PROBLEM STÄLLEN FOLK BESÖKER- PROBLEM PLACES PEOPLE VISIT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpg

VI SÅG SKITIG TOALETTER, MEN VAR SÅ SKITIG OCH LORTIG. Men kan inte sitta där måste leta annan toalett gick inte sitta där. Men kan inte ens sätta sig på toalettstolen ens ,var så hemsk och fruktansvärt skitig måste lämna stället, och leta annan toalett fanns ingen chans att sätta sig ens, så skitig och hemsk var toaletten vi såg. MEN FANNS INGEN HYGIEN ENS. MEN FULLET MED BAKTERIER.

Men allt var så skitigt inne på toaletten var bara att lämna stället genom att de kan inte sätta sig på toaletten, men så hemsk var den. MEN SKULLE LÅNA TOALETTEN, KAN NI GLÖMMA VAR SÅ HEMSKT ATT SÄTT SIG PÅ. Måste gå vidare hitta annan toalett, men måste hitta toalett kan sitta på, för där gick det inte ens sätta sig ner på toalettstolen ,fanns inte en chans att sitta en liten stund. Men var så snuskig där och dåligt skött då.

DET HAR MED ATT FOLK TAR DÅLIGT HAND OM TOALETTERNA. Men har inte lärt sig städa ens när toaletten såg ut så. Men folk ska låna toaletten när de måste sätta sig på toaletten. Men vi får upp det, och då finns det ställen som är inte ens ren sam av sig.

Men sköter om det dåligt ,och folk ska låna toaletten som inte kan sätta sig på toaletten. Men svart med bakterier som kryper där. Men ingen koll när de städar toaletten. FOLK LÅNAR TOALETTEN DÄR, som ska vara rent och fint när de lånar toaletten då. Men såg papperskorgen var överfylld ingen tar hand om toaletten ens. Men golvet var skitigt efter folk som lånar toaletten.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpg

MEN I FÖRSTA HAND LÄRA SIG HYGIEN när vi såg toaletten då. Men finns på flera ställen, som är urdålig att ta hand toaletterna. HÄLSOVÅRDSNÄMNDEN HAR HAND OM DET. Men har missat kolla upp det. Men gör inte stickprov när vi såg det. Men toaletterna kan se ut så på en del ställen ,SOM ÄR DÅLIG ATT SKÖTA OM DET VIKTIGASE HYGIENEN.

MEN ÄR SVART PÅ MÅNGA STÄLLEN SOM SKA LÅNA TOALETTEN. Men det finns ställen som är fruktansvärd då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.