ÄRKEÄNGLAR – NATURVÄSEN – ARCHANGELS – NATURE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0821f00a15517b70b0a59dac719c7c93.jpg

FOLK SER NATURVÄSEN, MEN FINNS TOMTAR OCH TROLL PÅ RIKTIG, men hittar folk på, ser troll och tomtar? Men fantasin kan sätta igång när är ute och går. Men folk har berättat om troll i skogen. Men skriver böcker om trollen, och fantasin sätter igång enormt, och kan skriva många sagoböcker om tomtar och troll.

Musik: Trollen uti skogen - YouTube

MEN FOLK HAR MINN ET KVAR SEN BARNSBEN, och startar en kedja genom länder som sett troll. Men trädet har stor näsa ,och en del träd kan vara enorm näsa stor knöl på trädet, ser hemsk ut möter folk på i skogen. Men har stor näsa alla troll, och trollen ser hemsk ut. Men skriver sagor om troll, kommer filmer om troll. FOLK HAR KOLL PÅ TROLL KÄNNER TILL DEM.

FOLK HAR SETT TROLL ,MEN FINNS TROLL PÅ RIKTIGT? NEJ, MÄNNISKORS FANTASIN SÄTTER IGÅNG DÅ. Men fick se träd med stor näsa knöl ,som har ögon, men då sätter fantasin igång på riktigt. Men folk springer i skogen, men möter på stort träd med ögon och stor näsa, jättestor knöl sitter på trädet och ögon som kan se hemsk ut.

Men längre bort, ser en kille dyker i vattnet som har skägg. Men det är en kille med svart hår ,eller annan färg kan killen ha. MEN FANTISN SÄTTER IGÅNG, MEN GÅR SNABBT NÄR HAN DYKER I VATTNET.

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SATTE IGÅNG FANTASIN PÅ EN GÅNG. Men såg ett stort troll, som kommer från träd med stor knöl näsa. Men allt går så fort när folk går i skogen, men ser snabbt svart hår som dyker i vattnet, men tror att trollen fanns på riktigt.

Men fantasin sätter igång på människor NÄR SER STORT TRÄD MED STOR KNÖL ,SOM SER UT SOM NÄSA OCH STORA ÖGON, kan en del träd se ut så. Men finns träd som ser ut som troll och stor näsa. Men då sätter fantasin igång på en gång.

Tomtar & Troll - Den hemliga kammaren - DVD - Discshop.se

BÖCKER OCH FILM OM TROLLEN ,som kommer från fantasins värld. Men skriver böcker och film om trollen fantasivärlden, men kommer fler och fler böcker om trollen.

MEN ÄR SKYMNING I SKOGEN ,ser dåligt när upptäcker trollen då. Men ser rör sig i skogen, men fantasin sätter igång då. Men många tror att troll finns på riktigt.

MEN TAR UPP OM SANNINGEN.

Men folk får höra från folk lever med troll ,SOM ÄR LÖGNER ALLT GENOM FANTASINS VÄRLD ,då händer mycket när ser rörelser i skogen, men det var folk som var ute och gick när tror var troll. Men var skymning, och ser trädet och ögon och stor näsa ,kan träd ha på riktigt. Men kan se hemsk ut en del träd ,och då tror folk att sett troll.

Men ser folk länger bort, och då sätter fantasin igång på en gång. MEN DET VAR MÄNNISKOR SOM VAR UTE OCH GICK DEN GÅNGEN. Men folk ser troll, genom att fantasin sätter gång för dem. Men skriver böcker om trollen, men i sagans värld ,då händer det mycket när fantasin sätter igång. Men är påhittade trollen. Men kan se skrämmande ut när ser stort träd ,med stor näsa stora knölar, kan träd ha och ögon och skägg ,då sätter fantasin igång.

Men folk har fått för sig att kan bli sjuk när bor nära trollen. Men kan få olika sjukdomar när bor nära trollen. Men folk tror att trollen skadar dem och måste flytta från trollen. Men skogen är fullt med troll, och kan bli sjuk av trollen får olika sjukdomar från dem. GENOM ATT TROLLEN FINNS INTE PÅ RIKTIGT ,BLIR SJUK AV ANDRA SAKER ÄN TROLLENS ENERGI.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1d248b178c3da8eb8ff0d34a308fac22.jpg

MEN VI HAR TOMTAR OCH ÄLVOR ,SOM FOLK SETT MEN VÄTTE SOM STÖKAR TILL. Men finns på riktigt men lever i annan värld, där folk stöter på älvor och vätte ,folk sa, små folk ,kan kalla dem, för allt från tomtar och vette älvor. MEN KALLAS FÖR SKYDDSÄNGLAR.

SKYDDAR JORDEN KALLAS FÖR SKYDDÄNGLAR, Men finns på många ställen. Jag hittar en söt liten älva. Men hon pratar om jorden problem. Men hon finns på riktigt och folk kan möta på dem när jorden har problem idag. Men skyddar jorden ,och kan gå in i konflikter när det är fel ,då kan stöka till för folk, som har ingen tanke vad kan göra då.

MEN FINNS OLKA SKYDDSÄNGLAR SOM KALLAR DEM. Jag har mött på som är lättsam. Men visar jorden vattnet men bor nära folk då. Men även trädgårdar kan möta på dem. Men söt och lättsam att visa vad de vill då. Kan prata med mig när folk har problem, eller visa vad de ska göra åt det. Kan visa blommor ,men går igenom med dem. Eller vatten kan vara svart på en del ställen. Men är lättsam att prata med. Eller andra saker när jorden ser hemsk ut idag.

MEN SÅ FINNS DET SKYDDSÄNGLAR ,SOM ÄR INTE ENS KUL ATT PRATA MED. Men kan vara så arg på folk, som bor där. Men kan stöka till för folk ,så blir sjuk av dem. Men finns värre skyddsängeln, som kallar för vätte. Men finns på olika platser där skyddar naturen.

Reta inte vättarna | Odens Bortbyting

JAG FÅR ETT TELEFONSAMTAL FRÅN EN VÄN. MEN BAD OM HJÄLP HAR EN VETTE SOM STÖKAR TILLL. Men åker med henne hem till hans lägenhet. Men haft andra och kollar upp hans lägenhet han bor i stan. Medium och andra som kollar där ,tror är spöken när han blir så utsatt då. Han testar olika såklart, han höll på bli galen av allt.

Jag börjar gå runt i hans hem känner in runt han. Men ser problem vätte som stökar till för han. Han blev sjuk hängde sig på han ben när han åkte bil. Men han var utsatt som ingen vill byta med han. ARG VÄTTE SKULLE JAG FÅ ORDNING PÅ.

HON MÅLAR AV VÄTTEN ,MENS JAG PRATAR MED VÄTTEN SOM HAR RÖD LUVA PÅ SIG. Jag börjar prata med vätten. Men han hade röd luva på sig. Men vätten hade tagit sig till lägenheten ,han bor långt från han. Vätten bor med naturen runt sig. Han blev så sjuk av vätten.

Men satt sig på hans ben. Han var till sjukhuset visa problem ,men förstår inte hans problem kände dem inne i benen. Han fick knölar på benen, genom att vätten och hans gäng satt hos han. Han var utsatt av vätten. Men jag gick runt i hans hem och kände in runt han. HAN VAR SJUK AV VÄTTEN.

JAG SATTE MIG OCH PRATA MED VÄTTEN ,SOM VAR SÅ ARG PÅ ALLT. Han var inte på bra humör. Men sa att han var ledaren, han styr allt. Men bestämmer allt vätten, men har ett gäng bakom sig. Vätten sitter på parkettgolvet i vardagsrummet. Han sitter ensam utan hans gäng. HAN VAR SVÅR ATT ÖVERTALA.

MEN PRATAR MED VÄTTEN, FÖRSÖKER REDA UPP FÖR HAN SOM BOR DÄR, som är utsatt för vätten. Han bråkar om ett hus i skogen, som var byggd på hans stig. Men han vill ta bort huset då. Men går inte då.

Men han som blev utsatt för vätten han, hade köpt av sin bror. Men låg långt in i skogen. Två hus bredvid varandra, han blev utsatt av vetten och hans gäng. VÄTTAR KAN STÖKA TILL NÄR FOLK GÖR FEL.

MEN VÄTTEN VAR ARG OCH SUR PÅ HAN SOM HAR HUSET. Men var flera gånger till han. Men han visar hur ,han ska ha det. Men huset låg på hans stig där han ska gå. Vätten hade taket där han hade huset. Men vätten visar hans luva åkte av när han går där. Men måste flytta det. Men svårt att flytta huset liten bit. Men kanten på huset som stör vätten.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 70e299ca0a9afe52cc8632fd22f8a541.jpg

MEN ÅKTE NÅGRA GÅNGER TILL HANS HUS. Men pratar med vätten om ändra om hans väg. Men visar en karta kan gå en annan väg. Men gav förslag om olika saker ,men han var så arg och tjurig. Men det blev några rundor med vätten. Men vätten gav sig inte han var hemma hos han.

JAG LÖSTE PROBLEM FÖR VÄTTEN OCH HAN. Men en dag, då hittar jag en bra lösning gå en annan väg svårt att flytta stora hus, och ägaren som delar platsen var inte där så ofta då. Var två hus mitt i skogen ,som stod nära varandra. Men stod en bit från varandra då.

MEN HITTAR LÖSNINGEN FÖR VÄTTEN OCH HAN SOM ÄGER HUSET. Vätten accepterar det. Men blev vänner med vätten. Men benen blev bättre på han, som blev utsatt för vätten. Hängde inte längre på hans ben. Han fick lära sig från vätten saker och ting. MEN VÄTTEN SKYDDAR NATUREN SKOGEN.

MEN KAN STÖKA TILL FÖR MÄNNISKOR. MEN FOLK SÅG TOMTEN HOS HÄSTAR ELLER KORNA, MEN KALLAS FÖR SKYDDÄNGEL ,men ingen tänker på att vätte som kan visa sig hos folk. Men kan ha problem med jorden då. Men ser tomten, som är skyddsängel för jorden. Men har olika namn. MEN KALLAS FÖR SKYDDÄNGLAR.

MEN RÄTTA NAMNET SKYDDSÄNGEL. Folk sa, såg små folket, men såg rätt då. Men finns kvar hos folk idag, som är gammal idag. Men på landet naturen kan folk möta på dem ,genom att skyddar jorden. Men finns på olika platser skyddar jorden, fast är så liten till växten men har ruter i sig. Kan säga ifrån och folk får bekymmer med dem. Men vaktar naturen alla skyddsänglar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1f993115016404fef3792405fe7101ba.jpg

JAG FÅR ETT TELEFONSAMTAL FRÅN EN KVINNA. Hon vill att jag åker till hennes hus. Hon bor långt från stan bor nära naturen. Hon har problem med sin son, som blev utsatt för saker då. Men han fick inte sova hade folk som stör han.

Men vill att han går ut till skogen. Men han blev utsatt för okända, som har ingen aning om vad som låg under sonen säng. VÄTTAR HÄLSAR PÅ HENNES SON. När folk ringer mig, då brukar jag gå runt och kolla efter problem folk ringer om.

Men kommer in i sonen sovrum ligger vättar under hans säng. MEN SÅG VÄTTAR SOM STÖR HAN. Men sonen blev sjuk av vättarna ,men får inte sova som han vill utan stör han. Han gick i skolan. Men låg flera under hans säng. Men har skogen där han bor. Men hans pappa som höll på att kapa träden. Men pappan tog träd och höll på med en del då.

MEN FAMILJEN MÅSTE ÄNDRA OM SAKER NÄR VÄTTAR HÄLSAR PÅ. Men pratar med vättarna, men fick vättarna att lyssna lämna sonen ifred. Men gick lätt till eller så lyssnar familjen på vätten sa till om då. Men behövde inte åka flera gånger utan löste med vätten.

Men var flera vättar ,genom att kan vara många som stör folk. Men pappan höll på med skogen, men höll på att göra om i huset. MEN LADE SIG I VÄTTARNA NÄR SER FEL. Men sonen kunde sova lugnt sen slipper bli väckt av vättar under sängen, som leder han till skogen. Sonen var ute flera gånger när vättarna stökar till för han. MEN FAMILJEN HAR LYSSNAT PÅ VÄTTARNA.

MEN KAN HITTA VÄTTAR HOS BONDGÅRDAR ELLER ANDRA STÄLLEN ,som har djur, kor och hästar andra djur. Men finns under husen eller där hus finns där naturen ligger nära vättarna ,SKYDDAR JORDEN VACKRA SKYDDÄNGLAR.

NÄR ALLT BLIR BRA FÖR ALLA INBLANDADE ,DÅ FLYTER PERFEKT ,kan stöka till för dem. Vaktar jorden alla skyddsänglar. Men folk kan stöta på dem ,som är mer öppen för dem. Men kan få enorma problem med skyddsänglar om bygger fel. Men kan gå in i konflikter sätter stopp för saker och ting. Men det händer att folk kan bli utsatt av dem.

Men finns på jorden och skyddar den. Jorden är svart mer och mer från krig och bråk idag. Men folk såg tomte med luva som sprang förbi. Men han skyddar. Men tomten kommer till i sagans värld när ser tomten. Men tomen kallas för skyddsängeln. SKYDDAR JORDEN ALLA SKYDDSÄNGLAR.

Men kan hitta dem på olika platser. Men vi har namn på tomten. Men skyddar jorden och kan hitta tomten hos djuren och andra ställen då. Men folk har sett en liten tomte som sprang förbi, men var på väg till ladugården. MEN FOLK HAR SETT TOMTEN MEN FINNS PÅ RIKTIGT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 644447-1.png

VÄTTEN ,ÄLVOR KAN STÖKA TILL NÄR ÄR FEL, SOM INGEN TÄNKER PÅ BESÖKEN FRÅN VÄTTAR ,SOM KALLAS FÖR SKYDDSÄNGEL SKYDDAR JORDEN.

FOLK SER BIGFOOT PÅ EN DEL PLATSER. Men ser spår efter en man med stora fötter. Men börjar leta efter sanningen Bigfoot när hör historien om Bigfoot. Men har stora fötter Bigfoot, men ser folk med stora skor ,som är sanningen om

BIGFOOT FINNS INTE PÅ RIKTIGT ENS UTAN HITTAR PÅ BIGFOOT. Ser folk längre bort, som springer och dyker i vattnet ,men då kommer Bigfoot till, genom att såg spår och killen sprang i skogen. Men kan vara lång en del killa har stora fötter, och då hittar på BIGFOOT.

Men lång kille som går i skogen, och skymmer lite grann. Men trädet och killen gick som ihop stod bakom trädet. Men många träd är lång ,och växer stora träd på en del ställen. Men killen står bakom ett träd och då ser folk han. MEN BIGFOOT FÖDDES DÅ. Men träden kan spela folk ett spratt. Men på långt håll då ser BIGFOOT.

Men i skogen är fullt med träd. Men då rör sig en människa där, och då ser folk stor kille som rör sig där. Men skogen och killen, då blir han stor och lång flera meter lång DÄR FÖDDES BIGFOOT.

HAN FINNS INTE ENS BIGFOOT. Men folk ser han, och tror mött på Bigfoot ,men vi lämnar ut sanningen om Bigfoot. Men folk vet att vi har öppnat boken om Bigfoot. Men finns inte i skogarna ,som folk söker svaret Bigfoot. Men vi lämnar ut svaret till folk som undersöker Bigfoot. Men folk söker svaret och filmar efter Bigfoot. MEN BIGFOOT FINNS INTE DÅ.

ÄRKEÄNGLAR FINNS 22 STYCKEN ,MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS RÄTTA NAMNET PÅ ÄRKEÄNGLAR, ÄRKE VINGAR OCH ARCH WINGS. Men folk har döpt dem till ärkeänglar, som kommer från skyddsänglar. Men fick höra från ärkeänglar vad kallas för. Jag fick höra sanningen om dem genom att jag följer ärkeänglarna.

MEN ÄRKE VINGAR , ARCH WINGS ÄR 5 METER LÅNG. MEN LEVER PÅ OLIKA STÄLLEN. Men har sin uppgift att fylla då. Men har mycket med jorden att göra då.

Men gör en sida på bloggen, som handlar om arch wings, ärke vingar ,men börjar reder upp dem. Men lämnar ut rätta namnet ,hur de lever då. MEN KAN SE DEN VÄRLDEN, ARCH WINGS NÄR JAG TÄNKER PÅ MIKAEL ELLER ARIEL, eller andra 22 ärke vingar lever då. Men ska lära om namnet. Men måste rätta på sidan skriver om dem.

Men tar inte alla sidor på bloggen Men alla kallas för arch wings ,och är stor och mäktig ,men finns på riktigt. Men ser på en gång vart de lever då. Men är mycket lögner runt dem, och nu håller på att reda upp det. JAG HAR GJORT SIDOR PÅ BLOGGEN HEMSIDA. Men har börjat göra sidor om ärkeänglar, som kallas för arch wings ärke vingar. Läs på min sida om arch wings nu. Men måste rätta där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpg

Men folk kallar dem för ärkeänglar. MEN ÄRKE ÄR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG ÄRKE VINGAR. ARCH WINGS. Men har olika uppgifter att fylla.

MEN DET FINNS FLER ÄN HOPE OCH ANAEL ,SOM ÄR SVÅR ATT NÅ ,LIGGER HÖG ENERGI HOS DEM. Hope är inte intresserad av människor. MEN HOPE OCH ANAEL ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR , Hope och Anael lever hos GUD. Men står för högsta kärleken som finns.

JAG KAN PRATA MED HOPE OCH ANAEL. Men Hope och Anael är snäll och härlig. Men lugnar ner mig på en gång när jag hör Hope dyker upp. Men har den energin ger så mycket kärlek till mig.

Men har inte intressen av folk. Folk hittar på sagor om Hope och Anael. Men folk måste utvecklas så mycket att nå till dem. JAG FICK KLIVA PÅ ENERGIN, MEN HÖJDE MIG EFTER VARJE GÅNG. MEN LÄRDE MIG GÅ GENOM ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR lärde mig om dem.

Jag är är glad idag när man får lära känna dem på riktigt. Men jag utvecklar mig, men når även Hope och Anael ,som står för högsta kärleken i världen. MEN ÄLSKAR DEM.

MEN FICK GÅ LÅNG BANA ATT NÅ DEM. Folk kan skriva om Raguel ,han ligger hög upp, måste jobba länge att nå han. RAGUEL ÄR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Men han pratar med mig.

Ariel energin kan folk nå, får börja med. ARIEL ÄR EN ARCH WINGS ÄRKE VINGAR Han ligger lägre energi ,men sett att Ariel kan nå folk. Men förr då var han hos människorna. Men föds så mycket folk idag. Men Ariel hinner inte med då. Men energin hinner folk med.

MEN SKRIVER INTE MER OM MINA FINA VÄNNER ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ,SOM FOLK KALLAR FÖR ÄRKEÄNGLAR. Men ni får läsa på sidan, jag har börjat med. Jag har kommit en bit ,men ska genom 22 ärke vingar arch wings meditera med dem, och ser hur lever då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.