SKIDOR OCH SLALOM – SLALOM AND SKIING

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är barn-birgitta-andlig-inspiration.png

HON GILLAR ATT ÅKA SLAOM OCH ÅKA FORT, men hon gillar den sporten, som hon växer upp med slalom och skidor som familjen älskar åka i backen med barnen. Men hon fortsätter hålla fast intressen för slalom, och åker fort i backen testar sina gränser i backen. Men hon är inte rädd för att åka snabbt utför störtlopp ,som är annan gren testar ,men en dag då sitter hon i rullstol.

Men slalom för familjen följer med henne ,GENOM ATT HON LÄRT SIG FRÅN SINA FÖRÄLDRAR SOM ÅKER I BACKEN ,och åker på fjällsemester år efter år hänger hon med föräldrar, som var deras liv att ta semester i fjällen.

Men även lär barnen slalom och köper allt till barnen skidutrustning allt som hör till, att fira vintern med snö OCH ALLT SOM HÖR TILL, GENOM FÖRÄLDRAR SOM ÄLSKAR SLALOM. Men då fick barnen ta samma väg ,genom att är uppväxt med slalom familjen firar mycket i fjällen när hade ledigt ,så åkte till fjälls och tog semester där.

BARNEN FIRAR VARJE ÅR MED FÖRÄLDRARNA, VAR SÅ VAN ATT ÅKA TILL FJÄLLEN, barnen följer med föräldrar varje år i fjällen ,och firar och plockar fram skidor till dem. Men går skidskola när de är i fjällen, men leva som dem genom att slalom för dem, var bara det för dem, men fanns inget annat i huvudet på dem.

Men åkte ofta dit när hade lov då åkte skidutrustningen fram. Men backarna är värre än förr med alla skidutrustning, som hör till och tuffare åker barnen idag MEN TAR EFTER FÖRÄLDRARNA IDAG. Men barnen åker slalom när de är så liten då ,men kan misslyckas även där när åker i backen.

MEN BARNEN LEVER FARLIGT IDAG , men tänk på det kan hända vad som helst ,kan hamna som den här tjejen i rullstol men förstör sitt liv efter den olyckan. Hon fick skador i benen och kan inte gå efter smällen i backen.

MÖRK KVINNA LIGGER PÅ GOLVET. Men tar en rullstol och åker iväg med henne. Hon ligger avsvimmad när hittar henne. Men ser hon har druckit för mycket ,hon klarar sig inte själv. Hon har tunna byxor på sig. Hon har mjukisbyxor på sig. Hon var invalid, men sitter ofta vid ett skrivbord och gör sitt. Hon har skador i benen efter en skidolycka. Hon var pigg på att åka fort i backen.

Men tjejen satt med en flaska hon drack när hon mår inte så bra. Men kompisar hjälper henne att fylla på sitt behov med vin och alkoholen. HON DRACK SÅ MYCKET EFTER SKIDOLYCKAN.

MEN EFTER SKIDOLYCKAN BLEV HON INÅTVÄND ,och mår sämre och sämre hamnar i rullstol, som är det värsta att hamna i då. Hon tar vin att döva sig när hon sitter som hon sitter då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpg

MEN ÄR VIKTIGT ATT HON FÅR RÄTT VÅRD NÄR HON BLEV SKADAD. Men även jobba igenom sorg och smärta som kommer från olyckan. Hon förlorar sitt liv den gången.

Men börjar och drack efter olyckan, GENOM ATT HON FICK INTE RÄTT HJÄLP ATT LÄKA SITT INRE FRÅN OLYCKAN ,då kan börja dricka en massa alkohol mår dåligt av allt går igenom.

Hon fick ändra om sitt liv och hamnar hemma, som drömmer inte om det när hon är van sidor och kompisar i backen, men plötsligt vändes hennes liv till mörker ,DÅ GICK HON I MÖRKRET HON ACCEPTERAR INTE SITT LIV ENS EFTER OLYCKAN.

Men hjälpen kommer för sent när hon dricker sig redlös SOM VAR SKIDSPORT FÖR HENNE. Men drack lite alkohol bland vänner. Men skidolyckan, då vändes hennes dag till mörker ,efter den gången börjar hon ta alkoholen, för att stänga av smärtan.

MEN SER NI HENNES LIV NÄR NI ÄR PIGG PÅ ATT UTSÄTTA BARNEN FÖR SLALOM, SOM ÄR FARLIG GREN. Men ser själv alla stora backar som är idag. Men små barn får även testa slalom. Men är inte vaken alla gånger när de är så liten, som en del barn åker med familjen.

2 reaktioner till “SKIDOR OCH SLALOM – SLALOM AND SKIING

 1. Hello, i read your blog from time to time and i own a
  similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses?
  If so how do you protect against it, any plugin or anything
  you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so
  any help is very much appreciated.

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.