LÄGENHETER – APARTMENT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är konflikter-och-oroligheter-under-julen-birgitta-andlig-inspiration.png

VI FICK UPP HUS LÄGENHETER DÅLIGT SKÖTT såg hemskt ut när vi såg lägenheten. Men fönstren såg fruktansvärt ut. Men var trasigt runt fönstren. Men lägenheten såg ruggig ut.

Människor som bor där lever farligt, genom att hyresvärden sköter inte om huset. Men brukar vara kallt och dragit när lägenheter ser ut så. Men landet har svårt att ta hand om huset ,dålig att sköta om huset när vi såg det. Men färgen har skalat av färgen på huset behöver ta hand om huset.

Men inne i huset har problem som bor där kryper saker på golvet. Men kommer från dåligt skött annars kryper det inte saker där. Men kommer från golvet kryper upp från springan. Men brukar ta sopen och sopa med. MEN INGEN VILL BO DÄR.

MEN FINNS FRUKTANSVÄRDA HUS ÖVER HELA SVERIGE. Men ska inte ens äga hus ,som husen såg ut då. Men husen såg hemsk ut och dåligt skött. Men har gått för långt när orkar inte ta hand om huset. Men bättre sälja huset vidare ,då folk kan bo bra då. Men är dåligt att sköta om huset. Men får även betala hyran fast kan bli sjuk där. Men folk kan bli sjuk av hus som är dåligt skött.

Men är viktig att se till husen. Men en del tar betalt fast ska inte ens ta betalt för hyran när de bor så dåligt, eller hitta bättre plats när bor så dåligt. BÄTTRE FYTTA ÄN ATT BO KVAR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sweden-sverige-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN FOLK SKA INTE BETALA HYRAN NÄR DE GÖR INGENTING ÅT LÄGENHETEN. Men får även betala en hyra ,som knappt kan bo kvar i lägenheten. Men drar kallt från fönstren när vi nalkas oss vintern kan bli kallt i år. Men drar in genom fönstren när har dåligt isolering.

Men vi har kalla vintrar som måste sköta om husen. Men ingen ska leva så. Men kan knappt bo där, men går påklädd när vinter kommer, då blåser in genom fönstren men bor dragit ,och bor så blir aldrig bra i länden. Men hyr ut lägenheten till folk som flyr hit. MEN FÅR LIDA NÄR DE BOR SÅ DÅLIGT.

Men stoppar in folk i fruktansvärda hus tar även betalt. Men folk ser chansen tar pengar såg hemskt ut. Men hyresvärden kan vara grym mot dem som hyr av han. MEN HAN TÄNKER PÅ PENGAR OCH INTE PÅ HAN HYR UT TILL , och folk är det sisa han tänker på. Men kan ta betalt när folk flyr hit och han får pengar ,för han delar ut mörk lägenheter som han stoppar in dem i. MEN BLIR FEL ATT HYRA UT TILL DEM ,men han tänker inte på det. Han är så glad att hyra ut hemska hus.

MEN BLIR FEL ATT GÖRA SOM HYRESVÄRDEN GÖR. Men ger hjälp och får bo sämst av alla då. Men är fult att göra så. Men tänker inte på det när det är pengar han vill ha. Nu får han chansen invandring dra in pengar från dem.

MEN HUSEN MÅSTE RENOVERAS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är angel-3840x2160-peace-goddess-skulls-hd-4k-1928.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.