LINBANA FUNICULAR RAILWAY

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7e1e87847c190ba4a85b10199e2abd78.jpg

MEN FÅR EN BILD LINBANA MEN HÄNGER HÖGT UPP. Men folk var rädd att åka linbana. Men hängde högt upp över bergen folk åkte linbana. Men lade sig på golvet. Men hade fått fel på linbanan.

Men var rädd när linbanan hängde i luften. Men låg på golvet och var rädd när åkte linbanan. Var rädd och låg på golvet ,och linbanan hängde bara där i en del fästen, som linbanan dras med. MEN HADE FÅTT FEL PÅ LINBANAN OCH HÄNGDE BARA DÄR. Men högt över bergen.

Men hänger bara där har stannat, men linbanan fungerar innan stannade, då var allt perfekt. MEN LINBANAN KAN HÄNDA VAD SOM HELST. Men folk vill åka linbana men vill prova på det. Många känner en kul grej att testa åka linbanan. Men det är vanligt idag när vi fick upp linbana.

Ibland kan ta den vägen, genom att ta sig vidare. Ibland turistmål tittar på utsikten åker linbana när folk åker linbana. MEN KUL GREJ FÖR EN DEL ATT ÅKA LINBANAN.

Men den här gången var inte linbanan så kul ens satt fast där, och dinglar med vagnen åker med. Men satt fast och kommer ingen vart ens. Men ser linor ,som drar linbanan var inte okej ens när den satt fast ,eller dålig att kolla upp linbanan innan åkte iväg. Men måste kolla upp när det händer och stannar där.

MEN FICK MOTORFEL OCH KOMMER INGEN VART DÅ. Linbanan stannar och hänger där, och folk är rädd när linbanan stannar ,vet inte vad som ska hända då. Men det här kan hända att linbanan ger vika, men sitter fast, folk blev rädd vet inte vad som ska hända då. MEN SÅG PANIK NÄR LINBANAN FICK FEL. MEN HÅLLA SIG LUGN VAR SVÅRT ATT GÖRA DÅ ,GENOM ATT FOLK VAR RÄDD.

Men har problem när linbanan stannar. MÅSTE SE IGENOM LINBANAN NOGA INNAN STARTAR LINBANAN. Genom att säkra sig att ingenting händer då.

Men kollar folk upp linbanan innan startar igång? MEN GÖR DET TILL EN VANA ATT KOLLA IGENOM LINBANAN.

Men satt fast ,genom att folk som sköter om linbanan var dålig sköta om den. NÄR VI FICK UPP LINBANAN, DÅ HAR FOLK PROBLEM SOM SKÖTER OM DÅLIGT. Men folk kan skada sig när de sköter om dåligt. Genom att vi fick upp det.

Men är viktigt att kolla upp linbanan, och ta det till vana att kolla igenom linbana, genom att vi fick upp linbana. Men kan hända mycket genom att folk är dålig tar hand om linbanan. MEN TAR DÅLIGT ANSVAR NÄR FOLK JOBBAR MED LINBANAN.

MEN MÅSTE KOLLA IGENOM LINBANAN INNAN STARTAR IGÅNG DEN. Men satt fast dålig, men en del linbanor har mer koll på som håller på med det. Linbanan skakar till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.