MÄNNISKOR – PEOPLE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpg

VI FÅR UPP GALNA PROFESSION. HAN KOMMER IN I SAMHÄLLET MED FILMER. EDDIE MURPHY. Han gör filmer innan galna professorn. Han är svart och folk älskar och avgudar hans humor. Folk älskar hans filmer.

MEN HAN KOMMER IN I SAMHÄLLET ,men har inte tänkt komma så långt som han kommer in idag. Men filmer var hans liv. Men USA har glömt bort den tiden när kan inte acceptera svarta. Men USA håller på att ändra om idag och får plats i samhället.

MEN USA ÄR SPLITTRAT LAND ÄN IDAG. Men tiden ligger kvar hos en del folk, kan se ner på svarta än idag. Men stämpeln tar tid att städa bort från människor svarta och vita. När folk kommer till USA, då vill leva även som kommer dit. Men det finns klasskillnad fast vi lever 2021 idag. Men stämpeln finns kvar fast folk älskar dem.

MEN LEVER DELAT I USA, men tiden finns kvar när ser ner på dem. Men har haft president han var mörk, och folk gillar han. Men han van valet och satt länge i vita huset. Men det finns fortfarande kvar på en del ställen i USA folk har annan syn på dem. Men svarta har svårt att dela med varandra gillar mest sig själv. Men kommer från föräldrar som vill lever som dem.

DET FINNS STÄLLEN I USA, som har svårt för svarta människor mörk hud, brun hud. Men det är på en del ställen, som har problem folk, som lever och stökar till för andra då. Men vill ha USA rent och fint, men en del ställen bor sämre människor ,och har ställen som är bara problem med då.

Men håller på med allt där. KALLAS FÖR GETTON FOLK LEVER I GETTON IDAG, och en del kan vara utslagen och fattig när lever där. Droger finns i massor även dricker och tar droger ,genom att världen ser ut så idag. Men USA har svårt med folk som lever så. Men har problem att hjälpa dem. Men lever ett splittrat land folk är rik och fattig. Men det ser ut så i många länder fattiga och rik.

MEN FOLK KAN KOMMA IN GENOM FILMER OCH LEVER GOTT LIV. USA HAR PENGAR. Men folk kan ha problem pengar som lever där, som inte lyckas så bra i USA. Men får inte sitta på första plats, genom att USA går först även om folk älskar svarta, mörk hud, så sitter kvar hos USA.

Men har kommit långt när väljer president ,som var mörk ,då har USA kommit långt. Men det finns ändå kvar fast han satt länge. Men det finns grupper som avskyr svarta än idag. VI ÄR LIKA VÄRDA OM VI ÄR SVART ELLER VIT, SÅ HAR VI RÄTT ATT LEVA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.