VARNAR -DEFENDS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 398062-1.png

MEN STÅR OCH BALANSERAR PÅ EN RUND SKIVA HÅLLER BALANS ,men ser ut som en blank penna. Men är ingen penna, men ser ut så. Blank spets som står och balanserar på en rund skiva. Men pennan är blank ser ut som silver, men står med spetsen och balanserar. Men folk har tagit fram vacker sak till folk.

Men sitter en kedja på toppen av pennan. Men är ingen penna. Men leker med den och BALANSERAR PÅ EN SKIVA. Ser balanserar på spetsen. Men leker med den och håller den bland fingrarna.

Men är en vass spets Sverige har den på en del ställen. Men barn vill ta tag i den saken som tillhör vuxna. Men spetsen är intressant för små barn att leka med. Men vuxna som har den till en del saker. MEN SVEIRGE HAR DEN SAKEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

MEN BARNEN FÅR INTE LEKA MED DEN ,genom att kan skada sig. Men föräldrar tänker inte på att barn kan skada sig.

Men folk tänker inte på när köper hem saker ,SOM ÄVEN KAN SKADA BARNEN. Men står och balanserar på en rund skiva ,SOM BARNEN SER ÄNNU MER INTRESSANT. Men tar den i handen och tittar på den. Barn ska inte ha sånt i närheten ens när är så små.

Men föräldrar lägger den mellan fingrarna och kan sitta och tänka när håller på med den. Men är föräldrars lilla leksak. Men barnen kan vara nyfiken, och vill hålla i den saken när balanserar på en skiva. MEN FÅR INTE ENS HÅLLA I DEN.

Men barn ska inte ens testa den, genom att kan skada sig. Men vi skriver om små barn, vi fick upp den saken ,och då lägger vi ut om det. Men är lätt att glömma bort och lämnar saken, så barn kan nå den. VI LÄGGER UT OM DET.

Men finns inte över allt, men en del köper hem som en kul grej. Men är vuxnas leksak.

MEN MÅSTE HA UPPSIKT NÄR DE KÖPER HEM DEN, MEN BARN VILL TESTA OCH HÅLLA I DEN. Men måste ha koll på barnen genom att barnen gillar kul saker ,som vuxna leker med. Men vill hålla den i handen, och vända och vrida på den. Men vuxna kan leka med den ,men barn ska inte visas ens.

Men ögonen drar mot kul saken, som är vuxnas leksak. Men kan skada sig när har inte koll på barnen. VI VARNAR FÖR DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.