SVERIGE -SWEDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b2030eac2f735098cdec64d2458086df.jpg

Letar små askar men vad finns i den asken. MEN HANDLAR OM PENGAR ,SOM ALLA SKA LEVA PÅ SÅKLART ,men även jag ska ha pengar att leva på.

MEN JORDEN HAR FÅTT SIG EN TÖRN NÄR SVERIGE SER UT SOM DE GÖR, bara problem har landet idag ,och ingen kan knappt leva idag.

Coronavirus eller andra saker vi går igenom men ingenting är kul längre när Sverige blomstrar ingenting. LANDET FÖLL NÄR TOG IN FOLK SOM INTE KAN SKÖTA SIG ENS.

Bara pannkaka idag när man ser på landet ,då undrar man hur landet ska gå runt ,när ingen ser problem vi fått rakt in i landet. INVANDRING VART KOMMER FOLK IFRÅN DÅ ???? Men en del är bra människor, som aldrig skulle skada oss när lämnar ut pass till dem. Men lever i Sverige och gör ingenting ens bara lever som vanligt folk, och väntar på fred i sitt hemland.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpg

Men så har vi galningar som de lämnar ut pass till folk ,som skulle sett igenom, kan vi ta in dem? MEN KOLLAR OM DE SKÖTER SIG. Men folk flyr när har krig ingen vill bli dödad.

Men kommer från kriget viner runt dem ,men så sätter igång gängkrig på löpande band. MEN FICK HJÄLP MED PASS FRÅN SITT EGET LAND.

Men en del fick inte pass ens. Men måste vara kvar ,men köper falska pass måste ta sig vidare. Men länder kan vara hård på det. Måste länder ta ansvar för pass gav dem. Men ladet kommer ifrån måste ta ansvar när händer kalabalik i Sverige. MÅSTE TA ANSVAR NÄR DE LÄMNAR UT PASS.

Men varför gör de så skadar svenska folket ,som är till och med neutralt land. Folk söker hjälp genom att slippa krig, som kan inte vara kvar längre. Men så sätter killar igång krig, som kommer från invandringen och det smäller runt svenska folket ,men en bomb där och där halva städer har ramas på en del ställen. MEN SVERIGE FICK ETT MÖRKT SAMHÄLLE BARA PROBLEM ,MEN SKULLE BARA HJÄLPA MÄNNISKOR FRÅN KRIG. Men notan blev lång när hjälper folk. Men vem ska ersätta Sverige????

Men ska vi hjälpa dem som inte kan sköta sig??? NEJ SÅKLART. Men vad gör vi då åt saken, när skadar svenska folkets land med våldtäkter och gruppvåldtäkter på löpande band. VI TILLÅTER INTE DET ENS.

Men får åka hem på en gång, vi hjälper inte våldtäktsmän från att bli dödad i sitt hemland. Men tar död på oss ,och kan stanna hemma i sitt hemland. Men lämna ut pass till män som skadar oss. Men tar sig även igenom med falska pass när de flyr till länder. VI SKYDDAR BARNEN, BARNBARNEN, FAMILJEN, OCH INGEN SKA RÖRA OSS ENS.

Men vad gör landet flyr från lämna ut pass till dem???Vi fick problem folk som skadar oss. STANNA HEMMA, SÅ KAN TA HAND OM ERT LAND. Men ser det så, genom att de skadar till och med barn som flyr hit, men hitta en plats i paradiset ,som killar skadar barnen i fötterna ,men föräldrar litar på LANDET SKADAR INGEN HAR FRED, flyr med två barn skydda dem från krig. Men hamnar i ett gängkrig blev skjuten i fötterna.

Men vi har neutralt land, ingen kan göra så men gänget gjorde det. Nu vill tjejerna inte stanna kvar ,genom att är rädd att bli skadad igen. Men är det så vi hjälper folk från krig??? NEJ SÅKLART MEN FÅR INTE UPPREPAS ENS.

Men söker hjälp skydda barnen från att bli skadad ,och många dör på vägen idag. Men krig är inte kul folk i en sandlåda, som måste skjuta ner varandra, men förstör andra länder och dyrt att bygga upp igen, men skiter i det såklart. Måste bränna ner viktiga konstverket som får gömma undan idag gammal konst går inte sätta tillbaka. MEN EN DEL RESPEKTERAR INTE DET.

Men andra världskriget hade annan syn på det ,skydda det genom att har respekt mot länderna som dödar folk. MEN KONSTVERK SKYDDAR FOLK PÅ DEN TIDEN, genom att visar respekt mot landet med dyr konst. Men andra människor som leker idag, men bara problem idag när tar in folk från invandringen sköter sig inte ens.

Men vilken hit och skada landet och notan blir dyr idag. Men lämna ut notan till länder som skadar landet, lämnar ut pass till killar som flyr hit. Men en del flyr med falska pass. MÅSTE ERSÄTTA SVERIGE SOM SKADAR SÅ MYCKET IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 56475c847915734bb8888d4bb747d462.jpg

MEN HJÄLP KVINNOR OCH BARN OCH BARNFAMILJER. Männen ger landet hjälp med pass, när har krig kan hamna i krig själv ,och därför flyr med barnen.

Men mamma vart tog hon vägen då?????? Men hon går först av alla männen ,mamma och barn som går först.

Vart tog hon vägen, genom att vi har en cirkus i Sverige när killarna dök upp. Men startar problem med allt, och förstår inte vart allt kommer ifrån. MEN HJÄLP RÄTT MÄNNISKOR KVINNOR OCH BARNFAMILJER.

Männen skadar oss, som vill själv inte bli dödad ,men bränner oss och kör med våldtäkter och gruppvåldtäkter, men ingen förstår vad regeringen har tagit in för galningar ,som gör så fula saker. INGEN FÖRSTÅR MÄNNENS TANKAR NÄR GÖR SÅ FULA SAKER. Men har ingen hjärna att tänka med ens när gör så fula saker mot oss.

Men har ett hårt hjärta som vi får lida av då. Men är konstigt att föräldrar lär dem sköta sig. Men vi lär våra barn sköta sig så gott det går. Men kommer från hård kultur ,då borde killarna sköta sig. De lyssnar på föräldrarna men tji fick vi. Men hårt uppfostran tror vi sköter sig när lämnar ut pass till dem. MEN FÖRÄLDRARNA SER INTE NÄR HJÄLPER BARNEN TILL SVERIGE.

Men ingen skickar brev till föräldrarna ens, men vet inte vad barnen gör för tok ens. Men får reda på det ,men skyller ifrån sig såklart. Men måste ta fram stora bevis till dem. FÖRÄLDRAR MÅSTE FÅ REDA PÅ DET.

Men killarna flyr själv med pass, men då ska sköta sig ,annars får stanna hemma och ta hand om sitt eget land. Vi måste ta hand om vårt land. ALLA LÄNDER HAR LAGAR ATT FÖLJA DÅ. Men vi tar upp problem land. Men en del följer landet och vill börja om sitt liv. Men sköter sig såklart. Men så finns en klick, som inte sköter sig och utmärker sig så mycket ,så folk blir rädd att hjälpa folk från krig idag.

Men syns på en gång, att killarna lever med kriget när klev över gränsen ,då ska sitta lugnt och vänta på fred i sitt land. MEN SÅG LITE AV DET. MEN EN DEL KILLAR UTMÄRKER SIG SÅ MYCKET, MEN SÄG NEJ TILL DEM.

Men har de gjort det????

Men skjuter ner folk gängkrig ,som vi får problem med barnen dör idag, som är född i Sverige. Men hur många har blivit skadad av folk som hjälper då??? DET ÄR MÅNGA SOM FÖRLORAR LIVET IDAG FÖRÄLDRAR FÅR SÖRJA SINA BARN. Men sätter in barnen i problem områden ,då hamnar i konflikt och bråk ,men startar gängkrig som är på modet idag. Bara problem idag när sätter in folk i områden, som redan bor där. Men flyttar när blir för mycket bråk ni skapar där. FOLK ÄR RÄDD ATT FÖRLORA SITT LIV.

LAGBOK OM SVERIGE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-2.png

NOTAN BLEV LÅNG, men ska betala skadan som blir, genom att lämnar ut pass och skicka hem killarna med enkelbiljett ,och låt landet ta hand om skador ,som vi måste ta betalt för då.

Men även lämna landet, genom att landet lämnar ut pass, då måste sköta sig som handen i handsken när tar hjälpa av Sverige. MÅSTE LEVA UTAN ATT SKADA OSS MED SAKER VI ALDIRG MÖTT PÅ DÅ.

Men måste betala skador, som har skadat många ställen i Sverige ,och skicka hem männen när har skadat landet. Men har ett eget land att resa hem till, och visa vistelse i Sverige ,då kan ta hand om folk som sköter sig inte, geom att vi är neutralt land. BERÄTTA NÄR DE KOMMER HEM.

Men killar kan vara rädd när åker hem. Men möta föräldrar eller andra ,som lever med är inte kul populärt att möta på ,genom att skadar Sverige med våld och våldtäkter och gruppvåldtäkter, men dödar folk i landet då. MEN ÄR BRA ATT BERÄTTA FÖR DEM. Men har svårt att visa sig.

Men lade ner regementet. Men kolla på landet gör idag, startar igång regementen på många ställen idag. Men vi siktar mot fred som haft fred så länge, vi vill ha fred och lägger ner regementen, som måste starta igång. VI VILL HA FRED I LANDET NU.

Men tror ni killarna är glad idag när måste infinna sig ,att göra lumen som är så fel för dem. Men får sätta igång regementet på en del ställen, för drar in killar från krig ,som skulle tagit hand om sitt eget land, då slipper vi sätta igång regementen på flera ställen, som låg i malpåsen. MEN INGEN ÄR GLAD ATT STARTA IGÅNG REGEMENTEN. Vi står för fredsland.

Men såg vi kan göra andra kul saker än döda människor ,som folk gör i andra länder. Men vill slippa krig, men var så glad många när lade ner regementen slapp göra lumpen då. Men ingen smart människa tar in när de skadar fredsland ,vi har jobbat mot det. VI JOBBAR MOT FRED OCH VI HAR LAGT NER REGEMENTE.

Men tar in folk som skulle varit hemma och skjuter i sitt hemland, än att ta dem hit. Nu måste startar upp regementen, som ingen trodde skulle hända igen. Men dyra kostnader starta igång det. MEN INGEN TÄNKER PÅ KILLARNA, SOM SLAPP KRIG I SVERGE, NU SKA DE UT OCH LÄRA SIG DÖDA FOLK.

Men blir så fel starta upp regementen ,som ingen trodde skulle starta igång igen. Men folk var glad att slippa göra lumpen ut på flera ställen. Men vill leva många killar idag. Men ingen tänker sig för när tar in krigs killar ,som skulle varit hemma i sitt land ,nu måste Sverige starta igång regementen och ingen är glad för det. MEN HJÄLPER FEL FOLK IDAG.

Men Sverige fått en smäll idag när tar in folk som dödar oss, och alla ser stanna hemma när ni har krig med er, då kan vi överleva då. Men alla som skadar landet får ersätta skador från allt, genom att lämnar ut pass och falska pass ,som regeringen ska FÅ ERSÄTTING FRÅN ALLA SKADOR DE GJORT ,ersätta skadan som blev ,och landet tar hand om det genom att skickar dem hit, och då fick vi problem ,genom att vi litar på dem när söker skydd.

Men vi tror de gör ingenting, men så var det värre folket vi tog in. Men måste ersätta landet skador, men låt ta hand om folk som skadar landet, notan blev lång när hjälper dem från krig. GAV KILLAR PASS ,MEN DÅ FÅR ERSÄTTA SKADAN LANDET KOMMER IFRÅN.

Men skadar barn som är född i landet ,och då accepterar vi inte det ,GENOM ATT VI VILL HA TILLBAKA GAMLA SVERIGE. Men freden i landet ,vill ta tillbaka från allt tok har tagit in. Vi har barn som ska växa upp ,genom att föds till ett fritt land ,då ska vi ha fred såklart. Men måste leva även barnen och barnbarnen då.

Men ingen tror att kan göra det. MEN VI KRÄVER FRED I SVERIGE. LUGN OCH RO VILL VI HA NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.