KVINNOR -WOMEN

SER EN TJEJ SITTER I TRAPPEN OCH HAR SKADAT SIG OCH ÄR LEDSEN. HON GRÅTER SÅ MYCKET. Men det kommer fram att hon har skador. Men kommer folk och ställer sig runt henne. Föräldrarna till henne försöker prata med henne.

MEN SER SKADOR PÅ KROPPEN, som är van att hon ser inte ut så. Men blir orolig när har hänt dottern. Men börjar kolla på henne ,och undersöker henne. Men blir orolig när har hänt dottern. Men börjar kolla på henne och undersöker henne.

Hon har skador den här tjejen, som kommer från problem hon mötte på. Vi ser knivar runt henne ,men hon är så rädd när hon sitter där. Hon har blivit utsatt för män, som har skadat henne med en kniv. Hon var ute på fel plats den gången, hon mötte på det värsta en tjej kan möta på VÅLDTÄKT MEN HON MÖTTE PÅ VÄRRE SORTEN GRUPPVÅLDTÄKT. Men hon gick bara ut och skulle göra en del saker då dyker männen upp och tar henne då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är manipulation-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN HON SOM MÅNGA ANDRA RÅKAR ILLA UT NÄR SOMMAREN KOMMER, då är männen ute lättare att ta tjejer när sommaren kommer med sol och bad. Men tjejer går ut och då dyker även våldtäktsmännen upp, genom att regeringen har inte skickat hem männen, när skadar en tjej får stanna kvar fast förstör tjejens liv.

NÄR SOMMAREN KOMMMER ,DÅ BLIR DET VÄRRE FÖR KVINNORNA OCH TJEJERNA ,genom att regeringen gör så fel idag. När misshandlar tjejer gruppvåldtäkt då ,en enkelbiljett såklart. Killarna vet att åker ut från landet ,som kämpat sig ,då skulle ingen ens testa, Sverige älskar killarna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

MEN LÄGG FRAM LAGBOKEN OM SVERIGE DÄR KILLAR DYKER UPP, ÄVEN FÖRÄLDRAR DYKER UPP. Men ska läsa om landets lagar, vad som händer om killarna rör en tjej och kvinnor, kör med gruppvåldtäkt, våldtäkt.

Går killen i skolan får sluta skolan på en gång ,genom att tjejen är skadad ett helt liv. Men åker ut från landet med enkelbiljett utan att försvara sig ens. Men får lämna landet på en gång, när rör en tjej eller kvinnor åker ut får aldrig visa sig ens. MEN KILLARNA LÄR SIG ,SE MEN INTE RÖRA TJEJER OCH KVINNOR MEN ÅKER UT.

NÄR KILLARNA SKADAR HENNE, DÅ ÅKER DE UT ,och skadar henne, då åker killarna ut ,och får inte ens visa sig mer. Men får resa hem på en gång, även om har krig och bråk där. Men ingen kille skulle ens testa det. Men hans föräldrar skulle vakta han, fick veta vad som händer om sonen kör med gruppvåldtäkt ,våldtäkt åker hem får inte ens visa dig i Sverige.

GÅR KILLARNA I SKOLAN FÅR LÄMNA SKOLAN PÅ EN GÅNG. Men sen enkelbiljett ,men får inte ens byta skola ens, genom att har skadad tjejen, då är det enkelbiljett ,det är det enkla slippa problem med killarna.

MEN INGEN ÄR SMART ,OCH LÄGGER UT LAGBOK TILL FÖRÄLDRARNA, SÖNERNA OCH KILLARNA, vad som händer. Men kan fortsätta leka sommar efter sommar med våldtäkt ,gruppvåldtäkter ,när ingen smart inom regeringen sätter stopp för tjejer och kvinnors fasa.

MEN FÖRÄLDRARNAS FASA. Men är rädd när går ut idag om de kommer hem ,som den här tjejen vi skriver om. Men killarna tackar landet med att skada kvinnor och barn idag. Men finns inget stopp när männen ser kvinnor går lättklädd, men ser ut.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpg

MEN KOMMER FOLK FRÅN BURKA, NIQAB, BURQA SLÖJOR SOMALIA KOMMER KVINNORNA FRÅN. Men männen kan stöka till för tjejer kvinnor, kan köra med gruppvåldtäkt och våldtäkt. Men folk förstår när ser kläderna går i ,som kommer hit, då får vi springa från våldtäkter och gruppvåldtäkter, men finns som inget stopp när säger JA till galna männen.

Men landet kommer ifrån ,ser ögon som sticker ut eller sjal, som täcker tjejerna kvinnorna. Vi går klädd med fina vackra kläder ,många tjejer vill vara fin när ska ut, och har kul när sommaren kommer. MEN FOLK SER INTE UT SOM OSS. Men bättre lär dem innan kommer hit, TA SEDEN DIT DE KOMMER ,ANNARS FÅR VI SPRIGA FRÅN DEM.

MEN HAR RÄTT ATT KLÄ SIG SOM DE VILL FRITT LAND. Men är född svensk har rätt att gå klädd, som de vill och ingen kille har rätt att röra tjejer kvinnor ens.

NU KOMMER SOMMAREN MED BAD OCH SOL, MEN DÅ HAR VI RÄTT ATT LEVA UTAN ATT KILLARNA SKADAR OSS. Men måste bli ändring nu skicka hem killarna även om har krig och bråk

Genom att har skadat oss och beter sig som svin ,då får lämna landet på en gång. ENKELBILJETT.

Men regeringen måste vara smart, NI GILLAR RÄDDA FEL FOLK rädda killarna före familjer och barn. Men måste göra rätt, genom att ingen kille skulle göra så, vill stanna i landet.

FOLK KAN KÖPA DYRA PASS NÄR KOMMER HIT ELLER BILLIGARE PASS ,ta sig från krig kan köpa falska pass ta sig hit. Men killarna skulle sköta sig och föräldrar skulle vakta sönerna när lägger ut lagboken ,om våldtäkter och gruppvåldtäkt ,skulle hålla koll på barnen, och vi får leva i lung och ro.

Vi kan gå som vi vill ,men vi tar upp om våldtäkter gruppvåldtäkt, genom att skydda sig ,och regeringen sätter männen på flyget, får inte ens resa hit när skadar tjejer ,som har ett långt liv framför sig. Men tjejer och kvinnor blir skadad av det. MEN BLIR ILLA BEHANDLAD AV MÄNNEN ,MEN BLIR SJUK EFTER DEN MISSHANDELN.

MEN ÄR INTE SNÄLL MÄNNEN SOM KOMMER FRÅN MÖRK KULTUR, och tror att kan göra som det vill när flyr till Sverige , då får svenska tjejer och kvinnor springa från våldtäkter ,gruppvåldtäkter, som skadar kvinnor, tjejer och små barn ,kan ta när ska ha kul.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är barn-birgitta-andlig-inspiration.png

TJEJEN VAR BRA 9 ÅR ,MEN GICK I SKOLAN HAR ETT HELT LIV FRAMFÖR SIG. MEN HUR MÅR HON EFTER VÅLDTÄKTEN? Men hennes liv är skadat nu. Men har regeringen sett att tar in fel folk, som måste se igenom skicka hem killarna när gör så fula saker med oss.

MEN MÄNNEN TACKAR SVERIGE MED ATT VÅLDTAR TJEJEN OCH BRÄNNER UPP, NÄR KILLEN HAFT KUL MED HENNE. Men landet har aldrig varit så mörkt som nu. Vi tror att kvinnor över 90 år klarar sig från våldtäkt, och sitter i rullstol. NEJ ,SVART KILLE SOM TOG HENNE, men var Frösön utan för Horsbergskyrkan, som möter på det. Hon var ute och åkte i sin rullstol när hon skulle uträtta ärenden.

MEN VILKA GALNA MÄN HAR REGERINGEN SAGT JA TILL. När männen dök upp ,då ökade listan på våldtäkter. Men även andra länder, som tar in från mörk kultur ökar listan på våldtäkter. Men kvinnor kan kan säga JA, men männen är farlig för oss.

Men länderna var så förvånad våldtäkter, men har hjälp folk från mörka kulturer ,då ökar listan på gruppvåldtäkt. Men vi har tagit in folk förut ,70 talet ,men kan bjuda ut kvinnorna. Men hade mer vett i huvudet männen tar in då. Men tar in galna män ,och vi får springa från dem. Men tackar landet med våldtäkter på löpande band. MÅSTE SÄTTA STOPP FÖR GALNA MÄNNEN NU.

Men finns som ingen stopp på männen och måste skicka hem männen NÄR ÄR FARLIG OCH GALEN FÅR LÄMNA LANDET MED ENKELBILJETT. Men har hjälpt folk från krig förut, men händer inte så mycket då. När hjälper männen och kvinnor från mörk kultur ,då vi får springa och löpsedlarna står ,våldtäkt och gruppvåldtäkt ,som fyllde löpsedel dag efter dag.

MEN ÄR FEL I HUVUDET PÅ DEM ,SOM GÖR SÅ FULA SAKER MOT KVINNOR OCH TJEJER. Har inte utvecklat sig. Men har aldrig upplevt det förut när kommer män från andra länder, och gör så fula saker. Men vi had kul med dem, men måste vara fel i huvudet på killarna som dyker upp nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är manipulation-birgitta-andlig-inspiration.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.