AFGHANISTAN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ett-enda-mc3b6rker-nu-birgitta-andlig-inspiration.png

VI MÅSTE LÄGGA UT SANNINGEN OM AFGHANISTAN. Men vi skriver ner till människor genom att folk tycker de uppträder galet, teven pratar om Afghanistan. Men folk ser att folk uppträder galet.

Men i själva verket ,så gör alla rätt när de ska ta hand om sitt eget land. MEN VART ALLT SLUTAR INNAN DE HAR GJORT UPP MED VARANDRA DÅ. Men samarbete som är den viktigaste biten att hjälpa landet då. Men människor lever så fel där. Men folk kan bli galen, när de ska ta tag i sitt eget land då. Men blir bråk och konflikter ,och en del länder kan bli krig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b87ae0a17a83d3f05ef40084cdf113d4.jpg

Men sett från andra länder när folk sätter igång hjälper varandra då. MEN LEVER FEL. Men drar igång så mycket inom landet som är fel då. Men måste gå ihop och hjälpa varandra ,och Afghanistan lever så fel.

VI SER ATT AFFGANISTAN HAR FÅTT ENORMA PROBLEM hämtar ut folk från fängelse ,men GUD har ett finger med i det. Han sätter igång länder idag. Algeriet gick in i konflikter då.

Men var olika grupper ,som är dålig att hjälpa varandra då. Men nu har Afghanistan fått problem han har satt igång landet. MEN KAN BLI STOR KRIG DÄR ,genom att de är ett annat folk än Algeriet.

Men Kurdistan har han ett finger med i spelet och går in i konflikter och krig. Men Afghanistan är ett folk, som kan gå in i krig. Men hämtar ut folk från fängelset ,och folk förstår inte vad som händer då. HAN HAR SATT IGÅNG AFGHANISTAN. Men är ett annat folk, och då kan det hända vad som helst ,genom att de har en mörk kultur.

Har landet blivit galen kan kalla dem för terrorister alla namn då. Men är sanningen att landet håller på att gå ihop, OCH DÅ KAN DET BLI KRIG OCH ALLT RUNT DÄR.

MEN ÄR HÅRT LAND ,och Sverige har fått känna på konflikter från folk. Men vi går inte in i krig, som Afghanistan gör. Men är ett annat folk ,som håller på att göra rätt idag. Men lever så fel och blir det bråk och konflikter.

Men länder är sjuk att leva fel ,och nu har han börjat med jorden. Han har chansen att göra det genom att Facebook dök upp, och då kan han gå igenom mig. Men måste vara ärlig, men han hatar krig. MEN VET VAD HAN SAGT TILL MIG OM JORDENS PROBLEM. Men hjälper varandra får länder göra själv. Han lägger inte en hand med vitt ljus över länder, som folk tror GUD hand. Många människor tror på det. Men han gör på annat sätt. Men får ta hand om landet själv, men sätter igång landet.

Men han har tagit GUD hand över länder, som lever fel. Men får lära från han nu. Men människor lever så fel. MEN GÅR LANDET IHOP MED VARANDRA NÄR HAN DRAR IGÅNG LANDET.

Men han måste sätta igång länder idag, som lever så fel. Men Afghanistan lever fel, och nu ser folk ner på dem. Men polisen flyr och folk flyr från landet ,GENOM ATT LANDET HÅLLER PÅ ATT GÅ IN I KRIG OCH RÄTTIGHETER DÅ.

MEN LANDET FINNS OLIKA GRUPPER AFGHANISTAN ,som ingen tänker på när grupper går in i bråk och krig ,vart allt tok kommer ifrån. Men förstår inte vad som händer hämtar folk från fängelset ,men ska gå in i Afghanistan ,men folk är så chockad av som händer där.

Folk flyr från landet och kan inte vara där. MEN GENOM GUDS HAND KAN HAN HJÄLPA FOLK genom att han skickar energin, som är så stark energi han lägger på länder idag. Nu blir folk chockad ,och folk gråter när han sätter igång Afghanistan, men måste börja med länder som gör fel ,och då satte han igång Afghanistan då.

Jag vet att det är sant. Men får så många muslimer, MEN GUD HAR SAGT ATT JAG SKA SÄGA JA TILL MÄN, SOM SÖKER MIG. Jag ska känna in dem rätt då. Men då får landet hjälp genom att leva rätt. Men folk kan se konstigt på det, att han kan göra såna saker.

GUD HAR STARK ENERGI SOM INGEN TÄNKER PÅ. Men han har satt igång Sverige, genom ett annat par. Men skickar från dem över Sverige. Men då kommer det upp alla orättvisor, hur landet har det. Men det kommer fram hur det är då. Men ingen ser vad han gör nu.

MEN JAG VET VAD HAN GÖR ,men han vill att folk ska leva rätt. Men vi kan inte födas i länder ,som är för mörk oss. Men killar kan födas där. Men finns män som föds där, och söker upp Facebook.

Men föds där, och sen ger från dem när jag säger JA till dem. Men har så många utlänningar Facebook. FÅR SÅ MÅNGA FRÅN MÖRK KULTUR SOM HAN ÖPPNAR LÄNDER MED. MUSLIMER. Men har sett efteråt när jag sade JA vad som händer med landet. Men vet att det är sant. Han hjälper länder idag.

MEN EN DEL LÄNDER FÅR HJÄLP IDAG, att länder börja jobba ihop med varandra då. Men kan bli krig på en del ställen ,folk får sätta livet till när de handlar om en del mörka kulturer som Afghanistan är.

Men kan döda folk lätt idag, men svenska folket vill ha fred i landet. Men vi tar upp om alla fel som är i landet ,och det kommer fram och jag lägger ut från han. SKRIVER FRÅN HAN NÄR JAG FÅR UPP PROBLEM.

Men mörk kultur kan döda varandra, och folk flyr från länder idag ,när han satte ingång länder SOM HAR MÖRK KULTUR ,kan knappt vara kvar då, genom att de skjuter ner folk ,men har en hård kultur.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7f9c04ee3e80ec0686ce67343970e5cc.jpg

Men vi vill ha fred i landet, men folk vill ha fred men så sätter igång länder, som ingen förstår vart allt tok kommer ifrån. Men GUD var där då och då kan länder gå in i krig ,när de sätter igång GENOM ATT LEVA TILLSAMMANS, SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ.

Men är mörk kultur och kan skjuta ner folk idag. Men folk flyr för att rädda sig själv. MEN HAN HATAR KRIG, MEN GUD STÅR FÖR FRED.Men kan sätta igång krig när länder är som dem. Han måste hjälpa länder idag, genom att så många länder lider när de har problem land.

Men han har inget val fast han vet att folk kan dö efter vägen ,när han sätter igång länder. Men har en annan syn på det. MEN GUD MÅSTE HJÄLPA LÄNDER LEVA RÄTT NU.

Jorden är så hemsk idag, och ingen kan knappt leva idag. GUD måste sätta igång länder ,genom att lära dem leva rätt då. MEN LÄNDER RUNT DEM BLIR DRABBAD IDAG. MEN ÄR HANS SYN ATT FOLK LEVER SÅ FEL DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är angel-3840x2160-peace-goddess-skulls-hd-4k-1928.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.