JEMEN – Yemen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6fc80b5ed714a1354ca293250a61290f.jpg

JEMEN KALLAS FÖR YEMEN ,SOM HAR TAGIT SIG TILL SVERIGE NU. Folk flyr från problem land som Jemen är idag, bara problem där, och då kan inte folk bo kvar när större makter styr över Jemen, som har fruktansvärt liv att leva där, som ingen ser när de kommer till Sverige.

Vem som styr landet har ingenting att tänka med ens. Men pengar för dem ser inte fel på det, fast de ska ta hand om sitt folk som bor i Jemen ,som ingen ser människornas sorg. Folk flyr från ett land i krig, som en del länder tar sig från land till land, men så hittar Sverige som är ett fredsland som har den synen idag. MEN VAD BRA ATT HITTA SVERIGE SOM KAN HJÄLPA TILL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 700544-2.png

Men kan Sverige sköta om Jemen, som ska få en fristad i Sverige, genom att vi vill att de hjälper folk från Jemen leva i Sverige, som har problem land de kommer ifrån, ska leva och bygga sitt liv i ett nytt land, som kan gå bra för en del som kommer från Jemen, genom att många av dem har problem pengar, att starta upp sitt liv i ett nytt land som Sverige. ALLA HAR RÄTT ATT BÖRJA OM SITT LIV.

Folk som kommer från Jemen kan börja ändra om sina liv, och får göra sina saker när de kommer till Sverige, genom att landet de flyr från har så mycket konstiga lagar, som lätt kan ändra om när de kommer till Sverige såklart. KAN LEVA OCH LEVA IGEN, GENOM ATT JEMEN HAR KONSTIGA LAGAR.

Men leva med svenska folket kan börja leva ,och kan även ändra om sitt liv. Men får ta sin tid i Sverige ändra om sitt liv. MEN HJÄLP ALLA SOM KOMMER FRÅN JEMEN ÄNDRA OM SITT LIV, som lever bara problem liv ,men har rätt som andra att stanna i Sverige när de flyr från Jemen.

Men är inte problem folk, som kommer från Jemen. Men skadar ingen som kommer hit utan kan leva bredvid folk ,som kommer till Sverige och kan börja om sitt liv när de kommer till Sverige. MEN VIKTIGT ATT DE BOR PÅ FREDPLATS DÅ. Kan börja om sitt liv utan problem, men finns bättre platser att leva på som har lugnt runt sig.

Men tänk på det när de hjälper folk från krig. Men vill slippa bråk och krig när folk flyr från krig och bråk ,då måste sköta om dem. Men de litar på Sverige tryggt land när de kommer från problem krig och bråk. MEN SVERIGE MÅSTE TA HAND OM DET ,HAR STÖKAT TILL SÅ MYCKET NU.

Men landet är bra att leva och bygga upp sitt liv. Men förr ,då kom det folk som byggde upp sitt liv, och lätt att ta skola och arbete på den tiden. Men måste söka skola utbildning som kommer hit, genom att hänga med Sverige. MEN FÅR HJÄLPA TILL SÅKLART.

Sverige har problem att hjälpa folk när de har skadat landet med folk ,som skadar människor som flyr hit. Vi påminner om gängkrig, som ni måste göra något åt nu. Men hjälpa folk från krig och bråk, men har fått pass att ta sig hit. MÅSTE SÄTTA STOPP PÅ GÄNGKRIG GENOM ATT VI KALLAS FÖR FREDSLAND.

Men då möter på problem, som regeringen gör inget åt. Men fortsätter när det handlar om enkla regler. EN ENKELBILJETT DÄR KILLARNA KOMMER IFRÅN. Kan kriga där ,och låta bli svenska folket, som blir skadad på löpande band.

Men så flyr människor från Jemen, men vill inte se mer av landet tabbar gör nu. Nu kommer folk från Jemen ,och ingenting ska hända dem. Men föräldrar flyr till Sverige från Jemen, men då ska ni sköta om det ,och sätt stopp på alla gängkrig, och skicka hem som skadar folk idag.

MEN LANDET HAR BLIVIT ETT TATTARLAND, som gör ingenting åt det. Men förr ,då kunde vi gå ut, men idag bara problem med allt idag. Men ingen gör det enkelt ens när killar skadar människor , skicka hem dem med en enkelbiljett genom att göra rätt då.

Men skicka hem killarna där de kommer ifrån. Men vi kräver att de tar hand om folk, som kommer hit ,och flytta bort bråkigt folk som stökar till. NÄR REGERINGEN HJÄLPER FOLK FRÅN KRIG OCH BRÅK, DÅ MÅSTE NI SKYDDA DEM. Men köper en fristad i Sverige fred och inte krig utanför där de bor. Måste leva här och växa upp med fred, som vi står för då.

Men vi hade fred i många år ,och lade ner regementen fredsland strävar vi mot. VI HADE FRED I MÅNGA ÅR ,OCH LADE NER REGEMENTEN EFTER REGEMENTEN.

Men idag får starta igång alla regementen ,som blev så galet, genom att ge killarna enkelbiljett skicka hem dem. När de har gjort så många fel när de tillåter gängkrig ,som ska lämna landet genom att de förstör för andra ,som tänker leva utan krig som de flyr från. MEN HAR SVÅRT MED GRÄNSER, SOM BLIR FEL NÄR DE MÅSTE SÄTTA GRÄNSER. Men bästa medicinen skicka hem med enkelbiljett, genom att sätta gränsen vi accepterar inte det.

Sverige får problem idag när ingen sätter stopp på det. Men vi har barn ,och föräldrar som är orolig för sina barn, kan hamna i skottlinjen. Vi skyddar våra barn såklart. MEN SPELAR INGEN ROLL OM DE HAR KRIG DÅ. MEN DE KÖR MED KRIG HÄR DÅ.

Men Sverige var vackert land och tryggt att bo i. Men tar in folk ,som har stökat till för folk som måste fly från krig. MÅSTE SKYDDA MÄNNIKOR NÄR DE HJÄLPER DEM HIT. Måste ta ansvar för det.

Men kan ta tid för en del att ändra om sitt liv. Men kan ändra om när de får egna barn, då kan de göra sina saker i Sverige. Men föräldrar får leta arbete, som kan hitta det ,genom att de vill dra in pengar när de kommer till Sverige. MEN VILL LEVA I SVERIGE KLARA AV DET.

Men har ett mål att överleva när de kommer hit. Men kan börja om sitt liv när de flyr från fruktansvärt land, JEMEN HAR BARA PROBLEM FOLK SOM STYR ÖVER DEM. Men vill leva även som kommer från Jemen, så ge dem chansen ta in bra folk ge dem en fristad i Sverige.

GE JEMEN EN FRISTAD I SVERIGE LEVA HÄR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2250337446_e741d2fbc0_o-2-1.jpg

Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.