MUSIK – MUSIC

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dacetv0-34674385-9c74-41fe-868a-ed1836f5edf2.jpg

VI FÅR UPP MUSIKSTIL DARINS. HAN HÅLLER PÅ MED MUSIK, som folk älskar hans musik. Han har en speciell stil som folk tittar mot. Folk vill bli som Darin ,men han har sin musikstil ,som är svårt att ta efter ,genom att folk tittar mot hans musik och han lever på sin musik.

MEN SVERIGE ÖVERSVÄMMAR MED MUSIK IDAG och många vill hålla på med musik. Darin gick genom Idol ,men han vinner inte ,han kommer tvåa då. Men han kan leva på sin musik fast han kommer tvåa, genom att folk älskar hans musik, och folk vill leva på musiken som han gör.

Men Darin stil är hans stil ,som folk börjar titta mot. Vi fick upp om hans musik, genom att det strömmar musik idag, och det är inte lätt idag när världen ser ut som den gör idag. MEN TA SIG GENOM VIMLET ALLA SOM SÖKER MUSIK ATT LEVA PÅ.

Många vill ut och spela och sjunga idag. Men älskar att leva på det. IDOL OCH TALANG SÖKER IGENOM ,SOM ÄR INTE LÄTT ATT TA SIG IGNOM DÅ. Men söker andra vägar att få göra det älskar göra då. Men vägen är extra jobbig idag när de kommer nya förmågor att visa upp sig.

Men gamla musiken håller på att suddas ut, genom att folk söker andra stilar idag. Men vill lysa bland andra visa upp sin musik, och idag då försvinner mer och mer gamla musiken då. MÅSTE HÄNGA MED STILEN SOM ÄR IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är musiken-vc3a4ld-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN VINNA IDOL OCH TALANG har många gått den vägen. Men han kommer tvåa Idol ,och han lever på sin musik idag. Han reser runt och skriver sin egen musik ,som är svårt att ta efter hans stil. Men vi har fått upp det ,och vi ser hur Sverige ser ut idag. SVÄMMAR ÖVER PÅ MÅNGA PLATSER IDAG.

Men kommer nya som söker inom Idol. Men en del startar sin bana där ,och bli som andra som tog sig igenom Idol. Men kan komma sjua och lever på sin musik. MEN HAR EN LÅNG BANA ATT GÅ GENOM MUSIKEN. MEN KOMMER ÄNDÅ UT FAST DE KOMMER INTE ETTA.

Ibland är de blind ,som sitter och väljer ut nya förmågor som är blind att se dem. Men kan vara så rädd att bara ställa sig på scenen. Men har scenskräck att bara ta sig igenom det. MEN MÅSTE SE DEM ÄVEN OM DE ÄR RÄDD DÅ.

Men scenskräck kan gamla musiker drabbas av, som även är ute och spelar då. Men drabbas av scenskräck då. Men har spelat en längre tid, men drabbas av scenskräck. Men kommer nya duktiga förmågor till Idol ,som är så duktig att sjunga, men har scenskräck och är rädd att stå där. DET ÄR INTE SÅ LÄTT IDAG NÄR DE SKA TA SIG IGENOM IDOL.

Men ställa sig på stor scen kan folk bli sjuk av. Men måste få hjälp med det när de vill bara leva på sin musik. Men en del är så bra att sjunga fin röst. Men scenen är fasan för dem. Men står i början på sin väg nytt att stå där. NÄR GAMLA MUSIKER KAN DRABBAS AV DET.

Men kan sjunga som söker dit ,men det verkar som de glömmer bort folk som lever på musiken, kan drabbas av scenskräck. MEN DET ÄR VANLIGT SCENSKRÄCK. Men nya förmågor kan drabbas av det. Men ställa sig på scenen ,då måste hjälpa dem att lysa ,som andra bara travar igenom Idol.

Men måste hjälpa till Idol ,genom att hjälpa dem ut med musiken, för andra kändisar kan drabbas av scenskräck. Men är ny och har sökt till Idol ,och juryn tittar igenom dem ,som även den biten är hemsk för dem . Men kan stå och skaka när de ska dit. MEN HAR EN TUFF BANA ATT GÅ.

Men tänk på dem att en dag ska leva på sin dröm ,genom att hjälpa dem när har scenskräck ,som kändisar drabbas av svartnar för ögonen på dem då. Men spelar och är van att spela ,men en gång blir de sjuk och får scenskräck då. MEN KAN HÄNDA VEM SOM HELST.

Men unga förmågor kan vara livrädd att ställa sig på scenen då. Men hjälp dem igenom skräcken, att stå på scenen, genom att är bra att sjunga fin röst. Men ge dem samma chans att leva med sin dröm. MÅSTE SE INOM DET. NY SKA BÖRJA SIN BANA ,SOM ÄR INTE SÅ LÄTT FÖR DEM.

MEN FOLK SKA HITTA SIN EGEN MUSIKSTIL, som är bland det viktigaste hitta sin stil.

Genom att folk tittar mot Darin stil ,och han har sin musik ,och ta efter hans stil är svårt idag. BÄST FÖR DEM TA FRAM SIN EGEN STIL

Men folk ser han lever bra och kommer tvåa men han hittar sin stil ,som folk tittar mot idag. Men det är svårt att slå igenom med hans stil ,som folk vill sjunga som han och leva som han. VI FICK UPP OM DET.

Han har en speciell stil ,som folk tänker på hans stil, vill bli som han. Men musiken är inte kul för folk ,som söker genom olika ställen idag. MEN FÖLJ DIN EGEN VÄG MUSIK DU LYSER MED.

Men är en stor tävlan att ta sig framtå på musiken. Men vill leva på musiken, som har haft med sig från barnsben. Men ser andra tar den vägen, och många åker ut från Idol eller Talang när de tar lika stilar, som redan folk har. MEN FÖLJ DRÖMMEN GENOM MUSIKEN.

MEN HITTA SIN MUSIKSTIL, genom att sticka ut idag. Men världen är inte kul för ungdomar idag ,som bara ser den stilen ,och musiken vill hålla på med då.

MEN VI FICK UPP DARIN ,som har sin musikstil och kan leva på det. Men hur många kan gå den vägen??? Men titta på alla ställen tävlar och visa upp sin musik.

Men lever i en tuff tid där en del tar sig igenom, och en del kommer inte längre idag. Men världen är inte kul för folk ,som vill hålla på med musik idag. Men måste vara först på allt idag. Men hitta sin stil då. MEN MUSIKEN ÄR INTE LÄTT IDAG SOM VILL LEVA PÅ DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 679094.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.