HAVEN OCH SJÖAR – LAKES AND THE SEA

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hqdefault.jpg

VI SER FRAMTIDEN MED SJÖAR OCH HAVEN OCH DÄR FLYTER VATTEN IGENOM. Men folk bygger hus och andra saker idag. Men båtar smutsar ner vattnet. Men vi har husägare, som smutsar ner idag. Men bygger värre och värre runt sommarhus och andra bostäder, ån kan rinna vatten genom alla vattendrag, som häller smuts från hus och bostäder ,där använder sjön och haven att hälla allt i.

MEN FOLK MÅSTE BÖRJA KOLLA PÅ DET. Men vi har Östersund och Vätten som har problem i framtiden, genom att mynnar ut i sjön ,som ingen tänker på vart skräpet häller då.

STOCKHOLM HAR PROBLEM ATT TA HAND OM VATTNET IDAG, men släpper ut smuts i vattnet. Men ska kolla alla ställen där. Men runt Stockholm finns det ställen att noga titta igenom. Men långt tillbaka var problem att dricka vatten ,som vi dricker så enkelt som helst. Men en del ställen smakar vatten dåligt.

Men låg utanför Stockholm som smakar dåligt ,tog dricka istället för vattnet. Men kan ordna det nu?????? Eller så är det samma med dåligt dricksvatten. MÅSTE KOLLA IGENOM DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är summer-breezet.jpg

MEN ÄVEN GÖTEBORG HAR PROBLEM. Men där flyter vatten runt husen ,där ska ni kolla upp då.

VI SER SKÅNE HAR PROBLEM, som alla andra som har husen. Alla vattendrag där vatten flyter idag måste kolla upp där.

MEN DET FINNS ÄVEN MELLAN ÖLAND OCH GOTLAND att kolla upp genom att turister reser dit. Men trevligt ställe att ta semester, men kan smutsa ner mer än andra ställen då.

MEN ALLA KAMPINGSPLATSER I SVERIGE SKA NI KOLLA UPP ,genom att bygger ut på olika ställen och antalet besökare som ökar på, som kan få problem alla kamping platser.

Men får in Nälden ,som har problem när släpper ut från husen i sjön. Men sjön blir inte så fin, kan inte dricka vatten ens där. Men har reningsverk. Men sjön har fått en smäll idag, men framtiden ser inte ljus ut när släpper ut från husen ,som renar dåligt ,men sjön får problem. Men har båtar och hus ,som släpper ut i sjön. Men spolar ut smuts i vattnet rakt ner i sjön. Men ser ut som mörk fläck mitt på sjön. Husen tar från Nälden sjön. Men spolar ut i sjön från husen. Men ligger under marken som ska ut från husen. Men är tjocka rör visar oss. SJÖN FÅR PROBLEM MED DET. Men ingen tänker på att ta hand om det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b112d1688e45dd6822a0a013cdb87d9f.jpg

Men måste börja rensa sjön från smuts ,som Östersund är fullt med skit i vattnet. Alsen har problem som ligger i Jämtland. Måste kolla upp där. Men måste göra något åt det. VI RÄKNAR INTE UPP ALLA STÄLLEN. MEN KAN KOLLA SJÄLV NÄR VI TAR UPP OM DET. Men kan kolla igenom där ni bor.

Men finns på många platser idag, där sjön och haven ån som rinner genom stora forsar ,där vatten finns kan folk ta vatten ,när bygger hus och sommar hus. Men vattnet blir mer och mer smuts i, när ingen rensar sjön och haven och ån, som rinner genom olika ställen.

MEN MÅSTE TITTA PÅ DET. Men vi kan inte räkna upp varje å och sjö, som vi tar upp om. Men framtiden såg dyster ut när vi ser den bilden, fisken kan dö när får i sig för mycket skit från båtar och hus. Men avloppsvatten som stökar till för djuren i alla vattendrag, finns vatten och finns fiskar och andra djuren, som måste se igenom och rensa bort smuts från alla sjöar och haven och ån ,som rinner igenom en del ställen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d9f861eec18280d7e901cb686129158c.jpg

MEN VATTEN FINNS FRÅN NORR TILL SÖDER. Men vi ser att folk måste göra något åt det.

SMÅ SJÖAR OCH ÅN SOM RINNER IGENOM DÄR. Men haven får ta emot mycket smuts idag som sjön.

Men kan släppa ut så mycket skit idag ,som ingen tänker på även om har reningsverk, så finns andra delar med sjön och haven ,SOM MÅSTE RENSA DEM, genom att har smutsat ner från norr till söder nu. Men framtiden såg sämre ut för en del ställen då.

Vännen har problem även den sjön, men ingen sjö är fri från smuts idag. Men folk badar och lever livet. Falkenberg har semesterfolk, men även där får problem med framtiden. Folk badar och solar tar en härlig semester Falkenberg. Folk reser på semester ,då ökar haven med skräp och smuts ,och skräpar ner haven kasar i skräp, ölburkar, glasflaskor . MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ DET.

Askim solsemester barnfamiljer älskar Askim, men även smutsar ner havet. Näset har också problem som ligger i Göteborg, ASKIM OCH NÄSET. Men öar runt Göteborg. Vi kan inte räkna upp alla ställen, då blir listan lång. Men måste börja kolla upp ställen, där vatten och vattendrag och haven ån ,som rinner genom där måste folk börja kolla upp det.

Men på en del ställen har rör, som åker rakt ner i vattnet. Men Östersund har även ställen ,som har läkt ut förut. Men fick problem med att dricka vatten. Men det finns på många ställen ,som pumpar ut skit i vattnet ,som måste kolla upp rören ska hålla då. RÖREN SKA HÅLLA LÄNGE OCH KOLLA IGENOM RÖREN FÖR SÄKERHETEN.

Men även sjön och alla haven och vattendrag, ån som rinner igenom alla ställen MÅSTE KOLLA UPP DET, genom att smutsar ner så mycket över hela landet. Men varje hus har avlopp idag. Men finns sommarstuga utan modern inredning, som använder gamla stilen.

Men så bygger folk mer och mer idag sommarstugor ,som även ska ha vatten och avlopp och toaletter dusch ,allt som hör till ,när bygger likhet lägenheter, hus som är modern med allt ,som hör till då. Men avloppen från husen där måste folk kolla på dem, genom att framtiden kan stöka till för folk ,som tänker inte på allt folk släpper ut i sjön, och alla avlopp som bygger då. DRICKSVATTEN BLIR VÄRRE OCH VÄRRE NÄR TAR INTE HAND OM DET. MÅSTE BÖRJA I TID. Men måste sköta om allt ,som har arbeten att bygga bra för folk idag.

Men folk vill bo bra ,men då måste allt fungera då. Men bygger på bra sätt ,och tänkt på haven och sjöarna och ån som rinner genom alla vattendrag. HAVEN OCH SJÖARNA OCH ALLA VATTENDRAG OCH ÅN SOM RINNER IGENOM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f4589bcc12064c7a19a8d15ba248aed0.png

2 reaktioner till “HAVEN OCH SJÖAR – LAKES AND THE SEA

 1. Helpful information. Lucky me I found your web site unintentionally, and I’m shocked
  why this twist of fate didn’t happened earlier!
  I bookmarked it.

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.