FOLK SKRIVER PÅ PAPPER – PEOPLE WRITE ON PAPER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är istockphoto-104793658-612x612-1.jpg

SER FOLK SKA SKRIVA PÅ VIKTIGA PAPPER ,men var så trött att läsa allt som står där. Men har lagt fram ett papper till personen. Men tittar på pappret ,men ser saker ska skriva på. Han förstår inte allt, som har skrivit på pappret. Han måste läsa igenom hela pappret ,och sen skriva under med sin namnteckning.

Men han läser snabbt igenom, HAN ORKAR INTE LÄSA ALLT SOM STÅR PÅ VARJE SIDA, var flera sidor han ska läsa igenom. Men han är så trött att läsa allt ,så han bryr sig inte han skriver under pappret lägger fram till han.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är writing-pen-250x250-1.jpg

Men var det i texten, som han orkar inte läsa allt skriver ner ,MEN TEXTEN VAR LITE JOBBIG ATT LÄSA IGENOM.

Men har skrivit ner så jobbig text ,små bokstäver istället för att göra det enkelt läsa igenom. MED STOR TEXT ,SÅ HAN KAN FÖRSTÅ SKRIVER DÅ.

Men gav en text som var jobbig att läsa igenom för han. Men texten var så liten, som en del kan vara när ska läsa igenom alla instruktioner ,men måste ta fram förstoringsglas när man läser texten. MÅSTE ÄNDRA OM TEXTEN.

Han orkar inte läsa igenom allt, MEN HAN KAN MISSA VIKTIGA SAKER I TEXTEN innan han skriver på.

Men får ändra om texten, SÅ FOLK KAN LÄSA UTAN ATT MISSA VIKTIGA INSTRUKTIONER, folk kan läsa utan att missa viktiga instruktioner, som vi måste läsa igenom innan man skriver under.

Men det händer hela tiden, att folk får hem papper ska läsa igenom ,men texten är så liten på en del ställen, så man undrar om de är snål sparar på pappret. MÅSTE ÄNDRA OM ,SÅ FOLK KAN LÄSA IGENOM MED TRYGGHET.

Ibland är det för mycket text folk ska läsa igenom ,så orkar inte läsa texten ens. Men kan bara öga igenom och läser inte alla viktiga instruktioner ,som är viktigt innan man skriver under ett papper. Men en del papper kan vara ,SÅ JOBBIG NÄR SKA LÄSA IGENOM ALLT, men papper efter papper istället för att korta ner det. Men även mer papper ,genom att folk kan falla på det när läser inte allt igenom pappret.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fragonard-jean-honore-a-young-girl-reading-1776-large.jpg

MEN VET INTE VAD DE SKREV PÅ ,NÄR LÄSER INTE ALLT I TEXTEN. MEN KORTA NER ALLA INSTRUKTIONER, genom att underlätta för folk.

MEN GÅR SKRIVA STOR TEXT OCH KORT , så folk skriver på rätt, genom att vi ser folk, som bara ögnar igenom pappret, men vet inte vad skriver på då.

MEN DET GÅR GÖRA TEXTEN LÄTT ATT LÄSA, och sluta med sida upp och sida ner, det går skriva kortfattat när de ska beskriva saker och ting, och med liten text ,men folk faller på det.

FOLK KAN DRABBAS VÄLDIGT ILLA NÄR KAN INTE LÄSA IGENOM ALLT. MEN FOLK MÅSTE ÄNDRA OM TEXTEN, OCH KORT KAN BESKRIVA SAKER OCH TING. Men måste korta ner texten och slippa läsa sida upp, och ner med litet tex snitt. STOR TEXT.

Måste bli ändring på det, GENOM ATT FOLK KAN FALLA DÅLIGT NÄR LÄSER INTE FINSTILTA, att folk kan falla dåligt när de läser inte finstilta bara läser igenom texten snabbt ,men utan att tänka vad som står i texten.

Men kan falla på det ,men säger till personen ,men du har läst igenom alla instruktioner som du ska förstå. MEN MISSAR ATT LÄSA ALLT GENOM ATT ORKAR INTE LÄSA ALLT. Men är viktigt att ändra om texten, så den blir läsbar för folk. Men kortar ner texten ,så folk orkar med att läsa igenom alla instruktioner.

MÅSTE ÄNDRA OM DET GENOM ATT YNGRE OCH ÄLDRE KAN FALLA PÅ DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.