INVANDRINGEN – IMMIGRATION

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka-slc3b6jor-birgitta-andlig-inspiration.png

IDAG HAR SVERIGE FÅTT ENORMA PROBLEM NÄR HJÄLPER FOLK FRÅN KRIG. Men vi kan inte räkna upp alla problem landet fick. Men listan blev lång när regeringen hjälper folk från krig, som jorden är fullt med krig. Men vi har en lag såklart att hjälpa folk från krig. Men vi har öppet land att ta emot flyktingar. Men inte alla kan vi ge hjälp till då.

MEN SVERIGE FALLER SAMMAN NÄR HJÄLPER FOLK IDAG. Men är meningen att landet ska stå kvar när vi tar in flyktingar. Men ingen skadar oss ens utan landet står kvar ,och vi öppnar dörren för människor i nöd och problem flyr från krig.

MEN LANDET HAR ALDRIG FÅTT SÅ MYCKET PROBLEM NÄR HJÄLPER FOLK, SOM TAR DÖD PÅ SVENSKA FOLKET. Men det är inte meningen tar död på folket när flyr själv från krig och problem, då ska landet stå kvar genom att vi litar på folket när de säger JA. Men ingen skadar människor när kommer som flykting, då brukar vara lugnt när hjälper folk från krig och problem.

Men flyr hit när har krig och bråk över jorden. Men söker tak överhuvudet slippa bli dödad ,när landet får mer och mer problem ,då flyr folk när landet har krig och kan dö själv när länder går in i krig. MEN SKYDDAR SIG SJÄLV FLYR FRÅN HEMLANDET DÅ. Men skickar med pass, så kan ta sig vidare har ingen lust att dö, när ser landet börja ställa till problem.

Men vart ska de ta vägen då??? Måste fly till länder som har fred, men får inte skjuta oss eller sticker ner folk med kniven när kommer hit, då kan de stanna hemma vi vill överleva då. MEN FÅR INTE SABOTERA LANDET ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är det-c3a4r-bra-nu-birgitta-andlig-inspiration.png

När börjar stöka till i andra länder ,då kan de stanna hemma kriga där. Men måste skydda sitt land. MEN MÅSTE LOVA FÅR INTE SKJUTA NER OSS ELLER ANDRA FULA SAKER. Vi ska överleva när de kommer till Sverige då ska vi leva som vi alltid gjort då.

MEN VAD HÄNDER MED SVERIGE, vi möter på gruppvåldtäkt, men vad har vi fått för knäppt folk ,som söker asyl hit. Men vi möter på hemska män som flyr själv hit. Men våldtäkter och gruppvåldtäkter på löpande band blir tjejer och kvinnor utsatt för ,och till och med barn får möta helvetet.

Men ingen kan tro sina ögon våldtäkter och gruppvåldtäkter när söker asyl ,för kan bli dödad själv. Men dödar svenska kvinnor, tjejer och barn. Men bränner tjejer när haft sex. Men räddar sig själv från att bli skjuten i krig. KAN INTE HJÄLPA FOLK NÄR TJEJER BLIR UTSATT FÖR DET. MEN STANNA HEMME I SITT HEMLAND. Vi vill överleva när tar in flyktingar då ska vi överleva en längre tid. Men vi har hela livet framför sig som de kan korta av när gör så fula saker mot oss.

IBLAND FÖDER UNGA MAMMOR BARN. Men hon var ute den helgen och hade kul. Hon var ute med sina vänner då. Hon var 16 år, men hon hade barnvakt till sin son.

MEN ÄR UTE OCH HAR KUL, MEN MÖTER PÅ DET HEMSKA KAN MÖTA PÅ. Killen har svart hår svart hud men han kör med våldtäkt ,när han flyr till Sverige. Men spottar på tjejen, som har hela livet framför sig.

MEN MÖTER EN GALNING VÅLDTÄKT BRÄNNER HENNE TILL DÖDS. Men hjälper män som skadar henne. Men vad ska mormor och morfar säga till barnbarnet???? Hon mötte på det värsta och tog din mamma. Våldtog och bränner din mamma. Kan de berätta det för sonen när går till graven. Han mister sin mamma som är ung.

HAN SKA LEVA MED SIN MAMMA VAR UTE OCH HADE KUL. Men vad säger till barnet lägger blommor på mammas grav???? Berättar de sanningen för barnbarnet. Han kommer från flyktingar, och han gör så fula saker skadar din mamma då. ”Men varför gör han så”, säger sonen??? ”Han är hemsk och ful ,och ska utvisas såklart men gör så fula saker mot min mamma.”

Men vad tror ni mormor och morfar och barnbarnet känner då???? Mörk värld när de hjälper flyktingar ,som vill rädda sig själv, men så dödar mamman. Men fick ett fruktansvärt besked när dottern är bara 16 år har hela livet framför sig. MEN MAMMA ÄR BORTA NÄR HAR HELA LIVET IHOP.

Men sitter med barnbarnet ,som ska klara av händelsen efter fruktansvärd besked fick. Men förlorar en dotter och barnbarnet förlorar mamma, som har hela livet framför sig ,när hjälper män från krig och flyr till Sverige. Men dödar en mamma, som har en son som är liten då. MEN BLIR SÅ FEL NÄR HJÄLPER FOLK DÖDAR KVINNOR, TJEJER.

KILLEN SKA INTE ENS SLÄPPAS ÖVER GRÄNSEN TILL SVERIGE. Han får inte göra så när han kommer som flykting ,då måste han sköta sig. Men har så mycket inre krig ,men stanna hemma och låt tjejer och kvinnor istället leva ,gör som den här killen gör som skulle inte ens släppt han över gränsen ens. STOPPA HAN VID GRÄNSEN. Han kommer som flykting ,då måste han sköta sig såklart ,annars måste han stanna hemma.

Men 16 år förlorar sonen sin mamma. Men får gå till graven sätta vackra blommor och pynta graven, men mamman var så ung, och mamma måste stanna hos sonen. MEN MÅNGA FÖRÄLDRAR HAR MIST SINA DÖTTRAR SÖNER NÄR TAR IN FLYKTINGAR. Men blir så fel kan inte släppa in folk när skadar oss. Men får stanna hemma när kan inte sköta sig och skadar oss, då är det något fel när kommer som flykting ska sköta sig.

SVERGIE HAR FÅTT GALNINGAR MEN FÖRLORAR BARN IDAG. Men ingen kan tro när hjälper folk från krig ,men dödar oss som flyr från krig. Men då får vi problem med allt. Men vill rädda sig själv som flyr hit. Men tänker inte på alla skador som blir då.

Men vi måste rädda folk från krig, men tar män som skadar oss. Men bättre hjälp hela familjen mamma och barnen. Men är mer vanligt att kvinnor och barn går först hos oss. MEN LÄNDER TÄNKER BAKLÄNGES VI FÅR PROBLEM DÅ. Om killarna höll sig lugn ,då slapp vi problem med killarna.

Men andra länder har samma sak kvinnor och barnen går först när har krig. Men har en annan lag männen måste fly tar med sig barnen. Men barnen får lida saknar sin mamma. Men bättre hjälpa kvinnor och barnen eller hela familjen. VI VILL ATT ÄNDRAR OM DET.

MEN RIVER NER HALVA STÄDER NÄR FLYR FRÅN KRIG. Men ska sluta att skada städer eller andra ställen. Men vi har hjälpt folk förut NÄR ANDRA VÄRLDSKRIGET VAR FOLK FLYDDE TILL SVERIGE ,SVERIGE STÅR KVAR DÅ. MEN IGENTING HÄNDER.

MEN NU KAN VI INTE HJÄLPA FOLK ENS. Men skadar halva landet när hjälper dem. Men kolla hur landet ser ut idag ,vi sitter chockad när de bränner ner ställen som flyr hit. Men bättre ta in folk som sköter sig när de skadar vårt land.

MEN VI VILL ATT SVERIGE STÅR KVAR. Men flyr hit, då får sluta upp att döda oss. Men våldtäkter, gruppvåldtäkter. Det är inte okej att göra som de gör därför ser vi kultur krock, så det skriker om det. Men ser folk är inte som oss ens när gör så fula saker. Men vi hjälper folk förr, men ingenting händer då.

MEN TYSKLAN FÖRSTÅR INTE VAD SOM HÄNDE NÄR UPPTÄCKTE GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKTER HAR ÖKAT ENORMT, var så förvånad när gruppvåldtäkter våldtäkter har ökat enormt där. Men svaret 1000 män klev av tåget. Men vi kände på en gång glada männen skulle hitta på. Men var så glad när klev av tåget i Tyskland. Men kommer från mörk kultur ,som skadar flera tjejer och kvinnor och barnen. Men tackar Tyskland med gruppvåldtäkt ,våldtäkter.

MEN SÄGER JA ,MEN MÅSTE SKÖTA SIG NÄR KOMMER SOM FLYKTING. Men killarna gör tvärtom får stanna hemma när gör fula saker mot kvinnor och tjejer är inte okej att göra så. Men kan inte hjälpa den kulturen när gör så fula saker. MÅSTE HELA FAMILJEN FÖLJA MED.

MEN KAN INTE DRÖMMA OM NÄR HJÄLPER FOLK FRÅN KRIG, SOM ÄR VAN ANDRA VÄRLDSKRIGET ,när de hjälper folk från krig är van från andra världskriget.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 140027897.jpg

MEN SKADAR HELA SVERGIE. Men flyr rädda sig själv, men dödar en massa kvinnor och tjejer och barnen. Men även killar blir utsatt idag, så listan är lång. Men stjäl från oss när får hjälp att stanna i Sverige. MEN FOLK BLIR DRABBAD AV DET.

MEN KAN MÖTA PÅ MÄN OCH TAR FRAM KNIVIEN. Men han struntar i det ,att hittar död man när han flyr själv från kriget. Men tänker inte ett dugg på oss ens. Men beter som svin när kommer hit.

MEN FLERA GÄNGKRIG I GÖTEBORG, men hur många barn mister folk idag. Men lisan är lång med problem, när de hjälper folk med pass att rädda sitt liv. Men kan dö på vägen, men måste ta bästa chansen hitta pass ta sig till länder ,som har fred men en del startar eget krig när kommer hit.

Men har så mycket krig i sig när landar här. Men vi ser listan är lång, vi mistar barn och tjejer på löpande band men killarna ryker med ,som har ett helt liv framför. MEN INGEN KAN DRÖMMA OM GÖR SOM DE GÖR NÄR FLYR SJÄLV FRÅN KRIG. Men är bättre stanna kvar när kan inte hålla sig. Vi älskar fred som fattar inte ens utan kliver över gränsen med krig ,då får de stanna hemma såklart. Men bättre familjen barn och mamman flyr hit.

Men svenska killar får lära sig igen när tar in folk ,som dödar oss. Men startar upp på en del ställen regementet. MEN VI VILL HA FRED I SVERIGE VI STÄVAR EFTER DET. Men ligger på många ställen ligger i malpåsen. Men får öppna igen när säger JA till galningar.

Men killar var så glad att slippa lumpen. Men får börja igen när vi har bråkstakar i landet. Men kostar allt pengar kriga och allt som vi vill slippa. Men haft fred i många år. Men hittar tar in folk från länder som stökar till med allt då. MÅNGA KILLAR VAR GLAD ATT SLIPPA LUMPEN ,SOM STÖKAR TILL PROBLEM FÖR KILLARNA.

MEN LISTAN BLIR LÅNG FÖR SVERIGE NÄR SKA HJÄLPA FLYKTINGAR. Men har vi haft så, när andra världskriget var ,men då har vi fått ett uland. Men ingen skadar oss. Men stannar kvar, men var så tacksam när kommer hit. MEN VAR SÅ TACKSAM NÄR KOMMER TILL SVERIGE SOM ÖPPNAR DÖRREN FÖR DEM.

Men tog sommar barn från Norge ,men var så glad och skötte sig. Men gjorde ingenting ens. Men tog hand om barn på den tiden, men var tacksam. Men kom även folk från Tyskland rädda sig själv. Men folk kommer Danmark räddar folk, men var så tacksam slapp kriget. Men tog hand om finska barn ,men skötte sig såklart. Men var glad att slippa kriget. Men flydde på den tiden till Sverige som var fred. Men kommer från olika länder. SVERGIE STÅR KVAR EFTER HJÄLPEN. Men folk gillar Sverige och stannar kvar. Gifte sig en del människor. Men hittar kärleken ,som förstår vad kärlek är.

MEN SOM KOMMER HIT KAN INGENING OM KÄRLEK. Men vill skada svenska folket kan inte gå ut på en del ställen när skadar oss. Men ingen förstår dem, som kan göra så fula saker. Men 90 år var ute på sin tur. Men möter på en svart kille, han såg henne när hon åker rullstol. Men våldtog henne, som kan inte drömma om det när man är 90 år. Men mitt på dagen mötte hon på han vid Horsbergskyrkan Frösön.

MEN SKADAR NÄR ANSTÄLLDE INOM HEMTJÄNSTEN Men tre killar som skadar henne när hon var sjuk. Hon hade underliggande sjukdomar. Men måste ta hjälp av killen som körde färdtjänst. Men hon blev skadad av 3 män, som filmar allt och lade ut på internet.

Men hjälper män som har tagit sig in genom invandringen. Men Sverige blir mer och mer skadad efter hjälpen ger. Men förstår inte vart männen kommer ifrån som gör så fula saker från norr till söder. MEN VI KAN INTE RÄKNA UPP ALLA SKADOR SOM LANDET FÅTT ,DÅ FÅR VI SITTA HELA NATTEN TILL NÄSTA DAG. ME LISTAN ÄR LÅNG.

Men hjälper folk ,men ska sköta sig vi tittar på andra världskriget ,men då har vi haft uland. Men sköter sig så fint, men är glad att slippa problem. Men som är 9 år blir drabbad av männen som flyr från krig, men skadar barn som har hela livet framför dig. MEN KILLARNA ÄR GALEN NÄR FÅR KOMMA HIT FRÅN KRIG.

Men måste sköta sig när flyr som flykting, då får inte stöka till för oss ens. Skolorna gör ingenting åt när blir utsatt för våldtäkt, gruppvåldtäkt. Men får stanna kvar när ska åka ut på en gång har ingenting här att göra ,när gör så fula saker. MEN MÅSTE BLI STENHÅRD IDAG ANNARS KAN DE ÅKA HEM.

SVENSKA FOLKET SKA ÖVERLEVA.

Men landar i Sverige, vi fick problem med allt när stökar till hela landet. Men killen kommer till skolan men läraren vet inte vad händer då. Men tror han sköter sig, när han flyr från krig. Men undervisar elever men möter på våldtäkt när hon undervisar barnen. Men hon blev skadad den gången, och har svårt att jobba efter det. MEN LANDET ÄR SÅ SVAGT IDAG SKOLAN ÄR ETT SKÄMT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är www.tvn_.hu_1ac6cd1e06222a33bf488a519c38c2c0.gif

MEN HÄNDER INGENTING IDAG. Men har dålig uppfostran som kommer hit. Killarna förstör skolan för tjejer ,som ska ta sina betyg. Men är en lekstuga idag ,när ingen fattar respekt ,men tjejer kan bli mobbad och utsatt för killar ,som kallar dem för fula ord. Men kränker tjejer ,och kallar dem för allt kan hitta på. Men har dålig uppfostran som gör så.

Men ska gå klar skolan, och då är det noll tolerans men följs det???? Men killarna får göra som de vill får byta skolan. Men ingen säger till, eller lägger fram lag om skolan. Tjejer är rädd att gå till skolan idag ,när utsätts för våldtäkt och gruppvåldtäkt. Föräldrar är rädd att ska hända dem. MÅSTE BLI STENHÅRD IDAG.

Men vill att landet står kvar. VI SER FOLK SOM STÖKAR TILL KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER ,MEN ÄR INTE SOM OSS ENS. Men konstigt att de gör så när vi hjälper dem från krig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

LAGBOKEN OM SVERIGE SKA DELA UT NU GENOM ATT SKYDDA OSS. Men får sluta skolan när går i skolan. Men lämnar Sverige på en gång. När skadar tjejer och kvinnor och barn. Vi vet föräldrar vaktar sina barn. Men gör det enkelt skriv i boken ,som gäller i lagboken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.