ALLA HAR RÄTT ATT LEVA OCH BO- EVERYONE HAS THE RIGHT TO LIVE AND LIV

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 334428.jpg

GÅR I SNÖN MEN FULLT MED SNÖ. Men kan bli en kall vinter i år eller varm vinter ,men Sverige har kall vinter. Men springer mot en stuga ,genom att skydda sig. Men fryser så mycket ,men kallt och skakar i hela kroppen ,och händerna är så kall fast har varma vantar på sig. Men kylan drar igenom kroppen och fötterna står och hoppar fast har skor på sig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4530713-kpgrairn-7.jpg

Men ingen kan sitta ute när kylan slår till ,men snabbt springer vi in i värmen. Men fick med sig nycklar låser upp stugan med. Men går in i stugan och värmer sig så mycket. Men har kamin som värmer så mycket ,men slår på värmen när kylan slår till. MEN HÄRLIG ATT VÄRMA SIG NÄR KYLAN SLÅR TILL, MEN INGEN KAN SITTA UTE DÅ.

Men vintern blir bara värre och värre i år ingen kan sova ute när minusgraderna stiger mot 25, eller mer när kylan slår till. Men landet har kalla vintrar, som igen kan sitta ute ,men springer in på en gång, genom att vi fryser så mycket. MEN LANDET ÄR UPP OCH NER IDAG.

Men kallt land föds vi i med snö och kyla. Men då ska allt stämma med lägenhet eller hus vi väljer då. Men föds hit, då ska allt stämma, så vi kan leva och bo. MEN SÄKEHET ATT INGEN DÖR AV KYLAN NÄR FÖDS HIT. Men är dålig att fixa ekonomin åt folket, då måste se över allt när landet är så kallt med kyla och snö.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852e8bb4edb3441a39bd1ff46b2e7d63.gif

MEN ÄR INTE KUL ATT FÖDA BARN DÅ. Men barnen växer upp ,och då ska även säkra dem ,men kan hamna utanför samhället om ingen ordnar det.

Men lön och lägenhet ska gå hand i hand med alla som söker lägenhet idag. Men får hitta på en bra lösning ,så folk kan söka sin lägenhet eller söker hus ,radhus ,som en del vill ha utan hinder att söka sin plats i livet ,och det har alla människor rätt till idag. MEN VI HAR RÄTT ATT LEVA OCH BO OCH FÅR LÖSA DET NU.

Men vi har kalla vintrar ,och då måste regeringen kolla på det att vi har minusgrader, som ingen vill känna av när vintern närmar sig nu. IN I VÄRMEN PÅ EN GÅNG.

MEN VAD HAR HÄNT I SVERIGE, KAN VI FÖDA BARN SÄKERT FÅR TAK ÖVER HUVUDET. Men en dag flyttar hemifrån och då ska skaffa sin första lägenhet.

SOM ALLA HAR RÄTT TILL ATT LEVA OCH BO I SVERIGE. Men alla har rätt till lägenhet genom att Sverige kalla vintrar kan dö av kylan om stannar ute för länge.

Men regeringen måste se över ekonomin idag genom att alla har rätt att leva och bo. MÅSTE BLI ÄNDRING I LANDET NU.

Men förr ,då gick det så bra ingen hade problem förr i tiden. Men såg till att bygga lägenheter för människorna. Men hade lön efter det och fungerar bra på den tiden. MEN HADE BÄTTRE GENOM ATT VI SÅG SÄLLAN FOLK SOV UTE.

Men folk som hade problem med alkoholen eller droger. Men folk såg hade problem med det ena än det andra, men började samla pengar till dem. MEN VAR ANDRA SOM LEDDE LANDET DÅ.

Men då ska det fungera ,när vi lever 2021 lön ska väga upp med lägenheten. Men alla har rätt att bo när andra har lätt kan ta en lägenhet, men då ska andra göra samma sak som dem. HANDLAR ATT HJÄLPA VARANDRA HÅLLA NER HYRAN PÅ EN DEL LÄGENHETER.

Men vintern är inte kul i Sverige och föda barn, då vill man att säkra barens framtid. Men har kallt land, då ska ingen sitta ute ens utan tak över huvudet såklart. MÅSTE SE TILL ATT EKONMIN GÅR HAND I HAND.

MEN FOLK KAN VARA SJUK AV MYCKET SAKER IDAG. Men har dålig lön, bidrag och andra bidrag ska täcka upp leva och bo. Men kan få lite pengar från olika jobb ,eller får bidrag på annat sätt ,men måste täcka upp pengarna idag, genom att ingenting är gratis när vi lever i landet. Folk måste få hjälp idag.

MEN HUR SKA VI VÄNDA ETT LAND IDAG när folk fått problem med arbete, vi fick coronavirus. Vi hade inte tänkt att landet drabbas av virus. Men har blivit värre och värre landet när ingen verkar sätta stopp på värsta virus.

Men fortsätter sprida, och vi vill även rädda ekonomin för mycket människor idag. Folk är arbetslös idag ,och då blir sämre pengar i kassan, som måste ändra om då. MEN VI PRATAR OM SVERIGE. Sverige måste börja bygga för att leva och bo ,så alla får chansen leva och bo.

IBLAND HÄNDER ATT TERMOMETERN STÅR PÅ 46 GRADER KALLT. Det händer ibland att termetern stiger en del vintrar. Men förra året fick vi kall vinter. Men en del platser i Sverige är kallt. Men förr kunde termometern stiga upp till 50 grader kallt den vintern.

Men folk kan dö när de hinner inte in i värmen. Men hände för många år sen var på väg till en fäst. Men var 25 grader kallt, men han dog när han hann inte in värmen. FOLK KAN DÖ NÄR DE KYLS NER FÖR MYCKET.

Men Sverige kan smälla till ,och ingen vill gå ute ens. Men alla förstår kan inte sitta ute ens fryser till en isbit, men ska vi ha det såhär, då kan ingen överleva i landet när gör ingenting åt folk problem. MÅSE SE ÖVER DET GENOM ATT FOLK SKA LEVA OCH BO.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9063e7194d44b2129f2f886c77a03031.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.