått problem med då.

MEN KAN HÄNDA MÄNNISKOR ,SOM VET INTE ATT DET KOMMER FRÅN NACKEN. Ser trådar som kopplar ihop oss. Vi har nerver där som alla är född med. När det händer då, ser vi nerverna igen som orsakar problem för han.

Folk kan reagera så ,men för att underhålla slippa problem. FOLK MÅSTE VARA TYST FÅR INTE PRATA MED FOLK ELLER SJUNGA ENS. Halsen tar tryck när får problem med halsen och hosta, måste vara tyst. Men får inte prata med folk, eller testa att sjunga, som en del gör ändå då. Men måste vara med som andra som sjunger.

MEN FÅR STANNA HEMMA SKÖTA OM SIN HALS , geom att sköta om din hals. Men får sluta prata med folk sjunga tills du är bra i halsen.

Men sen kan du sjunga när du är frisk. Men folk kan testa ändå ,när vill ta sig framåt i livet. Men blir sjuk och får hosta ,då måste ni ändra om, VAR TYST TILLS DET GÅR ÖVER DÅ. tyst till det går över då. Men får inte anstränga dig ens. Tyst så du tänker på det. VAR TYST PRATA INTE ELLER SJUNGER NÄR HAR ONT I HALSEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20f31f89bdc48e9c724f93404d7c3235.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.