YASMINE OCH NATHALIE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

YASMINE VAR HEMMA HOS MIG. Men var i en lägenhet. Hon bor hos mig. Men vi höll på med saker och ting. Men vi skulle se på film ,som vi gillar se ihop krypa ner i soffan och titta på filmer.

Men Yasmine kommer till mig. Yasmine är hemma hos mamma. Men har vänner runt sig. Men hon står med vänner. Hon har lätt att få vänner. MEN HON HITTAR VÄNNER ÖVERALLT ,GENOM ATT HON ÄR POSITIV OCH GLAD TJEJ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cab07253cf182946a9b5d2122ebdc699.jpg

MEN YASMINE HAR VARIT MAMMAS TJEJ I ALLA ÅR sen hon föddes till värden.

Men har varit jag och hon. VI HAR HÄNGT IHOP.

Men kan inte bo borta ens utan hemma hos mamma ,som varit så i alla år. När hon bodde hemma ,då var hon trygg hos mig. MEN VILLE VARA HEMMA ,OCH SOVA BORTA VAR INTE HENNES GREJ.

MEN VAR ALLTID JAG OCH YASMINE VI TVÅ, men hon följer mig till Ella, hon måste vara med mamma, och kan somna i soffan hos henne.

Men kan hitta henna sovande både här och där. Men hon vill följa med mamma när jag hälsar på folk. Men Yasmine var så när hon bodde hemma. Men mamma och Yasmine. MEN HON MÅSTE FÖLJA MED.

Men hon älskar mormor ,men mamma var bäst hon kunde stå och dra i mig, när jag skulle bort. Men vill vara med mamma då. MEN HAFT DEN SAMHÖRIGHETEN VI TVÅ.

Men hon hade kompisar såklart ,som hon hittar vart än hon bor. Hon är drivande kraft i familjen. YASMINE ÄR STARK OCH KAN STÅ EMOT SAKER OCH TING. Men framtiden för henne är viktigt att leva utan problem, som folk drar på sig. Jag har en framtid kunde hon säga till folk när hon gick förbi dem. YASMINE ÄR STARK DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vladimir-volegov-tuttart40-30.jpg

MEN SVÅRT ATT SOVA HOS MORMOR SIN, Mormor fick sova hemma hos Yasmine. Men leva utan mamma har varit svårt i många år. Sova borta en kul grej ,men för Yasmine var inte så kul då. Men hemma bäst för henne. Men kan sova hos kompisar när hon växer upp. Men inte alla kan hon sova hos, måste lita på dem, vänner.

Men fick hämta henne när hon var ute och tälta ,men var genom skolan var på läger i skogen. Men ringer mig, men fick åka och hämta Yasmine. Men hon mådde så dåligt när jag kommer dit. Men andra ungdomarna gick det bra med. MEN VAR INTE KUL ATT SOVA DÄR.

Men Yasmine vill hem på en gång fick kasta mig i bilen och hämta henne. HON HADE SVÅRT ATT HÄNGA MED ANDRA SOM VAR MED DÄR.

Men var mammas tjej ,och mamma var inte där. Men var inte mammas grej. Men hon skulle följa med ungdomar på det. Men var regn och blött i tältet. MEN HON ÅKTE HEM PÅ EN GÅNG, VAR SÅ GLAD NÄR JAG HÄMTAR HENNE. Men var så trött när hon kommer hem till mig.

MEN HADE TÄNKT LÄSA LITE NÄR JAG FLYTTAR HEM FRÅN GÖTEBORG. Men läste när jag var där.

MEN VILL LÄSA IGEN fast läst upp betygen från dålig skola. Men läste i Göteborg. MEN BÖRJAR LÄSA IGEN ,men svårt att göra det, jag tänkt mig. Men varje natt ,då står Yasmine och håller i byxbenet ,och vill upp i famnen på mig. Men tar upp Yasmine i famnen när hon bara gråter ,och ska sitta i mitt knä.

Yasmine vill ha uppmärksamhet, som jag hade svårt att ge henne. Men försöker med alla medel fixa min skolan. Men gick dåligt när hon gjorde så. Men Yasmine är känslig tjej ,men behöver mamma mer än skolan. YASMINE ÄR MER VIKTIG ÄN SKOLAN.

Men hon gjorde så flera gånger. Men måste sluta skolan, genom att jag orkar inte med skolan då. Men förstår inte varför jag börjar läsa igen, när jag hade läst upp betygen ,och gick den skolan inom kontor och distribution. MEN LADE NER SKOLAN ,MEN HITTAR ARBETE INOM KONTOR TILLSLUT. MEN VAR HEMMA I 3 ÅR. MEN BÖRJADE PÅ DAGIS.

Men var mammas tjej och dagis. Men Yasmine grät när jag lämnar henne. Men hon blev så leden när jag lämnade henne. Men ville vara hemma med barnen, men hade inte den möjligheten då. MEN TESTAR ALLT ATT HITTA ARBETE ,FÖR ATT GYNNA YASMINE OCH NATHLIE.

MEN ÄN IDAG SAKNAR DEN TIDEN SMÅ TRIPPANDE FÖTTER DÅ. Men kan tänka tillbaka på den tiden ,när jag hör tassande fötter, men mamma kan vi läsa en bok ,eller annat, men hänger vid diskbänken, men ska hjälpa till då.

Men saknar tiden ,så jag blir galen och vill bara börja om igen och igen med Yasmine och andra barnen då. MEN ÄR SÅ TRIST NU. BARNEN BÄSTA TIDEN MED DEM SAKNAR DEM VARJE DAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 23e7f0d3025408f2118860550d1a6653.jpg

Men Yasmine är inte glad idag när mamma fick bekymmer med allt. YASMINE MÅSTE HA ETT HEM ATT HÄLSA PÅ SIN MAMMA DÅ. Men världens sämsta plats flyttar jag tillbaka till. Men saknar mamma när hon levde på den tiden. Men ångrar än idag att jag flyttar hit, men en stad som är hemsk.

Men vet andra sett Östersund är dålig att hjälpa till när handlar om hälsa, då är det bara problem med allt. Men hört från Stockholm på den tiden när jag var dit. Men var så chokad över Östersund. ÖSTERUND ÄR PROBLEM STAD.

Men Yasmine bor i Norge perfekt land ,som kan ta hand om folk. Men mamma bor i Sverige ,som folk blir chockad över landet då. Men Östersund är värst från andra sett då. MEN YASMINE FICK PROBLEM NÄR VI HAR GALNINGAR I LANDET.

Men hon är van att komma hem till mamma då. Men alla har rätt till det såklart. ANDERS HAR INTE VARIT SÅN FAVORIT, genom att han har humör. Men kommer fram mer och mer om han. Men sa till Yasmine ,varför sa du inte till mig??? Hon var tyst. Men vill knappt hälsa på när han var med mig.

Men har barn och hon tänker på dem. Yasmine sa kan bo på hotell när de hälsar på. Men blev inget hotell ens. Men sa till Anders måste vara tyst när Yasmine och barnbarnen hälsar på. Men han lovar det. Men han höll sig tyst. Men vill inte utsätta barnen ,barnbarnen för det. MEN JAG VILL LEVA MED DEM NÄR HÄLSAR PÅ MIG.

Men är van att hälsa på mamma. Men fick problem med lägenheten då ,när hon tänkte lämna Anders från konflikter och bråk. Men hemma för Yasmine ,är som andra barnen när mamma fick problem med lägenheten. MEN INGEN BLEV GLAD NÄR DET BARA STÖKAR TILL ,MEN SKULLE LÄMAN ANDERS, men vanlig skilsmässa som gick åt skogen då. Men provar att lämna Anders ,som andra brukar påpeka för mig.

Men fick ingen hjälp ,fast jag var i Stockholm visar hur jag ska leva då. Men barnen vet vad som hände med mig. MEN MAMMA OCH BARNEN ,BARNBARNEN VILL HA TILLBAKA SITT LIV SÅKLART. KOMMA OCH GÅ SOM DE VILL DÅ. Vi kan umgås som vanligt ,och träffas och göra kul saker ihop.

MEN YASMINE VÄXER UPP LINN FÖDS TILL VÄRLDEN, men hon har stora syster Nathalie som föddes långt före henne. Men har inte så stor ålder mellan dem. Men en syster till men Yasmine måste acceptera det.

Men syskon måste gilla varandra, men Yasmine får någon att tävla med. Men det blev alltid svartsjuka mellan dem när Linn föddes. Men någon tog hennes mamma ifrån Yasmine. YASMINE MÅR INTE BRA AV DET.

Men svårt att ändra idag när jag blev kär i Anders. Men Anders var lung 2 första åren när vi träffades. Men idag har jag ändrat om allt levt själv med barnen. Men är inte så lätt att ta in ny man i familjen ,men barnen ska gilla han. MEN FÖR BARNEN BLEV PROBLEM NÄR HAN FLYTTAR IN DÅ.

MEN YASMINE HADE ÄNDÅ MAMMA HOS SIG, men för Yasmine blev inte kul att leva alla dagar ,men ny pappa som hon måste acceptera, som Nathalie måste även hon acceptera Anders Linns pappa, som blev inte så bra alla gånger.

Men ensam med barnen tänkte inte jag på. Men vill leva ihop med en man. Men skiljs från Yasmine och Nathalie pappa, men ingen mår så bra av det ändra om sitt liv. Men barnen mår dåligt när jag lämnar pappa deras. MEN BARNEN KLEV IN I PROBLEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed.jpg

Men Nathalie har inte varit så glad alla dagar när mamma hittar en ny man. MEN GLÄDJEN TOGS IFRÅN HENNE.

Men hon blev dålig efter skilsmässan från pappa sin. NAHALIE FICK LIDA AV ALLT NÄR JAG LÄMNAR HAN. Men sett efteråt att blev pannkaka av allt då.

VI HAMNAR I KULTURKROCK Men har den kulturen ,som skadar oss så mycket ,genom att föräldrar väljer en fru till pappa deras. Men har den mörka kulturen, tvingas att leva med en kvinna han älskar inte ens. Men kan inte gå emot familjen ,som valt till deras pappa.

Men igen gillar frun hans ,men kan inte gå emot dem. Men är muslimer gifter bort sin dotter kusin. Men kurder gör så, men vi blev lidande av det. MEN VI FICK LIDA AV DET OCH SPECIELLT NATHALIE OCH YASMINE.

Men han levde dubbelliv ,som många gör dubbelliv när kommer till Sverige. Men frun i hemlandet, och Ömer är pappa till Yasmine och Nathalie ,och lever med Birgitta som ingen tar hänsyn ens. Men har lagar i familjen, och jag blir trött av allt bråk om oss. MEN KAN INTE ENS RESPEKTERA OSS.

Men lever så i många år ,när hoten kommer från byn han kommer ifrån. Men måste ta frun har visar han. Men kusin som finns inte känslor ens. Har inte kärlek mellan sig. MEN KULTUREN ÄR SÅ HEMSK GLÖMMER BORT BARNEN SOM REDAN FINNS.

Han hade hittat sin fru i Sverige. Men han måste lösa upp äktenskapet ,men sitter med två barn, som han måste lämna att leva med. Som var hans älskade barn då. Han har alltid satt dem före dem, genom att han älskar mamma deras så mycket. Men måste lämna frun ,som redan har hittat i Sverige ,och hon vill inte leva dubbelliv som många gör, som kommer från den kulturen. BARNEN FICK PROBLEM PÅ EN GÅNG NÄR DE HAMNAR MED PROBLEM FRÅN HANS KULTUR.

Men även hans pappa levde så när han bodde i Tyskland, men var van att leva så. Men frun hemma och han i Tyskland. Men är så van att leva dubbelliv, som kommer därifrån. MEN TÄNKER INTE SKAPAR PROBLEM FÖR DEM ,SOM STÖKAR TILL FÖR KVINNOR SOM LEVER SÅ. Men kan ha problem familj bakom om sig.

Men får lida som lever med männen, genom att de gifter bort tjejerna med kusinen ,som är vanligt att hålla sig till samma släkt. Men är säker där, men sårar folk på vägen, genom att mamma till Yasmine och Nathalie fick problem när de jagar mamma deras skiljas från han. MEN HAR INTE RÄTT ATT SKADA BARNEN OCH HENNE.

Men hittar varandra och kände kärlek. Men valde att gifta oss ,som de kan inte acceptera då. Men vi valde varandra ,genom att vi älskar varandra ,som hans föräldrar har svårt att inse då. VI FICK LIDA OCH BARNEN.

Men hotar med allt, men vilken kul kultur som är inte normalt att göra så. Men gör så när de styr med järnhand sina barn. Men vem får lida av kulturen ,den som hittar kärleken då. BARNEN FICK LIDA NÄR DE LÄGGER SIG I OM OSS DÅ.

Men fick problem med många saker när vi måste dela på oss då. Vi hade börjat bygga ett liv ihop. Men vi var ung och hittar en plats för oss då. Jag var 20 han 21, men vi hittar varandra då. Men fick välja när vi skulle lämna Östersund. Men valde Göteborg. SEN STARTAR VI VÅRT LIV IHOP.

MEN VI LEVER IHOP I SVERIGE, men ger sig inte bryta mellan oss hotar med allt, som de kan då. Men sitter gråter båda två, och delar sake mellan oss, genom att ingen vill lämna varandra då. Men delar upp allt, men hon kan ta allt ,han har den synen som kommer därifrån. HAN BRUKAR HJÄLPA TILL DÅ.

Men mamma hade inget val än att lämna Yasmines och Nathalies pappa. Men han såg till, att mamma fick det bra gav körkort till henne, kan åka med barnen. Men barnen kan komma ut om har körkort. HAN TÄNKER PÅ BARNEN SKA KOMMA UT ,NÄR HAR KÖRKORT LÄTTRE ATT ÅKA UT.

Men mamma hade inte trott att hon skulle hamna så här ,när hon mötte Ömer. Men kulturen som styr dem, och tjejerna får lida för det. MEN LIDER AV DET, genom att så mycket stökar till för dem.

MEN NATHALIE SATT MEST OCH VÄNTAR PÅ SIN PAPPA DÅ. Hon blev sjuk av det.

Men Yasmine var dålig även hon. Men lagar ,som styr dem. Men vi åkte ner på sommaren fick träffa pappa sin. MEN JAG FÖLJER MED DEM. Men Yasmine vill inte vara där, när jag ser hur de gör mot henne. Men frun ,som ska hjälpa Yasmine med saker hon klarar inte av själv. MEN SKÖTA OM ANDRAS BARN ÄR URDÅLIG PÅ. Men fick mat men andra saker som är inte kul att lämna henne där.

Men var så glad när jag hämtar henne. Men blev inte så ofta hon var ner. Men vi åkte ner men han fick betala allt när vi var där. Han bjöd på allt när vi var där. HAN ÄR GIVMILAD GER ALLT NÄR VI ÄR DÄR. Men ger allt när vi är där ,men behöver inte tänka ens.

Men hade bra tid på den tiden än nu. Nu får man knappt be om hjälp. Men måste fixa allt när jag får in pengar då. Men älskar den tiden, men allt var så enkelt när handlar om pengar. Men nu bara problem med allt. MEN KULTUREN STYRDE OSS DÅ.

Men följde med, genom att Yasmine kan inte vara själv med pappa, fixar en lägenhet, så kan träffa sin pappa då. Men Yasmine är mammas flicka, och svårt att vara hos andra då. MEN KAN INTE LÄMNA MIG.

Men vill att de träffas såklart. Men vill att de ska lära känna pappa sin såklart. Men jag hade inte bra pappa ,men vill att mina barn ska träffa sin pappa då. MEN PAPPA ÄR VIKTIG FÖR MIG. Men vi är två ,som har fött ett barn, då har båda rätt till barnen. Men har alltid sett det så.

Men pappa henne grät en gång när Yasmine vägar åka ner. Men han hade gjort så fint för barnen, så hon kan följa med Nathalie ner. Men Yasmine växer mer och mer, men åka ner till pappa vägrar hon. HAN BLIR SÅ SUR PÅ MIG. MEN HON VÄGRAR DEN GÅNGEN.

Men har aldrig hindrat att åka ner till pappa sin, jag har den synen måste även träffa sin pappa då. Men hon vill inte det, men Nathalie vill följa med han. Men var även hem till hans hemland. NATHALIE VILL TRÄFFA PAPPA SIN. MEN YASMINE FICK PROBLEM NÄR HAN TRÄFFAR EN NY FRU. Men hon har varit arg på hans fru.

Men Nathalie måste följa pappa då. Men sa till henne, men tänk om du vill hem till mamma?? Men gick inte ändra Nathalie fanns inte en chans att ändra henne ens. Men hon ska med pappa, för henne som familjen tog från henne HAN VILL TA MED NATHALIE TILL TURKET .MEN KAN ÄVEN BADA DÄR. Men inte byn kan de bada då.

Men fick åka till badställe bara han och Nathalie utan familjen. Men kan prata med henne på annat sätt än andra då. NÄR HON VAR UNG KUNDE PRATA OM ALLT MED VARNDRA DÅ. Men hon känner pappa sin på annat sätt än andra i familjen. Hon vet hur han är. Han och kvinnor när han lämnar mig.

Men lagar som styr landet, så knäppa lagar då. Men hon åker med pappa sin, men träffar farmor och farfar sin för första gången. Men långt från mamma ,men hon fick se lite annat då. TRÄFFAR SLÄKTEN HANS. Men mår inte bra hela tiden när de är där. Men kan inte stoppa det.

MEN BARA NATHALIE OCH PAPPA HENES FICK MYSA MED VARANDRA DÅ. Men det gick bra, men pappa tog Nathalie till ett badställe ,kan leva båda två. Men bor på hotell ,och får göra som de vill då. Men Ömer har den kontakten med Nathalie.

Men har öppen kommunikation mellan dem ,men andra lever sitt liv ,men han lever annat liv när Nathalie är nära han, får göra som han vill då. MEN FICK BADA OCH GÖRA KUL SAKER NÄR HON VAR MED. Men bara hon var med andra fick sitta i tråkiga byn.

Men åker hem till Sverige ,men mamma får aldrig följa med dit, och se han hemland. Men hon åker hem under sommaren när han åker hem till sitt hemland. MEN VILLE FÖLJA MED, MEN ÅKER HEM TILL MAMMA DÅ. Men vill åka till havet då.

Men bytte liv till värre liv när jag ser tillbaka på allt nu. Men möter Anders ,men får problem liv när jag måste lämna pappa till dem. Men Yasmine var glad att vara nära mig. Men blev annat för Yasmine och Nathalie när jag träffar Anders. MEN HADE INGET VAL ÄN ATT LÄMNA ÖMER. Men hände så mycket där med familjen. Men litar inte på han när det handlar om kvinnorna. Men han lovar var bara jag för han. Men litar inte på han.

MEN FICK PROBLEM EKONOMI när man mötte han. Men Ömer vi hade det mycket bättre än Anders och jag. Men går inte ändra om idag ,men hans familj var inte kul skadar oss. Men även hans familj skadar mig och barnen.

Men ingen tänkt på det när jag träffar Ömer framtiden såg ut då. VAR BLIND ,MEN HADE KUL PÅ DEN TIDEN.

Men kär och såg inte det. Men kan ingenting om hans kultur ens. Men såg inte faran då, att en dag kommer hans fru till Sverige. MEN VAR KÄR SÅG INGENTING TILLS DET UPPDAGAS FÖR MIIG.

Men såg han resväskor barnkläder ,men minns blev så chockad av det. Men hade glömt bort den händelsen ,tills Yvonne vän till mig berättar den gången ,när jag hittar två resväskor med barnkläder. MEN BLEV CHOCKAD NÄR DET UPPDAGAS FÖR MIG.

Men jag blev så sjuk den gången ,så jag glömde bort det. Men blev så leden och chockad då. Men var barnkläder till hans barn som levde i Turkiet ,men skulle hem den gången. MEN DET UPPDAGAS FÖR MIG, MEN KÄNDE MITT LIV RASAR FÖR MIG.

Men förstår inte vem han ska ge till, men ser barnkläder, men var så chockad då.

Men såg inte han hade en fru till, genom att det var vi två. Men han har alltid satt Nathalie först och Yasmine. Men han hade barn ,som blev min chock den gången. Men såg bara svart den gången tror han älskar henne då. MEN STÄNGDE FÖR ATT SKYDDA MIG GÅ VIDARE. Jag hade glömt bort. Men Yvonne berättar för mig.

Men han har aldrig älskat sin fru utan hans föräldrar ,som valde hans fru ,men kusinen han måste ta. Men på den tiden blev sjuk av det. Men han ville att hon lever i hans hemland och jag här. Men leva dubbelliv orkar inte det. MEN VILL HAN VÄLJER BARA MIG.

Men vi lämnar varandra ,men Ömer kan inte leva utan mig. Han blev sjuk och jag sjuk, men han drack och tog tabletter som läkare hade skrivit ut till han. HAN KOMMER OCH GÅR HOS MIG.

Men hon kommer till mig ,men är så sjuk och skakar hela tiden med sina burkar, och han dricker hela tiden och är sjuk. Men släkten hans är orolig över han när han dricker. Men var en hel månad han var så sjuk, men fick knappt tag i han. MEN DET VAR JOBBIGT FÖR MIG. Men trött på hans sätt då.

Men tar Ömer tillbaka ,men älskar han, då blev det bra. Men slutar med allt som tur var. Men han var sjuk från sin familj. Hans stora släkt ,som bränner ner hos fåren. Men ni hör galna folket hotar han, att lämna mig annars kan de göra mer släkten hans. Men hotar hans fru har stor familj bakom sig ,som är svårt att stå emot då. Men kan hota med allt genom att hans kusin ska gifta sig med. MEN MINNS SÅ VÄL DEN TIDEN SOM VAR ÄVEN JOBBIG DÅ.

Men han vill inte det, men så kommer hans pappa på besök, och försöker rädda mig han vill vara gift med. Men hans pappa var trevlig men byta ut mig mot hans kusin frun ,som hans mamma hade sett ut gick dåligt, men har sån stor släkt bakom sig, men vägar vika sig. Pappa han kan inte göra så mycket åt det ens. HAN HADE REDAN SETT UT SIN SONS FRU. Men vill inte vara med henne ens.

Men försöker göra lite, så hans pappa blir glad när han kommer. Men hjälper inte att locka hans pappa ändra sig ens. Men har den synen, som har sett ut frun när han var barn. Men är släkt med varandra, och då vill gifta bort han med henne då. MEN HAR SJUK KULTUR SOM MÅSTE BLI ÄNDRING PÅ.

Ömer var äldre än andra syskonen. Men har gått emot när de lämmar varandra då. Men släkten har gjort så. Men han var så feg och rädd ,när de hotar dem så mycket. VI HADE SVÅRT ATT LÄMNA VARANDRA PROVAR NÅGRA GÅNGE GÖRA DET.

Men fick mycket hjälp från den sidan när vi hade problem med familjen ,innan Yasmine födes åkte vi till Gislaved. Men familjen hjälper oss men bodde där ett tag. MEN ÄR SÅ SNÄLL MOT OSS OCH HJÄLPER MIG OCH TRÖSTAR MIG.

Men tog hand om mig ,men är fina människor ,som hjälpte mig så mycket. Men Ömer kunde ringa och höra hur det var med mig. Men var orolig över oss. Men var där men hade kul vecka hos dem. FAMILJEN VAR SNÄLL MOT MIG OCH BEHÖVER DEM.

Men vi hade problem mellan oss ,då kan vi åka dit ,genom att lugna ner oss. Men hade kul, men skrattade och grät. Men härlig hos dem kan ta hand om folk, när man mår dåligt. Men vi åkte dit någon gång, när vi hade problem med familjen Ömer. MEN HJÄLPTE MIG GLÖMMA BORT JOBBIGA TIDEN.

Men hittar på så mycket kul, så jag glömmer bort allt då. MEN FINA MÄNNSKOR ATT HA RUNT MIG när vi hade problem i relationen. Bästa tiden hos dem. Men glömmer inte bort familjer som kan den biten.

Men jag kunde leva och skratta hos dem. Men grät och skratta. Men tröstar mig, så mycket men fin tid att se tillbaka på. Men orkar gå vidare när jag har fina människor hos mig. MEN BLEV STARK AV DEM ,GENOM ATT DET ÄR ETT ANNAT FOLK, SOM HJÄLPER MIG FINT.

Men har en annan syn när hjälper folk, men kände mig trygg när jag åkte till dem och kul att umgås med då. MEN TIDEN MED DEM GJORDE MIG GLAD ATT TRÄFFA DEM. Men vi fick fin kontakt med familjen.

MEN VILL TRÄFFA YASMINE. Men var så gullig och snäll hälsar på mig när jag hade fått Yasmine. Men fina människor ,men vill träffa Yasmine. Men var så kul att träffas. Men ger så mycket omtanke och kärlek när jag har problem då.

Men vi hittar varandra då. NÄR JAG ÅKTE NER TILL GÖTEBORG ,DÅ FICKA JAG TFÄFFA DEM IGEN. Men Ömer vill att jag träffar dem hade fått en fin dotter. Men fick träffa dem igen, söt flicka som född till världen. Men var kul att träffas. JAG GLÖMMER INTE BORT FAMILJEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.