LET’S Dance

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8309c8bda124090f12d9268b669781e1.jpg

ALLA KÄNNER TILL LET’S DANCE SOM FÖLJER TEVEPROGRAM. VI HAR FÅTT UPP LET’S DANCE. Men sett alla skador som blir när testar ovana människor Let’s dance.

Men som arbetar med Let’s dance kan skada sig såklart. Men har dansat många år, som tävlar på olika ställen ,som är inte gjort för kroppen ens. IBLAND FÅR SKADOR FRÅN DANSER , som är inte bästa att dansa alla danser. Men vet inte framtiden kan ställa till problem för folk ,som jobbat länge med danser ,alla olika danser som har lärt sig, och par är ute och tävlar mot andra, vinna så många danser kan då.

Men åker runt på ställen dansar och tävlar mot varandra då. Men en dag måste dra ner på tempot känner att kroppen säger NEJ. Men killarna har annan kroppsbyggnad och kvinnor har annan kroppsbyggnad. Men svingar sig hela tiden drar i kroppen på varandra kastar varandra efter golvet ,SOM TROR ATT KROPPEN HÅLLER LÄNGE DÅ. Men kan hålla länge ,för en del tränar kroppen när dansar känner på kroppens muskler måste styrka upp kroppen när dansar.

LET’S DANCE TÄVLAR FOLK, SOM INGEN TÄNKER PÅ KROPPENS UPPBYGGNAD. Många är ovan dansa som de gör.

Men har inte tränat ens dansen eller tränat annat som hör till. MÅSTE TA REDA PÅ NÄR SÄGER JA TILL LET’ DANCE. PRATA MED FOLK SOM VAR MED. Men är olika människor, som klarar av mer än andra. Men prata med flera innan du säger JA.

Folk som säger JA till Let’dance, kan skada sig snabbt SOM VET KNAPPT VAD TRÄNING ÄR. Men säger JA när skickar ut förfrågan till Let’s dance, och säger JA när ser det, men vill testa danser som visar Let’s dance. Men ser på teven, men vill vara med när ser kläder och allt får lära sig. Men kul grej för en del folk med vackra kläder, och fina danser som alla visar upp olika danser varje gång.

MEN KAN FÅ SKINA BLAND ANDRA SOM DANSAR VACKRA DANSER ,som lär sig där. Men kläder och uppvisning som många kvinnor brinner för. Men klär sig så vackert med olika kläder, långa klänningar och korta till olika danser.

MEN VISAR UPP EN VACKER VÄRLD ,som vill testa även klär sig fint med kläder ,och flesta klänningar är vacker och speciellt för dansen. Men ser Let’dance och säger JA när skickar ut till folk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-8.jpg

Men ingen tänker på danser folk dansar då. MEN KAN SKADA SIG SÅ ILLA NÄR DE GÖR EN DEL DANSER ingen är van att dansa danser visar upp ens.

MEN KAN KOMMA OTRÄNAD ,och då faller många när har inte ens tränat då. Men en del är äldre som säger JA ,men kroppen kan vara dålig kondition som de faller på.

Men kan testa en längre tid, men orkar inte med dansen ens, genom att kroppen sliter på en del när testar Let’s dance. HOPPAR AV I GOD TID.

Men killarna klara sig bättre igenom Let’s dance har annan kropp. Men svingar inte killar över golvet, eller lyfter som kvinnor blir utsatt för då. Men männen dansar, danser lär sig av dansledaren, MEN KLARAR BÄTTRE AV DANSER när slipper åka efter golvet, eller lyfter kvinnor ,som kvinnor bli så skadad av, när kastar dem över golvet lyfter dem, eller drar i armar och benen, eller andra danser som tar slut på kvinnorna när ställer upp där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpg

Men kan ingenting om träning, men kan slita ut sig snabbt är inte ens van att dansa ,OCH SVÄNGA MED NACKEN HALSEN SOM ÄR INTE BRA ENS. Men många danser dansar så med kroppen, och fötter ska stämma perfekt när de dansar olika danser ,men böjer nacken när dansar en del danser, vals som böjer mer än andra danser. Men är ovan att dansa den dansen som kan stöka till för dem, när dansar med nacken halsen länge, och nacken kan ta stryk när de är inte van dansen.

MEN DANSAR WIENERVALS. DANSEN ÄR INTE BRA ATT DANSA DÅ. NACKEN TAR STRYK. Men killen dansar rakt och för kvinnan problem igenom dansen. Männen får sällan problem som kvinnor får. Men kvinnor ska visa upp vacker dans lyfta dem ,och svänga med kroppen på dem, som är värre för kvinnor att säga JA till Let’s dance.

MÄNNEN KLARAR AV BÄTTRE DANSEN går bara runt en del killar som säger JA till Let’ dance. Men kan hoppa runt även männen ,men gör inte som kvinnor blir utsatt för olika moment ,som männen klarar sig bättre igenom Let’dance.

Men finns män ,som klarar inte av takten och farten när dansar Let’ dance då. Men måste lära sig snabba lyft, som männen kan skada sig när har dålig kroppsbyggnad, MEN ÄR OVAN ATT BÄRA RUNT PÅ EN KROPP LET’S DANCE DÅ ,och då kan känna på när dansar otränad, som en del män är då. När männen kommer dit kan männen vara otränad. Men ska bära runt på en kropp som väger flera kilon ,som kroppen är inte gjort att bära runt på kilon kvinnor väger.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ef386d473323e0ee8d0f795accd25238-2.jpg

MEN MÄNNEN SOM ARBETAR MED LET’S DANCE ÄR MER VAN ATT LYFTA KILON, men kan känna av efter en längre tid, att kroppen sliter ut sig bära på kilon.

DANSAR OCH SVINGA RUNT HENNE.

Men en dag känner av ,när har jobbat i många år danser som de har lärt sig. Men börjar tidig en del män ,som ingen tänker på NÄR FRAMTIDEN STÅR FÖR DÖRREN, HUR SER FRAMTIDEN UT DÅ.

Men kan skada sig NÄR DANSAR IBLAND FARLIGA DANSER SOM INGEN TÄNKER PÅ när dansar och visar upp sig ,men tävlar på olika ställen olika danser, som kroppen säger NEJ en dag. Folk känner när det är dags att lägga ner danser, som älskar dansa visa upp sig.

Men alla lyft som blir, när de dansar som de gör idag det ingen vanlig dans ens, utan danserna är värre än förr i världen. SLITER PÅ KROPPEN SOM ALLA KAN SE.

Men förr i tiden åker ut på vanliga danser. Men dansar vanliga danser än idag. Folk träffas på olika dansställen eller disko, när de bjöd upp varandra till dans. Men ingen skada där ,GENOM ATT DE DANSAR VANLIG DANS MED VARANDRA DÅ. Men åker runt på olika ställen dansmusik som följer olika ställen ,där lyssnar till vanlig musik och dansar ,som ingen blir lite skadad av som Let’dance.

MEN ÄR MÄNNISKOR SOM KAN DANSA, men säger JA till Let’ dance ,kan redan dansa som lär dem olika danser. Men ska lära sig så snabbt, och en del är gammal som säger JA, men sliter på kroppen. Men även yngre kan slita på kroppen, som aldrig har testat dansa danser som dansar nu.

MEN SKA TÄNKA IGENOM INNAN SÄGER JA TILL LET’S DANCE

2 reaktioner till “LET’S Dance

 1. Magnificent items from you, man. I have take note your stuff previous to and you’re simply too magnificent.
  I really like what you have received here, really like what
  you’re stating and the way in which by which you say it.
  You’re making it entertaining and you continue to care for to
  stay it wise. I can not wait to read far more from you. This is actually
  a terrific site.

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.