MALMÖ

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är girl-flowers-sky-rainbow-beautiful-tian-chen.jpg

MALMÖ HAR EN TJEJ FÖRSVUNNIT. HON HETER BEATA RATZMAN. Kvinnan levde problem liv med killen ,som skadar hennes hälsa att leva med honom. Men år efter år vill hon lämna han genom för mycket konflikter och bråk.

Men en dag ,då var han där och började hota henne. MEN LIVET FÖR HENNE VAR ETT ROP PÅ HJÄLP. Men samhället visar problem för henne, men ingen lyssnar på henne.

Men en dag ,då går hon ut från lägenheten i ren ilska han drev henne till vansinne. Men vart ska hon ta vägen. HON SPRINGER OCH SPRINGER GENOM SKOGEN. Men ingen ser henne när hon var så ledsen att leva med en kille, som kan inte ta hand om henne ens. Men hon springer mellan träden och komma undan han.

Men sitter hemma och ser inte hon smög ut genom dörren. Hon sätter på sig skorna och går från sitt hem. Men hon måste bort från sin kille då. MEN HAN SITTER HEMMA OCH RÖKER OCH BRYR SIG INTE OM HENNE. Han var arg på henne.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 70e299ca0a9afe52cc8632fd22f8a541.jpg

Men hon springer och springer och springer från sitt hem. MEN SKOG OCH NATUR DÄR HON SPRINGER. Men är mörkt när hon springer och är rädd där hon springer.

Men hon försöker ta sig undan han. Hon har ont i magen. Oro. Men hon går efter en stig staket där på höjd där hon går. Men hon är rädd och hon tittar bakom sig. MEN LIGGER LITE PÅ HÖJD DÄR HON GÅR DÅ. Högt upp. Men hon fimpar sin cigarett. Hon sätter sig ner. Hon är trött.

MEN HON HAR PROBLEM ATT LEVA MED HAN. Hon har ont i magen. Men sitter ner och lutar sig mot ett träd. Men börjar bli mörkt ute. Hon tar tabletter vita tabletter. Hon dricker och mår så dåligt. Men hon vill inte leva då. Men killen tar död på henne. Men tar flera tabletter och dricker alkohol.

MEN HON MÖTER EN MAN I SKOGEN. Han har jacka på sig. Han pratar med henne. Hon är så arg på sin kille. Hon har fått problem folk runt sig. Han börjar dra bråka med henne. Men hon är inte nykter ens full av alkoholen. Men hon försöker dra sig upp. Men hon hänger med armen över en kille. Men han bär henne. Hon vet inte vart hon är då.

Han har mörka kläder på sig. Men han sätter ner henne och ligger mot ett träd. Hon lutar mot trädet. Han har mörka händer killen som står bredvid henne. HAN ÄR INTE SVENSK. Men han pratar med henne. Men hon försöker ta sig upp då. Men hon vet inte vart hon är då. Hon har fått i sig för mycket ,och då är det lätt att lura tjejer idag.

Men han står och röker en cigarett. Men killen ställer till problem med henne. Men tar på henne. MEN HAR MÖRK HUD SOM LEKER MED HENNE. Men hon ligger på magen. Hon är som borta och drogad. Men känns medvetslös. Men han lägger ner henne. Han hittar ett område att gömma henne.

Men det finns skador på kroppen. Men han röker. Men har mörk hud. Han är inte svensk. MEN HAN SÅG HENNE NÄR HON SPRANG I SKOGEN OCH FÖLJER EFTER HENNE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är animal-djurens-rc3a4tt-till-naturen-birgitta-andlig-inspiration.jpg

MEN BOR MÅNGA FRÅN AFRIKA DÄR HON BOR. Men ser skog och natur där han lägger henne. Men det känns som är flera där. Han får hjälp. Men gräver ner henne. Men ser hemskt ut fruktansvärt. Han måste lägga henne någonstans.

HAN HAR HAFT SEX, vi ser han har skadat henne mot sin vilja. Men han såg henne när hon sprang ut och var arg. Han smög efter henne. Men han har svart varm jacka på sig. Men han bor i orådet. Han har svarta händer och svart hår.

Men ligger på höjd där han lägger henne. Ser havet men Malmö har hav. Han har inte kastat henne i vattnet. Men folk kan tro det ,genom att lever vid havet. Men han tänker inte så lång killen ens. Men här är skogsstig som folk går. Men han drar henne från stigen. In i skogen. Han bryr sig inte om henne han vill leka med henne och ha sex som hon slog bakut.

Hon finns i skogen men skogen är stor. Men ser träd där hon ska vara då. MEN FOLK HAR GÅTT FÖRBI HENNE SVÅRT ATT HITTA HENNE. Men ser en ring där hon ligger ,men är träd där. Men ligger på höjd, är högt där hon ligger. Men ser klippvägg, som ser från hållet.

MEN DET ÄR SVERIGE IDAG NÄR TAR IN FOLK ,SOM PASSAR INTE IN I SAMHÄLLET ENS. Vi får lida av det. Men vi lägger ut om enorma problem idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.