BARN MEDICIN – CHILDREN MEDICINE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 745f9b7e9bbca425712863d3cf3714f4.jpg

SER GAV MEDICIN MOT PROBLEM, MEN VÄRLDEN VAR MÖRK HOS BARNEN. Gav speciell medicin, men gav problem som fick den medicin. Men gav medicin till barnen ,som var inte bra att ge till barnen. Men Astra tillverkar medicin, som är inte bra i längden att ta.

DET ÄR GAMMALT TILLBAKA NÄR FÖRETAGET TILLVERKAR MEDICIN. Men kan få problem i framtiden när de tar medicin, men det var Astra som tillverkar medicinen. Astra är problem ställe när de tar från dem. Astra kan ge medicin till folk som har problem.

Men forskar fram medicin, så läkarna kan ta från dem. Men företaget kan göra problem för folk. Folk litar på Astra forskar fram så bra saker då. MEN TESTAR SÅ MYCKET MEDICIN INNAN ASTRA GER TILL MÄNNISKOR.

MEN MÄNNISKOR KAN BLI FÖRSÖKSKANIN NÄR ASTRA TOG FRAM CORONAVIRUS. Men föräldrar är galen, som tillåter testas innan de ger till andra människor. Skolgrupper, barngrupper tog in grupper testar medicin mot coronavirus. Barn fick göra det tog in grupper och testar dem.

Men vi är chockad av det när man hör det. BARN SKA VI TA HAND OM UNDER BARNENS UPPVÄXT. Men föräldrarna tänker inte längre än näsan räcker då.

Men vad har barnen för föräldrar ,som gör så fula saker mot sina egna barn. VI ÄR RÄDD OM VÅRA BARN ,MEN FÅR INTE HÄNDA DEM FARLIGA SAKER.

Men skulle aldrig tillåta coronavirus ,så galen är föräldrar idag. Men hemska föräldrar när man hör så tokiga saker. Men ingen ska ta sprutan innan det är säker. Men vi vet vad sprutan innehåller problem då. Men barnens framtid ,hur ser den ut, som har testat innan sprutan kom ut på marknaden. MEN FÖRÄLDRAR LITAR PÅ ALLT MEN KAN SKADA BARNEN NU.

Men så galen är föräldrar ,som tillåter testa sina barn coronavirus, men kan få problem i framtiden när tar från Astra. ASTRA HAR PROBLEM GENOM ATT VI FICK UPP ASTRA.

Men har en annan syn när de tar fram medicin som svininfluensan fick problem efter ett tag ,genom att de blandar i farliga medel i svininfluensan. Men människor blev sjuk av den medicinen. Men kommer efteråt folk känner av den medicinen. NU ÄR ASTRA IGÅNG IGEN ATT TA FRAM MEDICIN FÖR CORONAVIRUS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 914159b86ebbd10097179e6e850b20b9.jpg

Men Astra är ett stort företag, som tillverkar många mediciner till folk. Men även farlig medicin kan de tillverka, kan få problem i framtiden. Men kommer på efteråt, men den medicin ska vi inte ta när det är för sent då. MEN ASTRA HAR GJORT SINA TABBAR EFTER VÄGEN. Men tar bort den medicinen när de har upptäckt problem med den. Men är svårt att lita på Astra när de gör fel som får inte förkomma när de tar fram till människor.

MEN ALLA SKA LÄSA INNEHÅLLET NÄR DE TAR FRÅN ASTRA ,vad medicin innehåller då. Genom att säkra sig, alla har en framtid att gå till mötes nu. Men kan få problem i framtiden när Astra blandar i farliga ämnen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpg

ASTRA HAR PROBLEM IDAG, men läs igenom allt ni tar från dem, vad innehåller då.

Men delar ut medicin, som kommer på efteråt ta inte den. ÄR FÖRSENT ATT ÄNDRA OM DÅ, människor kan bli sjuk efter vägen ,och vet inte varför de blev sjuk. Astra får problem med då. Men litar på dem när de tillverkar mediciner.

MEN ÄR FÖRSENT ATT ÄNDRA OM SITT LIV när de tar medicin ,som får problem liv när de tar från dem.

Men Astra har hållit på länge gammalt företag som tillverkar mediciner. MEN LEVER KVAR ASTRA OCH TILLVERKAR MEDICIN

MEN ASTRA HAR SÅ MYCKET MÄNNISKOR SOM JOBBAR DÄR. Men är ett gammalt företag, som tar fram medicin till folk. Men folk blev sjuk från Astra när gav lugnande medel ,som kan inte människor ens.

MEN HITTAR PÅ OLIKA MEDICINER, OCH LÄKARNA FÅR TESTA DEM, MEN LITAR PÅ DEM hittar på olika medicin ,och skickar ut till läkaren att testa den medicinen. Men delar ut till folk problem medicin.

Men läkarna ska läsa igenom allt Astra ger dem. Men kolla upp medicin när de tar från Astra, tar in medicin i lagret. MEN DET ÄR ALLA LÄKARNAS ANSVAR ATT KOLLA UPP DET.

Men vad än gör läs innehållet nu. Nu har vi nya medel på marknaden ,som kommer från dem. Men finns medicin ,som fungerar som kommer från dem. Ibland kan de ta fram rätt för folk. Men ibland bara problem då. MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ DET.

MEN LÄS ALLT MEDICIN INNEHÅLLER INNAN NI TAR FRÅN ASTRA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.