HUS – HOUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är utanfc3b6rskapet-birgitta-andlig-inspiration.png

SÅG HUS SOM SKA SÄLJAS. Men var i flera våningar gammalt hus som var fler år. Men huset såg hemskt ut. Hon lever med en kille. Men huset var stort och gammalt hus, var flera våningar. 5 våningar, men kände huset var jobbigt och tungsamt vill sälja huset.

Huset ska säljas, ,men står på balkongen och tänker så mycket. Men går in igen och går runt i huset, men ser alla trappor i huset, var problem alla trappor hon springer i. MEN HON VILL SÄLJA HUSET. HON VAR TRÖTT PÅ HUSET. Men hon lever med en kille som ,har problem att göra rätt och hon är trött att leva så. Stort hus att ta hand om då. Men hon går in och röker och tänker igenom det.

Hon har tröttnat på allt när hon kommer hem, då får hon göra allt, det ligger saker framför dörren. Men hon har stort hus att ta hand om då. Men köpte huset tillsammans, men då var allt så fint tills hon blir trött, han har svårt att hjälpa till då. Men köper man så stort hus ,DÅ MÅSTE BÅDA HJÄLPA TILL ALLA TRAPPOR HON FICK SPRINGER DÅ.

Men han sätter sig mest i soffan när han kommer hem. Han har sitt jobb, men han måste vila då. Men hon får ta allt fast hon har arbete ,som Sverige ser ut så. Men båda har arbete och då måste hjälpa varandra då. Men finns som är dålig att hjälpa till då. MEN VI FÅR UPPP DET, och då måste hon sälja huset som står och tänker på. Men hitta lättare plats. Men hon lägger fram papper sälja huset.

MEN HON MÅSTE SKILJA SIG FRÅN KILLEN DÅLIG ATT HJÄLPA TILL. Men hon visar vad hon vill göra då. Men hon vet inte hur hon ska ordna med pengar. Men killen är så jobbig att leva med. Huset tröttar ut henne. Hon har arbete och barn. Men att skiljas har problem när hon ser kostnader hitta annat hus, som är mer lätt att leva då. Men klarar av det?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kronofogden-birgitta-andlig-inspiration.png

HON VET INTE DET ALLA KOSTNADER ATT SÄLJA HUSET. Men får det sålt får rätt pris för det. Men bankerna kanske tar inte huset ens mäklare när har problem med huset. Men huset ser slitet ut utanpå huset, har skalat av färgen från att vara vitt hus. Men har sina år på nacken. Men har inte gjort så mycket åt det när vi ser utsidan på huset. När vi tittar inne, då ser stor renovering hitta köpare som tar huset. Hon är trött på huset ingen har gjort så mycket åt det, folk ät dålig att ta hand om huset.

Men köpte huset men är inte duktig att ta hand om huset. Men hon tänker hela tiden, genom att hitta bättre plats i livet. Men hon har svårt att ordna det, men huset tar slut på krafterna när hon får lite hjälp. Hon är inte så gammal har barn hemma, som bor hemma. MEN ÄR INGEN HUSÄGARE ENS. Men måste ta hand om sitt hus.

Men lever tillsammans ,men gör inget åt huset. Men en dag ,då måste man ta fram saker och fixa huset. Men har gått för långt dyrt att renovera. MEN HAR FÅTT PROBLEM NÄR GÖR INGENTING ÅR DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

MEN KÖPER HUSET OCH TROR ATT ÄR PERFEKT. Men kommer från människor som har problem att leva tillsammans då.

Men hamnar i konflikter när de ser problem fick att leva ihop. BLEV BARA BRÅK DÅ.

Men leva ihop, då tar båda ansvar att ta hand om saker och ting ,genom att de är två som lever ihop. TAR ANSVAR BÅDA TVÅ.

VAD KAN PAR GÖRA ÅT SAKEN, GENOM ATT FÖRHINDRA PROBLEM DÅ? Det måste båda gå igenom papper skriver på. Huset finns det mycket att ta hand om då. RENOVERING, DÅ MÅSTE TITTA IGENOM DET. Men en dag, då måste renovera tak och golv. Eller andra saker som tillhör huset. Ibland måste byta ut saker som går sönder.

Men kan vara dyra kostnader när de byter ut saker ,som gått sönder. MEN PAR TÄNKER INTE PÅ DET NÄR KÖPER HUS. Men ska tänka på det genom att slippa problem, genom att alla hus behöver ses över då. PROBLEM PENGAR NÄR NI GÖR FEL.

MEN VAR NOGA NÄR NI LEVER IHOP LÄR KÄNNA VARANDRA GENOM ATT SLIPPA PROBLEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.