MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ FAMILJEN- HAVE TO KEEP TRACK OF THE FAMILY.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b87ae0a17a83d3f05ef40084cdf113d4.jpg

VI SER VATTEN HAVET FORSSAR VATTEN, hoppar i vattnet. Dyker i vattnet men kryper under bron. Men snurrar kroppen. Men ligger i Skåne. Ser vatten runt Skåne. Men sett en mörk kille med svart hår. Men är varmt och solar sin kropp och lägger händerna bakom nacken. Han har svarta kraftiga armar. Men han simmar där. Han sätter sig på stranden och tittar ut mot havet.

MEN ÄR VARMA DAGAR. Men badar mycket tjejer och killar när solen är het och varm. Men kommer flera svarta män ,och solar på stranden. Men ser tjej med långt ljust hår ,som badar och solar då. Hon ligger och solar ser strand med folk ,som badar när solen värmer så mycket. Vi har varma dagar ,då solar folk och lägger sig på stranden.

MEN ÄVEN MÄN SOM KOMMER SOM FLYKTINGAR HITTAR STRANDEN. Men lägger svarta armar bakom sig. Men han tittar mot kvinnor som solar då. Men har svart kropp och svart kort hår. Men kommer från ställen ser ut så. Men han vill svalka sig i vattnet ,och simmar även han som andra män gör. Men han ser tjejer som kryllar av på stranden. Men siktar in sig på tjejer. Men simmar och badar när solen är het och varm, då vill ner till stranden som alla gör när kan bada i havet och svalka sig. Men ser tjejer badar har bikini på sig när badar. MEN KILLARNA DRAR MOT SVENSKA TJEJER.

Men simmar mot tjejer, vackra tjejer simmar och simmar när ser lätta byten. Men han ställer sig upp i havet. Ser vattnet når till midjan. Han står i vattnet en lägre tid och tittar mot kvinnorna. Vi måste varna för invandringen när kommer män ,som är inte som svenska männen då. MÅSTE SE UPPP NÄR NI BADAR OCH SKYDDA ER.

MEN SIMMAR UT MOT TJEJEN MED LÅNGT LJUST HÅR. Men simmar mot henne, men drar i benet på henne. Tjejen vänder sig om mot killen ,som är svart och har svart hår. Men får ont i magen av han. Hon blir rädd när han tar i henne. Men hon sparkar undan han. Men simmar iväg från han. Han har sett henne och då släpper han inte henne. Han gillar henne och då släpper han inte henne ens. Han gillar henne och han vill ta henne. Hon är rädd och gillar inte han.

Hon har vit smal kropp och han gillar henne. Men ljus kropp för männen är som guld i hans ögon. Han simmar mot henne. MEN KOMMER SVARTA MÄN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b112d1688e45dd6822a0a013cdb87d9f.jpg

MEN MÅSTE TA VARA PÅ SIG SJÄLV OCH FAMILJER GENOM ATT SKYDDA DEM. Men måste kolla upp stränder när kommer mycket män, som är inte snäll med oss. Men sommar och sol ,så tänkt på det genom att en del män är inte som oss ens.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f4589bcc12064c7a19a8d15ba248aed0.png

2 reaktioner till “MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ FAMILJEN- HAVE TO KEEP TRACK OF THE FAMILY.

 1. When someone writes an paragraph he/she maintains the idea of a user in his/her
  mind that how a user can be aware of it. Therefore that’s why
  this post is great. Thanks!

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.