ÖSTERSUND

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f4589bcc12064c7a19a8d15ba248aed0.png

ÖSTERSUND ÄR DÅLIG ATT TA HAND OM VATTNET VID BADHUSPARKEN. Vi fick upp det dåligt skött. Ser rinner olja från båtarna i hamnen ,som skadar vattnet mer och mer. Folk ska bada doppa fötterna där, kan ni glömma bort då. Men doppa fötter där kan få glas i fötterna.

Men vattnet vid badhusparken är så skitigt dåligt skött. Båtarna parkerar vid hamnen när sommaren närmar sig ,DÅ LÄGGER BÅTARNA TILL ALLA BÅTÄGARE. MEN SKITAR NER VATTNET MER OCH MER, måste ändra på utsläpp från båtarna, som smutsar ner sjön. Men har blivit värre och värre där. Men har båtar och folk kan ta en fika där ,men har även restaurang där.

Men doppa fötterna, då kan vi få glas i fötterna, genom att är dåligt skött. Men har blivit värre och värre när vi får upp badhusparken. Men känner igen bilden när jag ser det, JAG KÄNNER IGEN ÖSTERSUND SOM SKITAR NER NU. Östersund som är dålig att sköta om.

Men vi ska kunna leva utan att smutsa ner vatten. Folk kan inte doppa fötterna i badhusparken LIGGER GLAS I VATTNET MASSA SKRÄP OCH SKROT I SJÖN. Men folk kastar skräp, glas och burkar, eller annat dålig att ta hand om stan ,som är viktigt del, att lära folk ta hem papper eller flaskorna eller annat ni har kastat i vattnet.

Kan stoppa det i fickan istället för att kasta i vattnet eller på stränderna. Men folk går från kommunen och städar efter folk som är urdålig att ta hand Östersund. Vi lär barnen vad som är rätt, tar hem skräpet. DET ÄR EN SKAM NÄR MAN SER FOLK KASTAR SKRÄP.

Men vi kastar inte skräp, VI TAR HEM SKRÄPET eller lägger i papperskorgen, som finns på flera platser. Men har blivit värre sjön får sig en smäll ,alla utsläpp från båtarna. VI HAR FOLK SOM SKÖTER OM ÖSTERSUND, men är urdåliga att ge order då. Folk sitter med fingrar i kors mens hela Östersund smutsas ner. Men finns inget ruter i dem, annars har stan varit vacker idag.

MEN VI FICK UPP ÖSTERSUND BADHUSPARKEN, har problem att sköta om djurlivet och alla utsläpp som är. Sjön blir svartare och svartare när vi går baklänges. Men vi ska ändra om att rädda jorden se till allt. Andra länder börjar ändra om, men Östersund är urdålig gör tvärtom än andra länder gör.

MEN ÄR ETT SKÄMT OCH SKA GÅ MED BRA EXEMPEL. Sverige är så bra på saker. Men måste sett fel när man ser andra länder gör, börjar rensa sjöar och haven. Men Östersund skitar ner istället för att ändra om folket då.

Men vi ska även dra in på plast som skadar jorden. Men så har fjällfil börjat sätta plast korkar på fjällfilen. Men fick en chock, genom att jag äter fjällfil tjock och krämig. Men börjar nu ändra om förpackningen. VI TYCKER DET ÄR KONSTIGT ATT DE GÖR DET. Länder drar ner på plats ändra om till annat, men fjällfil ändrar om till plastkort. Men är lätt att öppna och stänga. Vi måste hjälpa varandra rädda vår kära jord. Men andra länder ser jorden är hemsk och mörk. Sverige har somnat idag. MEN FINNS LÄNDER SOM HAR RATAT PLAST IDAG. Men ser bara problem med plasten. Djurlivet och annat skadar djuren, haven och sjöar.

NU KOMMER SOMMAREN BÅTARNA OCH ANNAT KUL ATT ÅKA PÅ. Men måst dra ner på det ,genom att sjön ser hemsk ut. Men folk åker över sjön till andra sidan och skitar ner. Vi ser båtfolket tar båten när ska åka en sväng, bor på andra sidan och tar båten ,som är härligt att åka båt.

MEN VATTNET BLIR SÄMRE OCH SÄMRE OCH BÅTARNA SKITAR NER. ANDRA ÄR DUKTIG ATT SKITA NER. Ser mörk rand över sjön, som kommer från båtar som släpper ut för mycket olja bensin ,eller har diesel som smutsar ner sjön mer och mer skitigt vatten.

Folk åker till andra ställen tar båten till olika ställen besöker platser. Men flera och fler köper båtar idag, och vattnet blir värre och värre när vi har mer båtar ,SOM ÄVEN LEKER OCH HAR KUL ÅKER RUNT OCH SKITAR NER även leker kul när åker. Men kan tävla och andra kul saker med båten.

MEN VI MÅSTE ÄNDRA OM, genom att folk ska leva även efter 100 år. Båtarna ligger vid hamnen varje sommar, har sin plats som fylls på nu. Vi förstår att härligt att ta båten och bara sola men blir förändringar vattnet tar stryk mer och mer.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7eecca52ff5cc290ed8ea8f47ab8a50e.jpg

FOLK ÄLSKAR BÅTLIVET, köper båtar nya båtar, men vill åka båt idag. Men har utvecklats så mycket från roddbåten till båtar med motorer.

MEN EN DEL BÅTAR SLÄPPER UT MER ÄN ANDRA BÅTAR släpper ut mer än andra båtar.

Folk måste ha koll på det ändra om utsläppen från båtarna. VI SER ATT BÅTARNA SLÄPPER UT så mycket skit.

Men kastar i vattnet, som är förbjudet att göra det, KAN BLI ANMÄLT har kommit en lag idag.

VI FÅR INTE KASTA SKRÄP, men lagen är dålig, genom att stan har problem folk, som kastar på gatorna, kan lämna burkar när dricker festar ,så kan vi hitta glas efter dem. Men vi har en stad som smutsas ner mer och mer ,när man ser andra länder kan sköt om sitt land. SVERGIE ÄR DÅLIG ATT TA HAND OM LANDET.

MEN ÖSTERSUND ÄR HEMSKT ATT SE när man ser skiten, som folk får plocka efter andra då. Men måste bli hårdare på det, genom att Östersund har problem folk som kastar, istället för att ta hand om stan.

Men långt tillbaka var Östersund fin stad. Men har blivit värre och värre när hundar, katter djuren kan skada tassen när går ut kan få glas i tassarna. MEN SER UT SÅ. STAN SER HEMSK UT.

BÅTLIVET BÖRJAR NU lägger till vid hamnen nu. Men börjar båtlivet för mycket folk idag måste åka båt ,men tänker inte på andra människor. Men ser åker mer och mer båtar, och sjön blir värre och värre ,och djurlivet tar skada när blir för mycket skit i vattnet.

När blir för mycket skit i vattnet, då kan fiskarna ta skada ,och kan till och med dö som vi har orsakat. FOLK SKYDDAR FISKARNA, men vill åka iväg och fiska. Folk skitar ner sjön och djurlivet blir sämre och sämre när vi skadar djurlivet.

Men populärt att köpa båtar idag kommer bättre båtar, men tänker inte på djurlivet ens, FISKARNA HAR PROBLEM IDAG ELLER MÄNNISKOR SKA ÖVERLEVA NÄR BÅTARNA BLIR VÄRRE OCH VÄRRE, genom nöjens åkning som tar död på vattnet. Men finns folk som tar båten istället för bilen. Men det finns folk, som leker med båten starka motorer som måste sätta stopp i dag. Men båtfolket måste ändra om sitt liv genom att skydda djurlivet i sjön.

VI FICK UPP BADHUSPARKEN SÅG HEMSK UT BILDEN VI SÅG, går doppa fötterna, då får vi glas skärva i fötterna. Men har blivit värre och värre när folk kan köpa båtar, DÅ FÅR SJÖN PROBLEM DJURLIVET ,får en smäll av alla utsläpp från båten.

MEN ENKELT FÖR FOLK TAR BÅTEN BESÖKER OLIKA STÄLLEN, hittar olika vägar dit , som släpper ut så mycket i vattnet. Men måste ändra om det. Men alla utsläpp skadar vattnet, folk kan drömma om bada skitigt vatten glas och allt annat, som finns i skön. Ibland har varit så mycket skräp i badhusparken, som ser hemskt ut.

MEN MÅSTE TA IN FOLK FRÅN KOMMUN OCH STÄDAR när folk ska respektera folk ta hem skräpet istället ,för att kasta skräp. Jag vet hur det ser ut hittar inte på ens stan badhusparken kan se hemsk ut ,men måste städa från folk som är dålig att sköta om stan.

ÖSTERSUND MÅSTE SKÄRPA SIG NÄR ANDRA LÄNDER JOBBAR STENHÅRT MOT BÄTTRE VÄRLD FÖR BARNEN. Men finns länder som skulle gråta om folk såg Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.