BEHANDLINGSHEM – TREATMENT HOME

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka-slc3b6jor-birgitta-andlig-inspiration.png

BOR PÅ BEANDLINGSHEM UNGDOMAR SOM BOR DÄR. Men lever inlåst men många bor där. Men har problem med droger och alkoholen som lever på behandlingshem. Men bor i rum där kan stänga dörren runt sig. Men har problem med mycket när ungdomar hamnar där. Men föräldrar som har svårt att ta hand om sina barn, men hamnar på behandlingshem. DET ÄR INTE BÄSTA PLATSEN FÖR UNGDOMAR OCH FÖRÄLDRARNA.

Men mycket folk som bor där ,genom att vi får upp behandlingshem, då har de problem som hamnar där genom invandringen killar kan hamna där även tjejer hamnar där. MEN FRUKTANSVÄRT ATT LEVA DÄR NÄR KAN TA HAND OM UNGDOMARNA SJÄLV.

Men är en plats där ingen ska hamna på behandlingshem då. Men har ökat på när Sverige fått problem folk ,då ryker ungdomar med ,genom att ingen ser vad som händer ute på fältet när de säljer droger ,som är bland det vanligaste droger idag som Sverige har fullt med. Men kommer även folk från flyktingarna idag ,som hamnar där, genom att de blir drabbad även ungdomar som hamna i bråk och droger idag. LANDET BLIR VÄRRE OCH VÄRRE IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 418279c740c51e24a5768499caae2404-children-painting-beautiful-paintings.jpg

Men världen är svart idag för föräldrar när ungdomar hamnar fel. MEN LEVER FRUKTANSVÄRT LIV UNGDOMAR IDAG.

Men kan även möta på ungdomar på behandlingshem, som kan lära ut problem för den som hamnar där. Men finns så många duktiga lärare ,som kan sätta folk i problem som hamnar på behandlingshem. DET ÄR INGEN PLATS FÖR UNGDOMAR SKA HAMNA PÅ ENS. Men bättre skydda dem från att hamna där.

Men kastar in ungdomar som hamnat fel i livet. Men droger flödar även där, folk tar hjälp att komma ur sitt beroende med droger alkoholen. MEN DET ÄR ETT STÄLLE INGEN SKA HAMNA PÅ ENS, genom att ungdomar mår dåligt av mycket är med om. Men samhället är inte kul för ungdomar idag. Men lever i en tuff värld idag.

Men får hjälp med behandling som hamnar där arbetar med ungdomar. Men världen är mörk för dem ,som hamnar där och bättre att föräldrar tar ansvar ,och sätt dem inte på behandlingshem ,men mår dåligt att de hamna där ,som ingen tänker på lätt att sätta in barn på behandlingshem. NÄR DE SKA LÖSA UPP PROBLEM MED BARNEN SOM ÄR DEN BÄSTA VÄGEN ATT GÅ.

Men ungdomar som hamnar där mår inte bra när tar hjälp av personal ,som är inte trygga hemmet utan ett rum där ska bo långt från sina föräldrar ,som bådar inte gott. Men många ungdomar mår dåligt att leva där är ingen trygg famn att vila i. UNGDOMAR KAN BLI DÅLIG ATT LEVA DÄR.

Men tar droger mår dåligt täpper till sitt lidande när tar droger. MEN MÅR OFTAST DÅLIGT SOM TAR DROGER.

Hittar droger på gatan täpper till lidandet när de mår dåligt. Men hamnar på behandlingshem blir sämre för dem SOM HAMNAR PÅ BEHANDLINGSHEM.

Nu kan folk får problem från invandringen ,som kan vara snäll eller farlig vem möter de på när tar hjälp av Sverige.

Men många mörka män som hamnar där kan vara extra farlig, genom att de har en annan syn att leva när kommer hit. Kan ge problem som svenska ungdomar får lida av. MEN ÄR FEL ATT SÄTTA SVARTA PÅ BEHANDLINGSHEM.

Men svarta har problem att vistas bland ungdomarna, men är inte säkert att leva med när kan göra saker ,som ingen tänker på genom att svarta kan hamna på behandlingshem. BLANDA INTE MED UNGDOMAR SOM LEVER DÄR.

Men flyr från land som har krig, och då kan de skada oss när de hamnar i bråk ,men är inte smart att sätta svarta på behandlingshem, genom att svenska ungdomar mår så dåligt idag . Men kommer många svarta idag, som hamnar även på behandlingshem. MEN HAR GJORT SÅ MYCKET SKADOR SVARTA SOM FLYR HIT. Men har svarta ändrat om sig???? Men går inte lita på alla som kommer hit.

Men vi har ett land i kaus ,så även behandlingshemmen bli överfylld med killar som kommer från krigs länder, kan inte låta bli att skada folk när kommer från länder som har krig. MEN FORTSÄTTER NÄR FÅR HJÄLP MED PASS, DÅ KAN ÄVEN SKADA OSS DÅ. Men landet är upp och ner idag, men ingen verkar normal idag.

Men många länder har problem folk idag folk dör när tar in fel folk ,som även sätter killar på behandlingshem, som skadar svenska ungdomar blir drabbad då. Men sätter in svarta på behandlingshem när de hamnar i konflikter och droger och alkoholen. KAN SÄTTA IN FOLK PÅ BEHANDLINGSHEM.

Men blandar ihop ungdomar som ska inte blandas ihop, annars har vi inte fått upp behandlingshem ens. Men ser problem föräldrar får idag när tar in farliga män ,som kan skada oss. SKA INTE BLANDA SVARTA NÄR DE VET HUR DE ÄR EN DEL KAN VARA FARLIG ,som kommer från länder som lätt kan skada folk när flyr från krig idag.

Men många har fått pass och hamnar här men ska sköta sig, men sluta skada svenska folket när har fått pass. Men tji fick vi ,men skadar folk när kommer från en del svarta länder. MEN SKA INTE LÄMNA UT PASS TILL LÄNDER SOM ÄR FARLIG FÖR OSS. När kommer hit ,då får ungdomar skada sig på dem, men blir fel att vi ska lida när de har krig, men är rädd att hamna krig och dör. Men fixar pass, men då ska de sköta sig såklart.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

MEN VAD KAN UNGDOMAR GÖR NU? Hålla sig så långt från svarta genom att slippa problem med dem. MEN SITT INNE PÅ RUMMEN NÄR SVARTA ÄR DÄR, genom att skydda er. Men försök att håll er lugn ,genom att slippa problem att bli skadad av dem.

Men Sverige måste tänka på det. Men sätt inte svarta hos svenska ungdomar, genom att skydda svenska barnen nu. Men kan inte lita på svarta männen när sätter in dem på behandlingshem. MÅSTE HA KOLL PÅ DEM.

Men försök att håll er långt från dem bråka inte med dem, kan ta kniven om de har närheten av den ,eller så göm allt som är farligt för dem.

Men vi har ett land med problem idag ,när ingen ser killar som kommer hit kan skada oss, som är onödigt att ta in dem i landet när de flyr från krigs länder, då kan gå in i krig i Sverige. MEN VI FICK PROBLEM LAND NÄR TOG HIT SVARTA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

VAD KAN NI GÖRA ÅT DET??? Lämna ingenting framme när de bor svarta män. Men tänk på att skydda ungdomar, som bor där ,genom att vara vaken och håll koll på det.

Men kan bli skadad av svarta, som bor där kan göra vad som helst om de hamnar i bråk med dem. MEN ÄR INTE LIK OSS ENS, MEN ÄR INTE SOM OSS ENS.

Men försök håll er så långt från svarta ,genom att de sätter in dem på behandlingshem, som ingen ska sitta med svenska ungdomar ens. Men hamnar i bråk ,då kan sätta in svarta på behandlingshem. MEN INGEN BRA PLATS ATT HAMNA PÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

Men skicka hem där kommer ifrån, genom att får pass och lämnar ut till dem. ENKELBILJETT.

När de skadar killar och tjejer ,då är det en enkelbiljett ,genom att är inte som oss ens.

MEN KILLARNA SKA SITTA LUGNT NÄR DE FLYR HIT, och låta bli oss ,genom att de har krig i landet flyr från. Men kan stöka till här som är inte okej, resa hem genom att vi har fred i landet, men kan stöka till för oss. MEN HAR STARTAT IGÅNG REGEMENTEN PÅ FLERA STÄLLEN. Vi har haft fred i många år. Men blir fel med alla som hjälper hit.

Men bästa av allt när de skadar oss ge en enkelbiljett när skadar oss. VI HAR ETT PROBLEM LAND MED DROGER OCH ALKOHOLEN FLÖDAR. Men försök att håll er vaken då. Men regeringen får inte blanda ungdomar nu ,genom att det blir som när de sätter dem i skolan ,som blev bara problem men är inte som oss ens.

Men tänk på det blanda inte med dem som lever där. Men kan hända mycket när de lever bland andra människor. Men måste hålla koll på det ,och ta bort allt som är farligt som kan skada dem. Men var inte för nära svarta. VAR VAKEN NÄR DE KOMMER DIT. VI FICK UPP PROBLEM MED BEHANDLINGSHEM.

Men ska resa hem när kriget är slut ,men ska sköta sig som handen i handsken ,när de tar hjälp av svenska folket. Men blir fel för svenska ungdomar när tar in svarta kan skada dem ,genom att är ett annat folk tänker inte vad de gör när blir pressad kan skada ungdomar som lever där. MEN SVERIGE ÄR UPP OCH NER IDAG, MEN LANDET ÄR MÖRKT OCH HEMSKT LAND. Bara problem land när de tar in folk som dödar oss ,som flyr själv från krig.

Men dödar och bränner och knivar och våldtäkter och gruppvåldtäkter ,men blanda inte tjejer ihop med svarta männen. VAR NOGA MED DET ,EN DEL ÄR PIGG PÅ GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER, SOM KOMMER FRÅN DEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.