KNÄPPER SKJORTAN HÅRT RUNT HALSEN – CLOSE THE SHIRT HARD AROUND THE NECK

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 899965.jpg

KILLE LÅG UTANFÖR GARAGET. Men får upp det. Men har problem som ligger utanför garaget. Men vänder på han. Han har blivit utsatt för problem han är livlös och bara ligger där. Men folk försöker röra på han.

MEN SKJUTSAR IVÄG HAN HÄMTAR HAN MED BÅR. Men lyfter han till en sjukhussäng. Han är livlösa när de lägger över han i sängen. Men klär av han, men är så livlös och borta. Men lägger han i sängen, men ser ut livlös.

Men väcker upp han , men är livlös ,men får han att röra sig. Men personalen måste kolla en del saker med han. Men lägger han på magen och drar handen över hans rygg. HAN HAR FÅTT PROBLEM MED HALSEN. Han hade sin skjorta ihop dragen i halsen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är huge-vintage-oil-portrait-mid-century_1_7b40ec58b018c5d59884d7b13c601644.jpg

Men öppnar på hans skjorta, SÅ HAN KAN ANDAS. Men hade hårt knäpp runt halsen.

Men han fick problem GENOM ATT HAN KNÄPPTE SKJORTAN FÖR HÅRT.

Men kan göra det när ska ha slips och vara fin, men knäpper skjortan hårt runt halsen. Han knäpper skjortan för hårt.

Men hans hals är röd när han knäpper för hårt sin skjorta. HALSEN ÄR RÖD FRÅN SKJORTAN , och han fick svårt att andas när han knäpper så hårt.

Men kan hända vem som helst när ska vara fin ,ATT TÄNKER PÅ NÄR KNÄPPER SKJORTAN SITTER LÖST RUNT HALSEN. Han åkte in på sjukhuset när han fick problem med andningen. Men kunde inte andas ens när skjortan satt för hårt.

Men männen kan råka ut för när köper skjortan ,som har hård knäppt krage ,kan råka ut för det FAST DE TÄNKER INTE PÅ DET KNÄPPER SKJORTAN RUNT HALSEN, som är vanligt drar åt för hårt ,men kan inte andas då.

MEN SKJORTAN SKA VARA LÖS RUNT HALSEN ,MEN SÄTT ETT FINGER MELLAN SKJORTAN OCH HALSEN. Men håll koll på det, genom att slippa problem som killen fick då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.