GRÖVSTA GRUPPVÅLDTÄKT -GROSSEST GROUP RAPE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka-slc3b6jor-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN SVERIGE BLIR VÄRRE OCH VÄRRE NÄR 17 ÅR TJEJ BLIR VÅLDTAGEN FLERA MÄN SKADAR TJEJEN. HAR HELA LIVET FRAMFÖR SIG. Men Sverige är ett skämt i våra ögon. Men får stanna i landet när ska utvisas på en gång.

Men landet blir värre och värre när tjejerna som är sjuk funktionsnedsättning, som blev drabbad av vidriga hemska män, som skadar henne. MEN TJEJEN LIV ÄR SKADAT EFTER DEN GRUPPVÅLTÄKTEN. Hon är sjuk och nedsatt hälsa ,men möter på flera män som filmar hennes när våldtar henne.

Men regeringen kan ni tänka till nu. Men ingen mer våldtäkt ,gruppvåldtäkt. MEN 17 ÅR MÖTER HON PÅ HEMSKA VÅLDTÄKTSMÄN, GRUPPVÅLDTÄKT, MEN 17 ÅR, som hon ringer och ber om hjälp. Men ena killen våldtar henne och filmar henne.

Men ringer sina kompisar, och filmar när skadar hennes kropp. Men kvinnans underliv är skadad när killar från länder, som tar åsnan till hjälp. Men bor i Sverige och tror att de kan göra som de vill, istället för att göra som vi gör. Lever ihop med männen eller kvinnorna söker kärlek på fint sätt. MEN MÄNNEN KAN INTE TÄNKA MED HJÄRTAT, SOM KOMMER FRÅN MÖRKA KULTUR.

Men tar in knäppgök som skadar tjejer. Men anställer folk från länder, som är pigg på gruppvåldtäkter, våldtäkt.

MÅSTE GE EN LAGBOK ANNARS FÅR STANNA I SITT HEMLAND.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

Men landet blir värre och värre när ingen fattar LAGBOK, EN ENKELRESA OM SKADAR TJEJER KVINNOR ,KOMMER FRÅN MÖRK KULTUR ,MÅSTE LÄGGA UT LAGEBOKEN. Men Sverige måste dela ut den till mörk kultur ,genom att få stopp på våldtäkter och gruppvåldtäkter. Men sluta dela ut körkorten.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tyget-drar-birgitta-andlig-inspiration1.png

MEN LEVER LOPPAN NÄR MÄNNNEN KOMMER HIT. Men hjälper dem med mat och husrum och ger dem körkort. Arbete skadar oss ,men vilket fint land vi fick. Men tackar med gruppvåldtäkt. Men nu måste regeringen göra något åt det.

Men hjälp bra människor. Som ingen behöver springa ifrån. TA IN BRA MÄNNISKOR.

HÄNDER I SKÅNE En färdtjänstchaufför i nordvästra Skåne åtalas för grova våldtäkter på en 17-årig flicka med funktionsnedsättning, som varit hans passagerare.

Flera andra män ska ha deltagit i övergreppen.

– Straffvärdet bör ligga runt sju års fängelse, säger kammaråklagare Linda Seger i Helsingborg.

MEN KOLLA NU REGERINGEN VAD NI MÅSTE GÖRA NU. 7 ÅR FÖR DET VÄRSTA EN TJEJ KAN BLI UTSATT FÖR. Men vad har vi för land. Men blir värre och värre. Men tar inte ens hand om folk som är sjuk.

Men värre och värre hemskt land. Men 17 år hon är sjuk tjejen, men möter på våldtäkt ,gruppvåldtäkt. Men vi har galen regering som accepterar det. Men anställ inte svarta män ,som skadar fler tjejer ,men landet har aldrig varit så mörk. När anställer män som skadar kvinnor, då ska resa hem svinen. ENKELBILJETT FÅR INTE VISA SIG MER.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

Frösön var killen svart och skadar kvinnan 90 år. MEN VÅGAR ANSÄLLA SVARTA MÄN, SOM TAR KVINNOR ÖVER 90 ÅR OCH SATT I RULLSTOL.

Men det hände för något år sen. Hon var ute på sin runda med rullstolen. Men tror att hon är fri från män, som våldtar henne. NEJ SÅKLART. Hon åkte sin runda vid Horsbergskyrkan på Frösön.

Men en dag ,då blev hennes liv förstört. Men killen hittar henne, men hon kommer inte undan när hon sitter i rullstol. Men han skadar kvinnans liv så enormt. Men tror ,ta det lugnt när blir gammal ,men möter på det värsta mött på våldtäkt ,han körde ner henne då. MEN REGERINGEN HAR INTE LÄRT SIG, SÄG NEJ TILL SVARTA MÄN NÄR HÄNDER HELA TIDEN MED MÄNNEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpg

Men flyr hit ,men kan bli dödad i sitt hemland, men så skadar oss, men tackar oss med våldtäkt och gruppvåldtäkt. MÄNNEN MÅSTE LÄMNA SVERIGE NU.

Men ta inte in flera galningar när kan inte sköta sig ens. Men skicka ut dem ,genom att svinen kosta pengar, GE MÄNNEN ENKELBILJETT HEM. Men killarna kommer ut efter den tiden, men skadar flera kvinnor ,som är sjuk med gruppvåldtäkt.

MEN SKICKA HEM MÄNNEN, varför ser regeringen klart ,men har krig, men skicka hem när har skadat en tjej som är sjuk. Men vem är mer viktig att skydda då????? Kvinnorna, männen ska åka hem får aldrig visa sig när kan inte sköta sig.

Men männen gör samma i sitt hemland sjuka kvinnor. NEJ SÅKLART. Men har respekt för sina föräldrar. Men sköter sig när kommer hit NEJ, men vill inte se mer genom att ni tar in farliga män, som ska stanna hemma.

Men kvinnor och tjejer skadar ingen, men skyddar männen såklart. Men börja gör rätt ,genom att få slut på gruppvåldtäkter ,våldtäkter. Men vet att åker ut ,då vågar inte männen göra det. Vet männen gjorde nu aldrig testar ens.

Men lägg ut på alla ställen när männen dyker upp då. MEN LÄS LAGBOKEN, att åker ut när skadar oss. Men föräldrar bli inte så glad när ser det. Men skicka män som vi litar på. Men måste göra rätt och skicka hem dem nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.