SVERIGE – SWEDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ett-enda-mc3b6rker-nu-birgitta-andlig-inspiration.png

VI SER SVERIGE GÅR BAKLÄNGES när gör så fel att bygga nya fängelse.

Men landet har blivit värre idag ingen kan gå ut när tog in galningar i Sverige. SOM BLEV VÄRRE OCH VÄRRE EFTER INVANDRINGEN.

MEN KILLARNA SOPAR NER OSS ,SOM FLYR HIT OCH SKADAR OSS. Men lägger pengar på bygga fängelser när ska skicka hem männen ,som skadar oss ,genom att gör samma sak med våldtäkter och gruppvåldtäkter på löpande band skadar oss.

Men när landet håller få sämre ekonomi från invandringen, som kan inte sköta sig. Men skadar folk på löpande band, genom att vi har ett annat folk ta hand om då. SOM MÅSTE SKÖTA SIG SÅKLART. Men får inte göra så fula saker gör nu.

Men ingen verkar se att länder som flyr hit ska ta hand om sitt eget folk ,när lämnar ut pass till killar familjer som flyr hit. Men då ska länder som lämnar ut pass till dem, ta hand om sitt eget folk ,och sända en enkelbiljett när gör så fula saker. KAN INTE STANNA I SVERIGE NÄR GÖR SÅ FULA SAKER MOT OSS.

Men bränner tjejer på löpande band, och kan skjuta ner folk när får lite pengar ,då kan sticka kniven i kvinnor och män som blir utan pengar, men mister liver när tar in galningar i landet. FOLK KAN LÄTT RÅNA OSS PÅ PENGAR, BLIR AV MED PENGAR NÄR TOG HJÄLP FRÅN SVERIGE. Men hittar folk i smala gränder ,men var död som måste ha pengar. Men rånar folk som jobbar inom äldre vården ,eller andra ställen fattas pengar för dem. Men folk hjälper dem med pass rädda sitt eget liv. Kan gå runt och ringa på dörrar fattas pengar för dem. Men en kvinna blev även bränd som var invalid gick med en rullator. MEN FOLK HADE GETT HAN PASS ATT RÄDDA SITT LIV ,MEN TOG HENNES LIV.

MEN SKA SKÖTA OM SITT LAND GEONOM ATT STARTAR IGÅNG GÄNGKRIG på löpande band när de kommer hit ,men flyr från krig ,men får inte röra ett hårstrå på tjejer och killar ens ,och kvinnor ska gå fri ta en fika på stan ,utan att tittar mot oss ens.

GENOM ATT FLYR FRÅN KRIG ,DÅ MÅSTE SKÖTA SIG ANNARS KAN VI INTE HJÄLPA FOLK ENS. Men måste sköta sig ,annars får vi enorma problem att hjälpa dem från krig.

MEN DELAR UT PASS, men litar på folk som flyr från krig. Men blir skadat folk när kommer hit. Men får inte ens röra oss, då kan de ta hand om sitt eget land, som vi gör. Men kommer hit och sätter igång gängkrig och bråk ,som blir fel att vi skadar oss från män, som skulle stanna hemma i sitt hemland.

Men flyr från att ta ansvar ,men föräldrar delar ut pass till killarna, genom att slippa gå in i krig. Men tjejerna har inte samma problem, därför skickar först männen ,SOM SÄTTER IGÅNG KRIG EFTER KRIG, kan inte ens sköta sig, som skulle egentligen ta hand om sitt eget land ,men skjuter ner oss.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 60647b58a210dc2348063cd297958fa0.jpg

SVERIGE STARTAR IGÅNG REGEMENTEN PÅ FLERA STÄLLEN, killarna kallas in göra lumpen, när tog in galningar. Vi har slutat för många år sen. VI VILL HA FRED I SVERIGE SÅKLART.

Vi vill ha fred i landet. Men vill slippa krig. Men har insett att vi vill leva utan krig ,som folk startar igång, som kommer från krigsläder då. MEN ACCEPTERAR INTE OSS ENS ,SOM VILL HA FRED I LANDET.

Men måste sköta sig, som när vi hade andra världskriget. Men flydde hit, men norska folket var så tacksam när slapp krig då. Men tog hand om sommarbarn på den tiden ,och ingen av dem skadar svenska folket ens. Men kommer från krig på den tiden, och länder sökte hjälp hos då. Men var andra länder som tog hjälp av Sverige, Danmark, Finland och Tyskar dök upp här, men kommer från krig. Men ingen skadar oss när vi gav hjälp till dem. MEN VAR TACKSAM ATT SLIPPA KRIG. Men startar inte igång krig ens, genom att flyr själv från krig.

Men kolla på hur landet håller på att bli nu ,MEN VI HJÄLPER ANDRA MÄNNISKOR FRÅN KRIG. Killarnas eget land får ta hand om dem när har skadat oss. Folk flyr hit och då får resa hem ,och ta hand om dem.

Men enkelbiljett när skadar landet så illa, så måste till och med lägga pengar på fängelse vet inte vart ska sätta folk, som skadar oss idag. MEN SVERGIE HAR ALDRIG VARIT SÅ HEMSK NÄR HJÄLPER FOLK FRÅN KRIG, MEN SKADAR OSS. Men annat folk som skadar landet kommer ifrån ,genom att göra rätt när skadar oss ,då får ta hand om bråkstakar vi fått i Sverige ,genom att göra rätt nu.

MÅSTE KONTAKTA LANDET FLYR IFRÅN genom att slapp krig själv. Men måste sköta sig när kommer hit. Folk skadar oss, och landet blev svartare och värre från den här stor hjälpen ,som regeringen gav hjälp till invandringen. De skadar svenska folket som blev så fel då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b2030eac2f735098cdec64d2458086df.jpg

MEN BLIR SÅ FEL NÄR SKADAR OSS när de flyr själv ,då ska leva som oss. Men kan gå ute som förr i tiden tar en fika på stan med dem.

Men flyr från krig ,och ger dem pass får inte röra ett hårstrå på oss ens ,genom att får ni prata med landet kommer ifrån. MÅSTE TA TAG I DET PRATA IGENOM MED LANDET KOMMER IFRÅN.

MEN REGERINGEN GÖR FEL FÅR LÄMNA SVEIRGE NÄR HAR SKADAT OSS får lämna Sverige, men regeringen gör fel när skadar oss.

Men många har dött efter den invandring och skadad folk idag. Men flyr från krig och ger hjälp med falska pass, genom att killarna vill inte gå ut i krig, men slipper när föräldrar skyddar sina barn från krig. MEN SAMLAR IHOP PASS ,SÅ DE KAN FLY FRÅN KRIG.

Men skickar killar från länder som har krig genom att slippa gå in i krig. Men går in i krig i Sverige. Men blir fel att gör så, när ska sköta sig när väntar på fred ,då får inte röra oss ens. MÅSTE LEVA LUGNT MED OSS.

Men regeringen måste ändra om nu när skadar oss. MEN SKICKA HEM DEM LANDET KOMMER IFÅRN ,FÅR REDA UPP DET ,genom att vi ska leva nu. När länder skickar killar hit vad händer då????

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gif

MEN VI UPPTÄKTE GRUPPVÅLDTÄKT ,som vi har inte upplevt när vi hjälper folk.

Men på alla löpsedlar våldtäkt och gruppvåldtäkt den värre våldtäkten ,som kommer från invandring. MEN INGEN FÖRSTOD VAD HAR TAGIT HIT NÄR VI BLIR UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT ,VÅLDTÄKT.

Men skickar männen SOM BLIR FEL ,genom att slippa krig, men tar även med sig barn ,när lämnar ut pass till männen. Vi får lida genom att det är ett annat folk tar in då. Men kan inte respektera oss, och då får stanna hemma i sitt hemland.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il201805171517165863.jpg

MEN VILL ATT DE HJÄLPER KVINNOR OCH BARN, FAMILJER FÖRST ,som är mer normalt mamma följer med.

Men muslimska länder skickar männen, och då får vi springa från gruppvåldtäkt och våldtäkt. BARNEN MÅR BÄTTRE NÄR MAMMA FÖLJER MED. Men har koppling till mamma då. Men vi slipper springa då.

Vi får springa när männen ser oss, genom att ser inte kvinnor visar kroppen där de kommer ifrån. Men flyr och kommer till länder, som lever som oss, då blir många män galen. Men kommer från mörk kultur och har inte utvecklas som oss ens. MEN HÄNGER INTE MED LÄNDER ,NÄR FLYR TILL LÄNDER, EN DEL KOMMER FRÅN BURKA ,SLÖJOR SOMALIA, NIQAB OCH BURQA.

MEN KÄNNER BRA KILLAR på min tid när lärde känna muslimska männen då. Men andra män som skadar oss ,men har aldrig varit med om värre män som kommer nu.

Men landet som de kommer från, får ta hand om skador som sker i Sverige. Men får ta hand om alla skador, genom att gav dem pass att fly hit ,och då får inte skada halva Sverige ens. LANDET KOMMER IFRÅN MÅSTE TA HAND OM MÄNNEN SKICKAR HIT.

Vi accepterar inte mer skador, som blir hela tiden nu. Men landet håller på, att gå i backen av alla skador förstör hela tiden saker och ting. MEN LANDET FLYR FRÅN FÅR ERÄSTTA SVERIGE ,och skicka hem på en gång ,genom att få lugnt i landet.

Men lämnar ut pass, då får landet ta hand om killar som förstör Sverige. Vi ska inte ta hand om det utan landet kommer ifrån ,och skicka hem dem ,så vi får lugnt i Sverige. MEN ÄR LANDETS ANSVAR ATT TA HAND OM KIILAR ,SOM FÖRSTÖR SVERIGE LÄMNAR UT PASS.

Men ska sköta sig, genom att de vill slippa gå ut i krig MEN DÅ MÅSTE KILLARNA SKÖTA SIG KLOCKRENT. Men kommer från krigs länder, som är arg och kan sparka ner oss när folk möter på dem. Vi har folk som även kommer från andra länder. Men flyttar hit ,och bygger sitt eget liv. Men har barn och familj idag.

Men hamna i bråk med män från invandringen ,geom att flyttar in killar, som inte kan sköta sig. Men killar som föds här kan bli skada av männen som flyr hit. Men startar gängkrig på löpande band ,och blir dömd som blir drabbad från invandring ,som ingen tänker på. MEN HAR INGEN RÄTT ATT SKADA OSS.

Men stökar till för familjer som redan bor här ,men kan flytta in bredvid dem. Men tänker inte längre ens bara för de kommer från annat land, då har de samma rätt som vi svenskar bo säker ,och sätt inte in folk som flyr från krig då. Men folk har flyttat från drabbade områden, när regeringen sätter in folk från invandringen. MEN FÅR INTE SKADA FOLK SOM REDAN BOR HÄR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är simon_dewey_angels_among_us_ezb0zn.jpg

Men kolla hur Sverige ser ut. När föräldrar flyr från krig, MEN SÅ BLIR TVÅ SMÅ BARN SKJUTEN I FOTEN från galningar, som startar gängkrig.

Men sätter familjen i värsta området, som är bara bråk idag. MEN INGEN SKA BLI SKADA, SOM BARNEN BLEV NÄR SÖKER SKYDD I SVERIGE.

Men männen får lämna landet om de kommer från andra länder då. Men får ta hand om dem, och familjen söker skydd ,då får ingenting hända dem. MÅSTE TA HAND OM MÄNNISKOR NÄR HJÄLPER MÄNNISKOR DÅ.

Men blir så fel när sätter in farliga människor nära familjen då. Men är värsta oråden Stockholm, men Göteborg flera ställen ,som är inte bra att sätta in folk , men får leva farlig när de sätter in barnfamiljer. Eller andra ställen farliga områden Rosengård, exempel som ingen ska sätta in folk där. MEN FÅR INTE HÄNDA GENOM ATT SÖKER SKYDD DÅ.

Men bygga nytt fängelse är så fel, genom att folk som flyr hit ,sticker från landet ska ta hand om då. Men ska ta hand om sitt land , föräldrar lämnar ut pass till dem. VILL SLIPPA KRIG. MEN MÅSTE SKÖTA SIG I SVERIGE.

Men litar på dem ,men sätter igång en cirkus när kommer hit. Men litar på sönerna, men vill hjälpa dem från krig, men får inte skjuta ner svenska folket ens, eller skadar barn, då ska de resa på en gång lämna landet ,genom att prata med landet de kommer ifrån. MEN FÅR RESA HEM ,OCH LANDET FÅR TA HAND OM KILLAR SOM SKADAR OSS.

Men vi kan inte acceptera mer ,men måste lämna landet, genom att flyr från att ta tag i sitt eget land. Men vi måste skydda landet då genom att blir fel när killar måste börja göra lumpen igen, som kommer från bråkstakar och vi är ett neutralt land. VI VILL HA FRED I LANDET.

Men vi börjar stata upp regementen på flera ställen ,när de ska skicka hem bråkstakar då. Men landet har aldrig varit så mörkt som nu när hjälper folk, och startar igång krig och bråk bränner ner en del ställen. MEN HAR STÖKAT TILL FÖR MYCKET MÄNNISKOR IDAG NÄR HJÄLPER MÄNNISKOR.

Sverige får problem med allt. Men kosta pengar allt förstörs nu. Men kan bränna ner halva städer när flyr själv. Men landet som lämnar ut pass till dem ska ta hand om männen ,som skadar städer efter städer genom att de flyr själv, men får inte bränna ner ställen i Sverige ens. MEN MÄNNEN LÄMNAR EFTER SKADOR PÅ FLERA STÄLLEN NÄR GAV DEM PASS.

MEN MÅSTE SKÖTA SIG ,MEN GÖR INTE DET ENS när gör så fula saker ,men gör rätt skicka hem dem, och ta kontakt med landet kommer ifrån ,genom att de lämnar ut pass till dem. Men har köpt falska pass att ta sig hit som hjälper dem flyr hit, genom att de ska egentligen ut i krig, som gav falska pass.

Men vill slippa krig såklart ,men måste sköta sig när landet hjälper dem från krig. MEN PRATA MED LANDET KOMMER IFRÅN GENOM ATT VI HAR EN CIRKUS I SVERIGE NU.

Vi vill ha lugn och ro nu. Landet blir mörkare och mörkare när de gör så många fel när kommer hit. VI VILL HA FRED I SVERIGE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.