HUND, DOG

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8190i1bd5gl._ac_sl1500_.jpg

JAG SER FOLK STÅR LÄNGRE BORT. MEN SER EN SVART HUND. Men hunden lägger sig ner. Men slickar sig med tungan tvättar sina tassar. Hunden är svart och har kort hår.

MEN STRYKER HANDEN ÖVER HUVUDET. Hunden har hård lång svans hängöron. Hunden har långa ben är smal.

Hunden har långa platta öron. Men finns lite brunt i pälsen. Hunden har ljusa klor. Men stryker handen över hundens päls.

Men kramar hunden och leker med hunden.

Men folk har köpt hunden som valp, men springer och leker med hunden. Hunden har inte problem när han är valp. Han är livlig när han är valp. Ser familjen kastar en boll han springer efter den.

MEN HUNDEN HAR PROBLEM, men hunden får problem med tänderna. Hunden biter på en pinne ,som familjen ger hunden. Men ser ut som segt hårt bit tuggar på. Men ger annat till hunden, som är hårt märgben som han gnager på. Han tuggar och gnager på det.

Hunden biter på hårda saker. Som blir sämre för hunden. Hunden har fått för mycket av det. Men lätt att ge hunden att bita på. Men en del hundar får för mycket av det. MEN GE INTE FÖR MYCKET AV DET.

MEN HUNDEN FÅR ONT TÄNDERNA, men klappar hunden. Men okänd person gick fram och hunden har ont i tänderna. Men tål inte okänt folk ens ,så han biter till då. Har ont i tänderna och tål inte folk då. Hunden blev sur och arg ,och bet till när han har ont i tänderna.

HUR SKA FOLK UNDVIKA DET??? Hunden gillar att bita på sakar och ting. Kan gnaga på allt ser i sin väg. Men ge inte så mycket hårda träbitar eller från djuren hårt märgben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.