HUS OCH LÄGENHETER – HOUSE AND APARTMENT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 334428.jpg

DET HAR MED EKONOMI OCH VINSTEN ATT GÖRA DÅ. Det har med hus och ekonomi vinsten att göra. Men vi fick upp det borgar om ekonomi och allt inräknat.

Pengar måste alla ha, men vi har problem pengar i Sverige. Ekonomiska konkurser, som landet har problem med idag. Men vi har ett land i kaus ,SOM KOM EFTER DEN STÖRSTA SMÄLLEN LANDET FICK CORONAVIRUS. Men landet har svårt att resa sig efter smällen fick nu. Men går resa sig igen, men måste ändra om samhället som det är idag.

FOLK HAR PROBLEM MED EKONOMIN SOM FRÅN CORONAVIRUS. Men människor får ekonomiska problem idag. Men folk har hus och lägenheter lagt dyra pengar på den. Men så kommer coronavirus, som stökar till folks ekonomi. Men folk sitter med hus och lägenheter ,kan kosta flera miljoner en del hus och lägenheter kostar att leva idag.

LANDET HAR PROBLEM ATT ÖVERLEVA IDAG när människor förlorar pengar ,och har dyra lägenheter och hus att betala. Vad gör ni då, genom att en gång i tiden köpte hus och lägenheten utan problem med ekonomin. Men hade jobb och bra ekonomi. Men nu förlorar folk husen, lägenheten fattas pengar att betala kostar varje dag.

LANDET HAR PROBLEM ATT KLARA AV EKONOM VARJE MÅNAD IDAG Men ska överleva och betala mat och lägenheter och hus. Men landet fått sig en smäll idag. Men har regeringen några förslag ,genom att landet ligger illa till ,när säljer hus och lägenheter? Men regeringen måste rädda människor idag.

Men får lägga mer pengar till folk ,som får sämre arbeten efter smällen med coronavirus. FOLK HAR RÄTT ATT BEHÅLLA HUSEN OCH LÄGENHETEN. MEN FÅR LÄGGA PENGAR TILL DEM. Men hamnar på arbetsförmedling sök andra jobb, som finns så lite av när säger upp folk. Men får gå på bidrag en tid, tills hittar arbete som fyller i ekonomiska kassan till dem. Men vi vet hur Sverige ser ut idag. Men en del länder ger pengar ändå ,så kan klara av krisen hamnar i då.

MEN SVERIGE MÅSTE HJÄLPA MÄNNISKOR GENOM ATT KLARA AV KRISEN. Kan behålla husen och lägenheten. Regeringen har gjort fel från början ,då måste hjälpa folk behålla lägenheter och husen. Men blir så mycket fel när vi har blind regeringen ,och folk kan inte rå för att ni släpper in mer problem ,och sätter in störta gränsen mot coronavirus.

Men fortsatte år efter år släppa in coronavirus. Men det fanns inte att regeringen stoppa coronavirus från första fallet upptäckt det. HAR ÖPPET ÄN IDAG FOLK KAN RESA SOM DE VILL.

MEN FORTSÄTTER SPRIDA CORONAVIRUS, nu har folk ekonomiska problem. Säljer hus och lägenheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.