REIKI-HEALING

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sc3a5ngaren-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN ÄR INTE KUL ATT SE REIKI-HEALING FÅTT ENORMA PROBLEM IDAG. Men kunskapen från den tiden när Mikao Usui delade ut kunskap till folk. Men tiden har förändras idag när andra tror kan lära ut Reiki-healing.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mikaousui.jpg

NÄR MIKAO USUI FRÅN 1865 – 1929 LÄRDE UT HEALING MEN HAN FÖDDES I JAPAN SATT I BUDDISTISKT TEMPEL. Han jobbar fram den metoden och döpte till Reiki.

MIKAO USUI SOM ÄGDE DEN METODEN han som hittar metoden att läka sig själv när han skadar sin tån.

MIKAO USUI ÖPPNAR MÅNGA KLIKNIKER. Han spridde ut på fler ställen. Han utbildar över 2000 elever. 16 lärare som lärde ut Reiki. Mikao Usui måste se att de kan göra rätt när han lär ut Reiki.

MEN HUR SER DET UT IDAG??? HAN BLEV INTE GLAD NÄR FÖRSTÖR HANS ARBETE. Men folk gör så mycket fel idag ,men kolla hur Sverige ser ut. Men andra länder har också problem som Sverige har. Men hoppar på flera kurser när Reiki är så stark healing. Men hittar på egna saker idag kallar för Reiki och lägger till guld och änglar energier. Kan inte räkna upp allt folk hittar på.

Men såg att han läkte den gången. Mikao Usui fick jobba fram metoden, men genom meditation ,så fann han fantastiskt sätt att läka sig själv. Men han jobbar länge att ta fram det. HAN HITTAR EN BRA METOD.

MEN HANS METOD FÖDDES I JAPAN REIKI. Men folk har fått för sig att har Reiki ,men måste se rätta ledet ,då har ni Reiki. Folk lär ut Reiki -healing idag. MEN GÅR GAMLA VÄGEN FRÅN MIKAO USUI.

Men han lärde ut till folk när han levde. MEN ALLA GICK GENOM MIKAO USUI lärde sig från han. Men han levde i Japan ,men inte på andra ställen utan Japan utbildar han många där.

Men han utbildar många män på den tiden. Han ansåg att männen var bra att jobba med healing, som vill ta hjälp från han. Men stod på rad när gav healing ,MEN HAN KALLAR DET FÖR REIKI. Men det var Japan som fick den hjälpen tills en kvinna skriver till han.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1772593.jpg

HON HADE PROBLEM MED KROPPPEN OCH SJUK OCH HADE ONT I KROPPEN. Hon åker till Japan ,men kommer från Hawaii.

Hon var så sjuk där hon levde ,och slet så mycket, men hon hade arbete som andra då. Var ute på stora fält jobbar och skördar. HON BLEV SJUKARE OCH SJUKARE DÄR HON LEVDE DÅ.

Men fick sämre arbete där. Men hon var så sjuk när hon kommer till Mikao Usui. Men hon var inte döende men sjuk och undernärd.

HON PRESENTERAR SIG HAWAYO HIROMI TAKATA FÖDD 1900. Hon fick bo där hon gick och fick behandling som arbetar med det. Men Mikao var noga med metoden ,han visar andra som jobbar hos han. Men han lärde ut till männen då. Takata fick behandlingar från han.

Men var flera som arbetar där ,men han anställde folk som arbetar med metoden Reiki. Hon blev bättre efter varje gång. MEN KÄNDE ATT REIKI VAR FANTASTISKT METOD. Men männen arbetar med Reiki. Hon fick leva där och såg hur de arbetar med Reiki, och hon blev bättre och vill se mer av metoden.

Takata hälsa blev bättre från allt kroppen gick genom ,så en dag då kände hon sig mycket bättre då.

MEN KROPPEN SLITEN FRÅN ALLT, MEN BLEV LÄKT HOS MIKAO USUI, men blev läkt från det. Men såg männen jobbar med det. Men en dag, då kommer Mikao Usui ber, att hon ska komma till han. Men han lämnar inte ut till alla Reiki.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ce17fcc4f996d8b72960134990e9c323.jpg

MIKAOU USUI BÖRJAR UTBILDA TAKTA. Men hon åkte många gånger till Japan. Han var så noga med allt när han jobbar med Reiki. Men åkte många gånger till han lära sig Reiki. Han delar upp flera steg.

Han var så noga när han jobbar med Reiki. Men såg energin från lakan som folk låg på tvättar på en gång då. När folk fick Reiki från han, DÅ TVÄTTAR HAN BORT MÖRK ENERGI FRÅN LAKAN DÅ.

Men lärde ut på sitt sätt. MEN ALLA VET ATT VI KAN LÄMNA MÖRK ENERGI NÄR VI FÅR BEANDLING. Men hur många tänker på det ,som jobbar med Reiki????? Men han lärde ut så tvätta allt som folk låg på. Han gick ner till vattnet ,när han har gjort Reiki tvättar lakan på en gång. Men låg så mycket energi från folk som var sjuk ,men släpper mycket energi under behandlingen.

HON HETER HAWAYO HIROMI TAKATA ,som förde över till västvärlden. Men hon lärde många den metoden. REIKI VILL HON FÖRA VIDARE. Men Mikao Usui litar på henne då. HON UTBILDAR 22 REKI MASTER.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed.jpg

MEN DAG FÅR SVERIGE LÄRA KÄNNA REIKI. 1980 DÖK WANJA TWAN UPP. Hon flyttar som ung till Kanada. MEN LÄR SIG REIKI FRÅN HAWAYO HIROMI TAKATA. Lärde ut Reiki till flera människor. WANJA TWAN ARBETAR MED REIKI MELLAN 1934 – 2009. MEN GICK GAMLA LEDET. Många gick hos Wanja lärde sig Reiki. Folk som har gått hos dem har följt gamla ledet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7f9c04ee3e80ec0686ce67343970e5cc.jpg

HUR SER REIKI HEALING UT IDAG? Rätta vägen skriver vi om. Gamla vägen. Men finns kvar folk som håller fast Reiki healing.

Men folk har hittat andra vägar idag. Men hittar på andra metoder. Folk som går Reiki – healing ser åt annat håll. Reiki är så stark men kan inte ens se när går kurser, NÄR GRUNDEN FINNS REIKI.

Men Sverige svämmar över med kurser, men gå den kursen gå den kursen ,när gick första stegen Reiki ,då finns energin kvar. Men går 1 steg Reiki kurs har energin i händerna. Du kan inte se det när går nästa och nästa kurs. Men hittar på Reiki kurser när gick första steget Reiki då.

MEN FINNS FOLK SOM LÄR UT REIKI HEALING, MEN HAR INTE GÅTT RÄTTA VÄGEN. Men har inte kontakt med Reiki energin då. Men folk ser inte det när har lite koll på gamla tiden. Men måste läsa om Mikao Usui när allt började då.

Hawayo Hiromi Takata. Wanja Twan, men läs ledet så ni kommer rätt när ni ska gå Reiki-healing. Men kolla upp Takata ledet från henne, men även längre tillbaka Mikao Usui. MEN STÅR FÖR RÄTTA LEDET REIKI. Folk har gått hos dem ,men även människor i Sverige har gått hos dem. Men jorden svämmar över med Reiki. Men bra metod när ni hamnar rätt följ Takata ledet. Reiki kommer från dem.

FÖLJ HAWAYO HIROMI TAKATA LEDET, SÅ HAMNAR NI RÄTT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.