SER RYSARE SKRÄCK FILMER-WATCHING HORRIBLE HORROR MOVIE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hur-sverige-ser-ut-idag-c3a4rkec3a4ngeln-jeremiel-birgitta-andlig-inspiration.png

SISTA DE GÖR I EN RYSARE VI FÅR UPP DET. Men lämnar kvar svart efter såg filmen. Men minnet sitter kvar när sett filmen. Men hjärnan tar in allt vi ser ,och sen lägger vi oss och sover. Men dagens filmer är värre än andra filmer. Men lever i en annan tid när värre och värre filmer spelar in filmer.

Men rysaren går igenom huvudet på människor när sitter och tittar på teven, men finns mörker i filmen. MEN MÖRKER SOM MÄNNISKOR PLOCKAR UPP GÅR IGENOM HUVUDET, men tittar och går igenom filmen. Men människor mår dåligt av det.

Men ingen tänker på det när de tittar på filmer som är mörk TAR IN I SIG SJÄLV. Men hälsan blir dålig när de tittar för mycket på mörka filmer. Men plockar upp mörker som är inte bra att somna till. Men många tittar på rysare ,och sen lägger sig med rysaren som följer med i sängen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är var-sc3a5-kc3a4r-sc3a5-klockorna-stannade-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN SOVER DÅLIGT EFTER RYSAREN, som ingen tänker på när skräck filmer är inte bästa att somna till. Men sover oroligt när ser för mycket skräck filmer rysare, som ska lägga åt sidan. Men matas på rysare varje kväll kan folk plocka fram rysare och skräckfilm ,eller köper rysare och skräckfilm eller laddar ner från internet eller går på bio.

Men världen är fruktansvärt för människor när har svårt att urskilja filmer skräckfilm rysare ,som lägger ner massa pengar på att se mörker. Men även skriver och diktar ner mörker till folk levererar filmer, som har själv problem liv som skriver ner till andra då. MEN FOLK ÄR BLIND OCH SER INTE DET.

MEN EN DEL FILMER ÄR SÅ MÖRK ,SOM KOMMER FRÅN REGISSÖREN, PRODUCENT, som spelar mörkret till människor. Men filmer blir värre och värre idag, som folk tar in mörker från spelar upp. Men många filmer är så sjuk när lägger ut filmer från regissören.

Men folk spelar med hans eller hennes mörker. MEN BLIR FEL ATT SPELA MED. Men mörkret spelar upp sin värld, som vi ska ta in från dem. Men blir fel att se filmer från folks sjuka värld.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är advokaterna-birigitta-andlig-inspiration.png

VARFÖR MÅSTE FOLK SE SKRÄCKFILMER RYSARE??? Men handlar om spänning som folk saknar så mycket sätter på en film då. Men många måste se ryser och skräck men har en värld i mörker som äter upp från filmer som levererar ut från regissören och folk sitter med spänning och ser den världen har ingenting att göra än att se skräckfilmer, rysare. Men mår inte bra när ser rysare och skräckfilmen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 883935_original.jpg

MEN ÄR BÄTTRE ATT SOMNA TILL KÄRLEKSFILMER OCH GLÄDJE OCH HUMOR. Men mår bättre när vi somnar till kärleksfilmer och humor ,glädje och skratt ,vi mår bara bra av det.

Kärleksfilmer ger glädje när vi somnar till en mysig film. SOVER GOTT EFTER KÄRLEK OCH GLÄDJE OCH HUMOR.

MÄNNISKOR ÄR SJUK NÄR DE SER FÖR MYCKET MÖRKER FILMER. Men ändra om folk idag, som gör livet enklare än se mörker ,som finns ingen glädje i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.