CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

CORONAVIRUS VI KALLAR DET SÅ SOM FRÅN BÖRJAN HETTE CORONAVIRUS. Men vi håller oss till det från början kallas så. Men döper om det. Men döper inte om coronavirus det blir fel för oss. Men vi ska skriva om coronavirus.

VI SER EN BILD STÅR I KASSAN. Men har glömt att sätta på skyddet mot coronavirus. Men vi ser svart från coronavirus. Som har det. Men som ska besöka affären har känt av det.

Men struntar och går till affären, men glömde det viktigaste skyddet. MEN HON ÄR REDAN SJUK OCH MÅSTE TILL AFFÄREN. Men hon står och pratar och hänger över disken. Men är redan sjuk, men måste ut och handla när ingen hjälper till.

Men sätter på sig skyddet efter har gått runt i affären ,och pratat med expedit som står utan skydd. MEN VARFÖR HAR INTE EXPEDITEN SKYDD DÅ ???

Premium Vector | Pop art woman in protective face mask. protection against  viruses of coronavirus, covid-19

Men behöver inte sätta på sig skydd ens, som är fel att leva så. MEN LANDET HAR SATT SÅ GALNA LAGAR DÅ. Men expedit ska ha skydd när vi har ett land coronavirus. Men hon som står i kassan och handlar börjar bli sjuk.

Men hon kommer på ,men jag glömde skyddet som redan var för sent. Men sätter på sig skyddet ,när hon redan smittat ner människor när hon gick runt i butiken. MEN VI SER SVART FRÅN CORONAVIRUS men hon går hem och känner sig sjuk.

MEN VAD HÄNDER SENARE??? Hon får feber hög feber som folk får då. Men hon sätter sig ner hemma då. Men på vägen hur många blev smittad av henne??? Det var många som mötte henne.

Men expedit, vad hände med kvinnan som står i kassan??? HON BÖRJAR BLI SJUK. Men varför blev hon sjuk???

HON FICK FRÅN SJUKA KVINNAN SOM BESÖKTE AFFÄREN. Men var dålig respekt mot folk när hon smittar ner flera efter vägen.

Hon som står i kassan och tar betalt vad händer med henne??? HON BÖRJAR MÅ SÄMRE NÄR HON BLEV SMITTAD AV CORONAVIRUS. Vi pratar om coronavirus som folk har tagit ett annat namn.

MEN ANÄNDER NAMET SOM ALLA KÄNNER TILL CORONAVIRUS. Alla vet vad vi pratar om när vi lägger ut om det. Vi har andra länder att visa problem kan få när de gör fel i samhället.

HON BLEV SJUK HON SOM STÅR I KASSAN GENOM ATT HON SOM BESÖKER AFFÄREN VAR SJUK. Men smittar vidare såklart.

FOLK SKA BÄRA SKYDD NU SPRIDER INTE VIDARE. Men tänk på det när ni går ute, vet inte vem ni möter ute på staden eller andra tillställningar när vi har coronavirus då.

Men jorden har fått för mycket av coronavirus idag. När jorden sprider vidare till land till land idag. Men länder sprider vidare inom länderna, genom att ingen ser varningen i tid, då får länder problem med coronavirus. MEN SKYDDA MÄNNISKOR IDAG TILLS DET TAR SLUT. Men sprider vidare hela tiden. Men vi visar vad kan göra nu.

MEN VI HAR TAGIT UPP OM CORNAVIRUS FLERA GÅNGER. Men vem lyssnar på det???

Men en del tar tills sig ,men så finns det egon ,som vägrar lyssna måste ut även om landet är fullt med coronavirus. HAR GÅTT FÖR LÅNGT IDAG NÄR FOLK GÖR FEL OCH DÅ SER LANDET UT SÅHÄR.

Men sprider vidare när har inte koll på det. Men har dåligt koll på det när de är sjuk eller inte sjuk. Ibland är det förkylning, eller värsta sorten coronavirus. MÅSTE LYSSA PÅ DET GENOM ATT SÄTTA STOPP PÅ CORONAVIRUS.

Men tänk på det nu, ta skydd när ni går ut nu. Men är det bästa få stopp på coronavirus. Men kolla hur landet ser ut??? Men alla ser problem folk ,som kan inte stanna upp en enda dag blir galen då. Men sprider vidare coronavirus. MEN MÅSTE LÄRA SIG ATT LYSSNA NÄR VI HAR PROBLEM MED CORONAVIRUS.

Men måste ta det på allvar det är ingen lek coronavirus. Men visa vad som händer när folk sprider coronavirus VI LÄGGER UT SANNINGEN OM JORDES PROBLEM NU. 14 868 Sveriges dödsiffra. Men är för mycket av det. Men kan bromsa i tid. Men folk är blind när Sverige kan inte stanna upp då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.