MÄNNISKOR KOMMER TILL SVERIGE – PEOPLE COME TO SWEDEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ett-enda-mc3b6rker-nu-birgitta-andlig-inspiration.png

AJANATA INDIEN, men gick skolan i Ajanata, men gick där, säger en kille från Ajanata. MEN SER LIGGER I INDIEN. Han har mörkare ansikte än indier har. Men finns olika där. Men killen har problem att ta sig till Sverige. Killens ansikte ser mer ut ,som en svart kille som lever i Afrika. Han har hår som männen har i Afrika. Men han säger att han kommer från Ajanata. Men ligger i Indien. Men killen fått problem.

Han visar sitt pass och kollar upp han. Men han påstår han kommer från Ajanata men ligger i Indien, men han ser inte ut som dem. Hans nacke är rakat har tjockt hår. Mjukt hår små vågor. HAN VILL VARA I SVERIGE TRÄFFA SINA VÄNNER. Han har gått skolan i Ajanata. Han är ute och söker arbete ,men färgen hans får han problem med fast han säger, han kommer från Ajanata.

Han lägger fram papper till folk. Men lägger under disken. Han bor i Sverige. Han bedyrar han kommer från Ajanata men ligger i Indien. Han visar gått skolor där. Men får svårt ta arbete fast han gått skola. Men fortsätter leta arbete.

Han har problem att hitta arbete och Sverige har dåligt med riktiga jobb ,som ger mer pengar. MEN FÅTT STOR ARBETSLÖSHET EFTER CORONAVIRUS. Han går till flera ställen söker arbete. Han har dykt upp på fel sätt. Men tar sig in på fel sätt ,går inte rätta vägen söker som folk gör.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2301-1024x824.jpg

MEN FINNS STÄLLEN KAN TA SIG IN RUNT HELA SVERIGE. VATTEN PÅ EN DEL STÄLLEN. Ser han kommer den vägen när ingen ser det finns ingen gräns ens lätt att kliva i land. Han har pass med sig. Han visar det när han söker arbete.

Många vill till Sverige när har problem i landet. Han visar hela tiden papper och pass. Många människor kommer som han nu. SVERIGE FÅR PROBLEM NU. Men ser folk tar sig in där vatten finns. Men är lätt att gå den vägen. Men söker skydd idag.

MEN SVERIGE FÅR FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER IDAG Men springer från krig och konflikter. Ser svart rand genom Sverige. Men en del vill stöka till för landet. Men vill visa makt över människor. Men många kommer in på falska pass, kan inte fixa pass som vi gör. Men bor på ställen när tar sig hit. Kan gå ut på kvällen när det är mörkt ute röker en cigaretter tittar utöver vattnet. Men sitter där ensam när det är varmt ute. Sover där tills han tar sig vidare.

HAN MÅSTE BÖRJA ETT NYTT LIV I SVERIGE , som har alla årstider. Men sommaren är fantastiskt tills hösten kommer blåser vindar då. Men så kommer vintern med snö och kylan, som kan ha kalla vintrar. 30 grader kallt och 40 grader på en del ställen, eller så hittar han bättre plats i landet. Men Sverige är kallt ,men våren kan vara kall ,men vintern är hemsk ,men hoppas han hittar tak överhuvudet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.