KORNA – COWS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kor-birgitta-andlig-inspiration.png

VI SER KOR GÅR OCH ÄTER GRÄS. KOR ÄLSKAR GRÄS GOTT HÄRLIGT GRÄS. SAFTIGT GRÄS ATT ÄTA AV. Men vi ser problem med härligt saftigt gräs ,som kor älskar äta av.

GRÄSET ÄR MÖRKT PÅ EN DEL STÄLLEN DÅ. Men växer dåligt på en del ställen. Gräset ser torrt ut dåligt gräs går och äter av. Men korna går betar på ängar ,som är inte så bra ,genom att i gräset finns det gift i ,som korna äter av.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 102.jpg

MEN GRÄSET ÄR INTE FINT OCH GRÖNT GRÄS. Ser en del ställen är inte grönt och saftigt gräs på en del ställen, som kommer från gödningen sprutar med. KORNA ÄTER GIFT SOM SPRUTAR EN MASSA GÖDNING.

Men korna får lida när äter gräs, som är gift sprutar med gödning, som bönder sprutar på en del ställen. KORNA BLIR SJUK EFTER EN LÄNGRE TID ÄTER AV GRÄSET.

MEN GRÄSET ÄR INTE BRA, SOM KOMMER FRÅN GÖDING OCH SPUTAR MED GIFT, SOM EN DEL BÖNDER HÅLLER PÅ MED. Men korna ska äta fint saftigt gräs. Men vi ser kor äter dåligt gräs, som bönder skadar korna när sprutar med gödning på en del ställen.

Men korna får äta i sig FRÅN BESPRUTAT GRÄS NÄR GÅR OCH BETAR, som har sprutat med gödning få gräset att växa bättre. Men korna får lida av all besprutning ,men ingen tänker på skadan som blir när åker runt och sprutar fullt med gödning, som korna får lida av. Men har andra djur, som äter gräs får och lam och hästar getter räknar inte upp varje djur, som äter gräs får lida av det.

MEN BÖNDER SPRIDER MED GÖDNING GENOM ATT GRÄSET VÄXER BÄTTRE. Men djuren får lida av det. Men bönder säljer hö till folk ,som har hästar. Men får äta i sig farliga medel från bönder ,som kör med gödning. Folk som köper hö får problem med djurens mage, genom att ligger kvar gödning från gräset. Men säljer till bönder ridskolor säljer till.

MEN KÖP FRÅN BÖNDER, SOM SYSSLAR MED EKOLOGISKA UTAN GIFTER I Bönder använder annat i gödningen. Men finns bönder som sysslar med gödning, som är farligt för djuren. Folk måste kolla upp dem, som har jordbruk, att säljer rent fint gräs från bönderna. Men djuren blir sjuk när äter giftigt gräs.

MEN TA INTE FRÅN BONDGÅRDAR, SOM SYSSLAR MED FARLIG GÖDNING, korna och hästar blir sjuk när köper från dem. Kolla upp som säljer hö som är färskt och utan gödning i ,som skadar djuren. Men äter lång tid med gift, då kommer problemen för djuren, börjar få ont på olika ställen. Korna eller hästar eller andra djuren kan få ont i magen. Men det kommer efter lång tid äter gift i höet.

MÅSTE KOLLA UPP BÖNDER, SOM SÄLJER HÖ ANNARS KAN BLI SJUK AV GRÄSET, som har lagt i gödning, som kommer efter lång tid när äter hö med gift i.

4 reaktioner till “KORNA – COWS

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

 1. I was recommended this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by
  him as no one else know such detailed about my problem.
  You are wonderful! Thanks!

  1. Thanks for you like the blog. God distributes to people today. He gives out knowledge, which people get to share with others now. He turns out now. God lives in Big Heaven. His home in all years, which he works from the place he lives then. But no one knows God than now people hear everything how he lives then.

   God works with the earth today. But help people today, which no one can see when he starts countries today. He has taken care of countries, but no one sees his work. But many countries he has been in under a thousand years. Now he does another way when we have internet.

   We leave out of God now.

   Birgitta spiritual inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.