ORM – SNAKE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är artwork-drawing-green-dress-envy-wallpaper-preview.jpg

SER EN STOR TJOCK ORM SOM LIGGER I SÄNGEN. Men lång och tjock ligger i sängen. Ormen har mörkt skinn och svarta fläckar men tjock och lång. Men ormen har mönster över hela ormen.

MEN ORMEN ÅKER IVÄG FRÅN SÄNGEN slingrar sig och åker iväg. Men åker mot fönstret och tittar ut. Men åker iväg efter kanten.

ORMEN HITTAR EN TRAPPA. Men slingrar sig ut från lägenheten. Men dörren står på glänt, genom att någon har satt upp dörren. Folk har satt upp dörren med en sten. Men då tar ormen chansen tar sig ut genom springan i dörren.

MEN SER LÄGENHETER BOSTADSOMRÅDE ORMEN SLINGAR SIG ÖVER GRUSIG GÅNG. Men ormen hittar ut från lägenheten. Men slingrar sig över sten och grus. Men slingrar sig iväg ,genom att dörren stod öppen och tog chansen att se lite annat då.

MEN SOLEN LYSER ÖVER ORMEN, men ormen verkar gilla solen tittar upp mot solen.

Snake walk: The physics of slithering - BBC News

MEN ORMEN KRYPER VIDARE MOT STENHUS DÄR FOLK BOR. Men ormen är på rymmen såklart, men slingar sig vidare mot huset där folk bor, som bor många människor där. Men ormen kryper vidare huset där folk bor. Men ormen har rymt, men är nyfiken och slingar sig vidare. Ormen på rymmen ,som har svårt att hitta hem igen. Ormen fortsätter slingrar vidare genom sten och grus.

MEN ÄR VARMT UTE OCH SOLEN SKINER. Men ormen får problem med skinnet. Men söker skugga, men i vanliga fall brukar gömma sig i sanden. Men ormen lever i Sverige utan sand ,men söker skugga och gömma sig. Men ingen sand som ormar behöver gömma sig i. Men letar efter skuggan genom att skydda sig mot solen.

MEN ORMEN HITTAR INTE SKUGGAN NÄR SOLEN SKINER. Men ringlar sig iväg. Men solen är varm den dagen när ormen smet från sitt hem. MEN ORMEN ÖMSAR SKINN. Men folk hittar skinn från ormen och håller i skinnet.

MEN EN PERSON ÖPPNAR DÖRREN ,DÅ SMITER ORMEN IN GENOM DÖRREN. Men är svalt i trapphuset och ormen måste skydda sig mot solen. Men ringlar ihop sig i ett hörn. Men ormar gillar ligga svalt. Men ormen har hittat en plats i skuggan.

MEN FOLK SPRINGER I TRAPPEN. Men ormen har hittat en plats i skuggan. Men ormen ligger i ett hörn under trappen och skyddar sig.

Snakes and Snake-like Robots Show How Sidewinders Conquer Sandy Slopes

MEN ORMEN BÖRJAR RÖRA PÅ SIG. Folk går med tjocka skor. Men har skinnskor på sig med hårt läder och sula.

Men skorna ser ut som mocka, men kraftiga skor. Men ormen åker förbi skorna GENOM ATT HAR TJOCKA SKOR PÅ SIG. Men ser ut som kängor har på sig när de går runt ormen.

Men ormen åker förbi när har tjocka kängor på sig. Men kan gå runt ormen utan problem då. Men ormen tittar på dem händer ingenting. MEN HAR TJOCKA KÄNGOR ,SOM HJÄLPER NÄR HAR MED ORMAR ATT GÖRA.

MEN KRYPER IN GENOM BYXBENET, men kryper undersöker när kryper in genom byxbenet. Men kryper ut från byxbenet. Ormen kryper iväg ,men ser hans vassa vita tänder. Men ormen gör ingenting fast han visar sina vita tänder.

MEN ORMEN VAR INTE FARLIG. Men folk kan bli rädd när de ser en orm. Men springer fort från ormen kan ha ormskräck ,men vill inte komma nära ormen.

MEN FOLK SKA VARA AKTSAM NÄR DE SER EN ORM. Men ingen vet vad ormen kan göra med dem. Ibland finns det snälla ormar och ibland finns livsfarliga ormar ,som vi ska hålla oss undan.

MEN SATTE PÅ SIG KÄNGOR NÄR HAR MED ORMAR ATT GÖRA DÅ. När ormen ömsar skinn, då kan ormen ligga på annan plats. Men ormen kan vara på annan plats när den ömsar skinn. Men ormen hittar trapphuset och söker skugga där. När ormen rymde, då hittar ormen svalt plats ,trapphuset svalt ställe att ligga på. Men ormen rymde ,men måste hitta en plats i skuggan, söker sval plats trapphuset under trappen blev ormens skydd då. Men ormen kryper in svalt och skönt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är artwork-drawing-green-dress-envy-wallpaper-preview.jpg

MEN SOM HAR ORMAR KAN FÅ PROBLEM MED ORMARNA. När ormen smiter rymmer då letar ormen sval plats ,genom att ormen gillar inte solen. Men söker skugga gillar inte solen så mycket.

Men ormen letar i trapphuset kan gömma sig. Men i vanliga fall ,då kryper ormen ner i sanden och gömmer sig. Men hittar en plats i skuggan, då blev det trapphuset som är svalt att ligga där. ORMEN SÖKER EN SVAL PLATS.

MEN FOLK KAN FÅ PROBLEM MED ORMEN NÄR DEN RYMMER, det händer att ormar rymmer då. Men folk kan bli rädd när de ser det. Men gillar inte ormar kryper runt folk.

MEN FOLK SKAFFAR SIG HUSDJUR OCH FOLK KÖPER ORMAR SOM HUSDJUR. Men är vanligt idag att folk köper ormar.

MEN VI FICK UPP DET OCH LÄGGER UT OM ORMAR.

Snakes, pretty, fantasy woman, dress, white hair, bonito, woman, animal,  sweet, HD wallpaper | Peakpx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.