LÄGENHET – APARTMENT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 679419.jpg

MÄNNISKOR FLYTTAR ISÄR SKILJER SIG. ELLER BOR IHOP MEN LÄMNAR VARANDRA. Men har problem att dela på sig, men har ingenstans att ta vägen när de hamnar i konflikter och bråk.

Men har problem att ta hand om sina saker viktigaste ägodelarna ,som måste ta hjälp av folk att skydda dem. Men folk kan äga många saker efter tidens gång, och måste flytta sakerna till ett annat ställe. MÅSTE TA MED SIG DET VIKTIGASTE DÅ.

Men vart ska de sätta sakerna en tid innan kan hitta ny lägenhet??? Men hann inte hitta lägenhet ens utan måste lämna allt när de hamnar i bråk och konflikter, kan lägga sakerna hos vänner eller föräldrar ,genom att skydda sina viktiga saker då. Men har så mycket problem att leva ihop. MEN MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET.

Men tar chansen att lämna varandra ,men vart ska de ta vägen då??? Kan hitta ställen att bo ett tag, tills hittar ny lägenhet. Men får vänta en tid innan ordnar sig då. MEN LANDET SER UT SÅ KILLAR FÅR LÄMNA HENNE. Kan ha problem att leva ihop när bara har konflikter runt sig. Men hon kan bli less och då kan hon göra så. Men många kliver in i problem liv, men håller ett tag eller en längre tid tills kan inte leva ihop då.

Men det händer hela tiden Sverige har problem att skydda människor, när de ska leta på en gång en ny lägenhet utan problem. Men det är inte så lätt idag som förr i tiden. FOLK FLYTTAR UTAN PROBLEM DÅ.

Men hittar lägenhet på en gång utan problem och satt och vänta på ny lägenhet. Idag är det inte så, som beror på många faktorer idag att killar hamnar illa idag. Men kvinnor blir trött på dem ,och då lämnar varandra istället för att lösa upp problemen, eller hjälpa varandra till en bättre samhälle ny bostad, så båda mår bra. HJÄLPA VARANDRA REDA UPP PROBLEMEN SITTER I. MEN GÅR FÖR LÅNG OCH TAPPAR KÄNSLOR FÖR VARANDRA DÅ. Men då blir det annat problem att leva och må bra.

Ibland fungerar dåligt med att leva ihop, men då ska båda få chansen att leta varsin lägenhet. Vi får upp det nu LANDET HAR INTE GJORT NÅGOT ÅT DET när ingen tar tag i det. Men kan hamna dåligt idag, men ekonomin styr många idag.

Men vi får upp det hela tiden, och då måste se över det. Men folk har rätt att flytta hur de vill när de känner att de klarar inte av att bo ihop, då ska leta en ny lägenhet utan problem. Men killar gör lite annat än kvinnorna skydda sig själv. ALLA HAR RÄTT TILL LÄGENHETEN.

Men alla vet att vi bor i kallt land med snö och kyla, då måste se över det ,genom att landet har kalla vintrar när de bor i Sverige. MEN KAN VARA UPP TILL 25 GRADER KALLT, MEN KAN BLI VÄRRE SOM FÖRRA ÅRET 45 GRADER KALLT. Men långt tillbaka hade vi 50 grader nyårsafton. Kan var 2 gånger hade 50 grader kallt. Men ingen kunde gå ut. Men kan smälla till ,och då är det viktigt att se över det. Men ingen råder över vädret ens när slår till.

Men det har hänt att vi kan få hårda vintrar då. Men måste se över det. Men kille dog när han var på väg till en fest. Men hände för flera år sen. Men var 25 grader kallt den gången. MEN VAR KALLT DEN VINTERN. Men hann inte in den gången, men han frös i till döds, så hittar han död när ingen öppna dörren till han. Men kan hända än idag, vi har kalla vintrar. Han var ung och var ute och skulle ha kul.

Hon kan leva ihop fast hon ska egentligen lämna varandra, genom att skyddar sitt liv. Men kan leva problem liv ,men ser så lite chanser att lämna han. Men fortsätter leva ihop, tills de hittar andra lösningar eller hela livet. MEN KVINNOR KAN GÖRA SÅ. MEN FÖRSÖKER HITTA EN BRA LÖSNING.

MEN KILLAR KAN STICKA NÄR DE FÅR PROBLEM, och sticker från allt ,och bor hos folk så länge de hittar en lägenhet, eller kan sova i bilen när det är riktigt illa då. Men letar ställen att sova på, och kan leva dåligt innan de hittar rätt då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är angel-3840x2160-peace-goddess-skulls-hd-4k-1928.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.